Online Bedrijfsuitje

Neverrest biedt een zeer spannend en origineel online bedrijfsuitje aan!

Een online bedrijfsuitje

Waarom een online uitje met collega’s?

Voor veel mensen is net nu niet mogelijk om bij elkaar te komen. Als het voor korte tijd is, dan is dit niet zo erg. Echter duren de corona maatregelen vooralsnog even. Op een gegeven moment willen de mensen elkaar toch weer ontmoeten en meemaken. Het is nog geen borrel in de bar, maar het betekent niet dat een online bedrijfsuitje ongezellig is. Sterker nog, het kan echt heel leuk zijn!

Elkaar weer zien

Het is ons opgevallen dat veel collega’s elkaar gewoonweg echt niet zien! Waar bepaalde teams vaak overleg hebben, zijn andere collega’s dagelijks zonder visueel contact bezig. Alleen al het feit dat je elkaar even ziet in een ongedwongen situatie, kan als erg prettig worden ervaren. Een virtueel teamuitje kan daarvoor zorgen.

Plezier maken

Een digitaal overleg is vaak serieus. Juist het maken van plezier is toch ook belangrijk. Uiteindelijk zorgt lachen met collega’s voor een goede band. Bovendien zorgt dat juist voor een stukje ontspanning.

Sociaal moment

Tijdens veel online meetings worden werk gerelateerde zaken worden besproken. Er is dan weinig ruimte voor privé gesprekken. Juist het bijpraten tijdens een online event over de kleine en grote dingen is waardevol. Het gesprekje bij het koffie apparaat. De wandeling in de pauze, et cetera. Online samenwerken en online samenzijn.

Daarom hebben we gekozen voor een ruim tijdschema. Na de actie kunnen mensen nog rustig even bijlkletsen. Het allerbelangrijkste is dat de collega’s weer echt contact maken.

Teambuilding, online samenwerken

Ontspanning is fijn, maar soms is juist even aanpakken ook prettig. Gewoon lekker de handen uit de mouwen. Gezonde prestatielust en met energie in een uitdaging duiken. Ondanks dat je niet dicht bij elkaar bent, is digitale Teambuilding toch gewoon mogelijk! De mensen kunnen overigens ook gedeeltelijk op kantoor zitten, terwijl anderen vanuit huis deelnemen aan het online afdelingsuitje. Deelnemers doet het vaak denken aan een heel intensieve online escape room. Terwijl aan de andere kant mensen zo achterdochtig zijn dat ze denken dat er ook nog een mol in hun team zit! #wieisdemol.

Direct meer lezen over ons online team uitje?

online bedrijfsuitje teamuitje osc online social chaos Neverrest Teambuilding
online teamuitje osc

Wat maakt ons online teamuitje zo origineel?

Ervaring sinds 2000 (en daarvoor)

Neverrest bestaat uit 3 ervaren Event managers. Neverrest zelf bestaat al sinds 2000 Daarvoor waren Gaby, Dick en Stefan al bezig met Congressen, outdoorevents en ondersteuning van TV-producties. Kortom, ervaring op diverse vlakken. Binnen Neverrest konden zij zich geheel richten op prikkeling op breinniveau enerzijds. Anderzijds op zeer persoonlijke aandacht.

Acteurs en interactie

Ook bij onze online events maken wij altijd gebruik van acteurs. Neverrest gelooft in de kracht van interactie. De acteurs werken met verbazing en paranoia. Met ongrijpbaarheid en confrontatie. Alles om de deelnemers intensief te prikkelen! Ondertussen neemt het plezier in de teams toe…

Gebruik persoonlijke informatie

In de voorbereiding vragen we persoonlijke informatie over de deelnemers. Tijdens het online event gaan we deze informatie gebruiken. Zo kunnen we “onder de huid” van uw collega’s kruipen. Ook voor mensen die niet zo van puzzelen houden, wordt het spel opeens bijzonder.

Goede begeleiding

Onze Gamemasters hebben intensief contact met alle deelnemers. . Zij zijn altijd bereikbaar. Ze zullen ook ongevraagd teams helpen en ondersteunen. Zo lopen de teams niet vast. Zo verliezen ze niet de motivatie. Kortom, iedereen blijft betrokken! Zo is uw online activiteit voor collega’s voor iedereen een succes!

Maatwerk voor uw online bedrijfsuitje

We kunnen opdrachten ook aanpassen. Hierbij verwerken we uw wensen. Wilt u aandacht voor een bepaald thema? Wenst u nieuwe producten of diensten onder de aandacht te brengen. We kunnen social media kanalen van uw organisatie combineren met een opdracht? Neverrest bespreekt het graag met u. Kortom, een online event op maat.

Samengevat geven we uw mensen de aandacht die ze verdienen. Een intensief plezierig online bedrijfsuitje.

Hoe organiseer ik dit online teamuitje?

We zullen in een paar korte stappen bespreken wat u moet regelen voor dit online uitje. Zo heeft u een goed inzicht wat u kunt verwachten. In het kort komt het neer om datum te kiezen, deelnemers aan te leveren en een email rond te sturen.

Kiezen datum voor het online uitje

Welke dag komt het beste uit voor de meeste medewerkers? Wanneer zijn er de minste afspraken? Wanneer werken de meeste parttimers? Waarschijnlijk lukt het niet om iedereen mee te kunnen laten doen. U kunt bij ons meerdere data als vrijblijvende optie noteren overigens.

Aanleveren lijst met namen deelnemers en email adressen

Zodra de datum is gekozen, kunt u de mensen definitief uitnodigen. We zullen een overeenkomst opstellen op basis van met minimum aantal verwachte deelnemers. Dit kan heel veilig laag worden gekozen. U mag zelf de teams overigens samenstellen. Wilt u dat wij dat doen, dan is dat ook mogelijk. Echter, vaak kunt u de beste mix aanbrengen!

Emailen deelnemers online bedrijfsuitje

Als laatste vragen we u een email te sturen naar alle deelnemers. Wij stellen een pdfje op met alle informatie voor het event. Als eerste de datum. Als tweede het tijdstip. Daarnaast de link naar de meeting oom. Tenslotte informatie om zich voor te kunnen bereiden. Mensen hebben alleen Microsoft teams nodig en een webbrowser.

Maar wat is het online afdelingsuitje OSC van Neverrest nou precies?

We willen graag in detail over OSC vertellen. Lees daarom gelijk verder hieronder en bezoek de pagina over OSC! Of bekijk bijvoorbeeld rustig de recensies.

Online Bedrijfsuitje O.S.C.

Een sociaal avontuur met elkaar tegen elkaar

ONLINE SOCIAL CHAOS (O.S.C.)

Onder druk van ex-gamers die graag weer iets unieks wilden doen na het beleven van The Game… hebben we in 2013 Social Chaos gelanceerd. Een onderzoek naar de h@cker. En al snel gingen we van Lutjebroek naar Schagen. En tegelijkertijd van Maastricht van Burgers Zoo naar het vlaggeschip SS Rotterdam (Social Chaos is op bijna elke locatie te spelen!). Maar… wat doe je als er ook vestigingen zijn in het buitenland die graag meespelen met het hoofdkantoor? En zelfs aanvragen uit New York: “kunnen wij dat hier ook spelen?”

Dan ga je ONLINE! O.S.C speel je met je bedrijf, samen met elkaar en overal. Achter je laptop thuis, vanuit je luie stoel of achter je buro op kantoor. Bijna overal dus. Niet alleen maar samen als team! Uitdagend, gezellig, spannend & verbindend! Een online bedrijfsuitje waar de deelnemers nog lang over napraten!

Recensies lezen over onze online bedrijfsuitjes?

O.S.C. online teamuitje | Stichting Gewoon Speciaal Onderwijs | 35 personen | 20 januari 2021
In deze tijd echt even iets anders door samen lekker bezig te zijn en verrast te worden door Neverrest en de acteurs.
O.S.C. online teamuitje | Janssen | 10 personen | 20 januari 2021
leuk om aan het einde terug te horen wat ieder team heeft uitgespookt op het internet en hoe de ontmoetingen met de acteurs gingen! Ik hoordevan alle collega's dat ze het heel leuk hebben ervaren, spannend ook - ze hebben zich echt heel goed vermaakt tijdens dit online bedrijfsuitje.
O.S.C. online teamuitje | RIVM | 53 personen | 18 januari 2021
Blue Monday werd opeens een hele leuke Monday 🙂 Samen met collega's speuren op het internet terwijl er ook nog eens acteurs kwamen binnen vallen. Super leuk online bedrijfsuitje.
O.S.C. online teamuitje | Gemeente Amsterdam | 20 personen | 13 januari 2021
Vandaag speelde we Online Social Chaos als ons bedrijfsuitje. En dan denk je weer op MS teams... Maar de tijd vliegt voorbij en samen met je collega's speur je het internet af en worst je geholpen, lastig gevallen, gestalkt en op het verkeerde been gezet door 4 live acteurs. Erg leuk online bedrijfsuitje!
O.S.C. online teambuilding | Gemeente Rotterdam | 150 personen | 17 december 2020
Wow, wat een leuk digitaal online bedrijfsuitje heeft Neverrest georganiseerd! Met een groep van 150 collega’s gingen we volledig op in het spel en wat waren we fanatiek! De acteurs zijn een zeer waardevolle toevoeging aan Online Social Chaos en maken dit event een uniek online teamuitje. Weer eens wat anders dan een digitale pubquiz of borrel. Zeer zeker de moeite waard! Dit online uitje vergeet je niet snel.
onlkne teamuitje digitaal afdelingsuitje gemeente rotterdam
O.S.C. online uitje | Zwijsen | 25 personen | 9 december 2020
We zitten in deze tijd al erg veel in Teams te overleggen….en nu een online teamuitje….zouden we dat wel leuk vinden? Gegokt en wat was dit een goede gok! Je krijgt niet heel veel info, waardoor het ook voor de organisatoren erg leuk was om mee te doen. Teambuilding, ontspannen, lachen, puzzelen, verbazen….het zit er allemaal in, in dit originele online uitje! De tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Bedankt!! Uitgeverij Zwijsen
Zwijsen online bedrijfsuitje coronaproof digitaal uitje
O.S.C. online uitje | Gemeente Amsterdam | 28 personen | 4 december 2020
Al vaker met Neverrest een event gedaan zoals The Game in het drukke Amsterdam (jaren terug toen het nog mocht :)) Maar ook met online afdelingsuitje Social Chaos hebben we ons uitermate goed vermaakt!
gemeente amsterdam online afdelingsuitje
O.S.C. | BONKA CIRCUS | 16 personen | 30 oktober 2020
Dankjewel! Heel positieve reacties gekregen. Eenmaal op gang was het top! Hebben jullie nog een tweede versie in the pocket? Wie weet spelen we binnenkort nog wel eens een versie?
bonka circus online teamuitje
ABN AMRO | OSC online digitaal groepsuitje | 9 okt 2020 | 32 personen
Vol in actie op een ontspannen manier. Genoeg tijd om ook binnen je kleine team na afloop even te socializen bij het koffieapparaat, voordat de eindpresentatie begint. Heel natuurlijk momentje. De eindpresentatie is een vlotte hilarische terugkoppeling met anekdotes, wat er allemaal gebeurde bij de acts, maar ook binnen de teams.  Een mooie memorabele middag! Het organiseren van dit online bedrijfsuitje is trouwens heel makkelijk. Neverrest neemt alle zorgen uit handen!
abn amro online teambuilding 68 68 Neverrest teambuilding experience osc
THUISZORG | OSC | 14-10-2020 | 14 personen
Ik wist niet goed wat ik moest verwachten,  Ik ken genoeg reallife games experiences of hoe je het noemen wilt. maar zwaar onder de indruk! Een collega wist daarentegen eigenlijk niets van Social Media en beeldbelt bijna nooit, maar door goed te lezen en assistentie van Neverrest & natuurlijk haar teamleden online ging het ook bij haar super!”
thuiszorg online teamuitje 68 68 Neverrest teambuilding experience osc
Ministerie | OSC | 15 oktober 2020 | 41 personen
Jullie hebben echt iets heel leuks te pakken in deze tijd waarin organisaties bang zijn dat hun personeel de band met de organisatie (of bedrijfs) kwijt raakt door al het thuis werken. Echt een toppertje! We waren al langer naar een “online” event opzoek. maar wilden geen quiz ofzo. Juist intensieve interactie, handen uit de mouwen & lachen. En dat was het.
ministerie online coronaproof afdelingsuitje NEVERREST teambuilding experience osc social chaos 68 68
SKIM | SOCIAL CHAOS online in New York vanuit Zoetermeer | 30 personen | 9 juli 2015
Neverrest kwam met een uitdagend en leuk digitaal spel, en dan ook nog eens volledig online en op afstand. Met teams van 5 man, en door middel van Ipads en Google Hangouts wisten zij vanuit Nederland, een groep van 35 mensen in New York 2 uur lang heel erg enthousiast te maken. Het was een uitdagende, interactieve digitale virtuele online speurtocht annex bedrijfsuitje.
online coronaproof bedrijfsuitje teambuilding teamuitje digitaal virtueel NEVERREST Social Chaos OSC

Wij kunnen veel vertellen over onze online uitjes. Ter verduidelijking is het misschien fijner als u het van andere leest?

Scroll naar boven