F.A.Q.

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Bel of email ons gelijk even!

Buitenland?

Jazeker. The Game spelen we met regelmaat in Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge. Parijs en Keulen zijn ook reeds decor geweest. Overige buitenlandse steden op aanvraag. Social Chaos is op nog meer plekken te spelen. Graag sturen we u een maatwerkofferte voor buitenlandse events.

Engelstalig?

Al onze concepten zijn zowel Nederlandstalig als (geheel) Engelstalig te spelen. Inclusief de prijsuitreiking/anecdotes.

Groepsgrootte onzeker?

De definitieve groepsgrootte is lastig te bepalen. Onze overeenkomsten baseren  we dan ook op een minimaal aantal deelnemers, zodanig laag ingeschat dat u daar altijd boven blijft. 1 week vooraf dient het definitieve aantal worden doorgegeven.

Hoe lang duurt het?

U kunt er voor kiezen om de hele dag te spelen of alleen een middag, ochtend of avond. Ook kortere of “special made” tijdschema´s behoren tot de mogelijkheden.

Hoe ver is het wandelen?

Bij The Game ongeveer 2 tot 3 kilometer. Bij Social Chaos zijn er uitstapjes van  0 tot 1 kilometer.

Hoe ver van te voren te boeken?

We kunnen al binnen een paar dagen een event voor u organiseren. Dit hangt alleen af van onze beschikbaarheid op de gewenste datum. De tijd tussen de boekingen en de events variëren van 1 week tot 1,5 jaar.

Hoeveel werk is de voorbereiding?

We hebben enige informatie nodig van de deelnemers, maar dit voorwerk wordt zeer zeker flink beloont in de vorm van een zeer persoonlijke benadering van al uw collega’s.

Is een presentatie/afspraak noodzakelijk?

We kunnen bij u langs komen voor een vrijblijvende presentatie. In 1 uurtje geven we dan een duidelijk beeld van onze concepten weer, ondersteunt met foto- en filmmateriaal. Het is niet noodzakelijk. In ongeveer 40% van onze boekingen is het contact louter telefonisch of per email.

Kan iedereen meedoen?

Iedereen kan meedoen: van jong tot oud, van topfit tot niet fit, valide of minder valide. Bij The Game kunnen mensen tussendoor even pauzeren (als groep, waarbij ze bonusopdrachten kunnen maken). Zo kan ook iemand al eerder naar de eindlocatie komen. Bij Social Chaos is het heel eenvoudig. Iemand kan gewoon als binnendienst fungeren of je kunt een enkele keer mee naar buiten gaan.

Kan ik als organisator zelf ook meedoen?

Zeker doen. U hoeft er alleen voor te zorgen dat de groep tijdig op de startlocatie aanwezig is. Na de start van de activiteit nemen wij de gehele begeleiding uit handen en geven deze pas weer terug na de prijsuitreiking. U krijgt overigens veel minder mee van het event als u “los” rondloopt.

Of wij suggesties hebben waar uw Social Chaos zich kan afspelen (basislocatie)?

Bij Social Chaos speelt u vanuit een basislocatie. Van hieruit gaat u op “onderzoek”. Een deel van de deelnemers gaat tijdens het “onderzoek” naar buiten en komt steeds weer naar binnen om informatie uit te wisselen. Deze locatie hebben we dan ook de gehele speeltijd nodig. Social Chaos wordt afgesloten met een ludieke terugkoppeling compleet met anekdotes van de personages en bekendmaking van het winnende team.  Klik hier voor onze suggesties locaties.

Of wij suggesties hebben waar uw Game kan eindigen?

The Game eindigt in een door u gekozen locatie met een spetterende terugkoppeling en prijsuitreiking. Klik hier voor onze suggesties locaties per speelstad.

Ook voor kleine groepen geschikt?

Onze concepten zijn geschikt voor groepen vanaf 5 personen. Is het aantal deelnemers erg klein dan zullen we proberen u een passende offerte te sturen, afhankelijk van speeldatum en locatie.

Originele digitale uitnodiging?

Wilt u uw personeel op een leuke manier uitnodigen dan kunt wij  een leuke QR code maken (Een QR code wordt ook gebruikt in de opdrachten namelijk).

Hierin verwerken wij uw logo, datum, tijdstip en de link voor de meetingroom waar alles start!

Regelen jullie alles: locaties, restaurant, hotel, vervoer?

Wij richten ons op datgene waar we goed in zijn: onze teambuilders! Voor zaken zoals locaties, restaurants en hotels geven wij graag suggesties. Wij hebben een speciale pagina met locatie suggesties dat ook in de brochure aan te klikken is, maar ook zojuist of hier;) . Desgewenst leggen wij het 1e contact en plaatsen een optie(s), zodat tijdschema en inrichting ruimte al is besproken. We vragen u vervolgens de definitieve afspraken (soort drankjes, hapjes, diëten ed.) en de financiële afhandeling zelf te regelen. Voor vervoer verwijzen we graag naar vervoersbedrijven die op internet te vinden zijn.

Seizoen afhankelijk?

Beide concepten worden het hele jaar door gespeeld. Social Chaos heeft als voordeel dat de teams binnen starten en tijdens het spel enkele teamleden kleine uitstapjes naar buiten maken voor korte ontmoetingen. Deze teamleden komen ook steeds weer terug naar binnen. Deze afstanden worden ingekort bij slecht weer. Bij The Game lopen de teams een route door de stad, waarbij enkele opdrachten overdekt zijn. De teams kunnen tussendoor altijd even schuilen (koffie) en bonusopdrachten maken. Onze ervaring is dat het nooit de hele dag regent. Daarbij loopt het onder een paraplu best fijn.

Vragen over WKR / Werkkostenregeling. Aftrekbaar of zelfs extra belast?

De concepten van Neverrest hebben een overwegend zakelijk karakter en zijn daardoor volledig aftrekbaar. Klik hier voor de uitgebreide uitleg die wij voor u hebben geschreven!

Waar vinden jullie concepten plaats?

The Game vindt plaats in alle (grote) steden in de Benelux. Van Groningen tot Amsterdam en van Breda tot Zwolle maar bv ook in Parijs!

Social Chaos is op nog meer plekken mogelijk. Van Denekamp tot Schagen maar bv ook in Burgers Zoo of Blijdorp! Staat uw locatie/ stad er niet bij? Wij vertellen u graag of uw locatie/ stad mogelijk is.

Scroll naar boven