O.S.C.

Bedrijfsuitje ONLINE SOCIAL CHAOS

Een Sociaal Avontuur met elkaar tegen elkaar

Wat is O.S.C.?

Online Social Chaos.  Een zenuwslopend eigentijds meeslepend onderzoeksavontuur om de H@CK te voorkomen vanuit een  online “crisis” centrum met de nodige verbazing, gecontroleerde chaos en een snufje paranoia!

Iedereen ontmoet elkaar eerst als groep en zwerft dan door het internet als team waar ze ook andere teams weer tegenkomen…. en onze acteurs!  Pittige ludieke uitdaging met focus op samenwerken en leermomenten! #uitdaging #samenwerken #plezierig  #fanatiek

Geschikt voor Twitteraar of briefschrijver, jonge hond of rustige senior, puzzelaar of prater, digirustig of tech-savvy…

Jullie hebben echt iets heel leuks te pakken in deze tijd waarin bedrijven bang zijn dat hun personeel de band met het bedrijf kwijt raakt door al het thuis werken. “

Super grappig, al mijn collega’s online en fanatiek bezig! Alsof we allemaal echt samen waren”​

En ik maar roepen in een digitale kamer: Hallo, is daar iemand?, komt er in 1x een rare acteur in beeld! #schrikken #spannend! #watnu?” En terug in onze eigen kamer begint er opeens iemand te praten uit het niets….

Je wordt steeds fanatieker. Een soort CSI-Detective-Sherlock-NFI verhaal, echt even goed nadenken en samenwerken”. De tijd vloog voorbij…”

Wat maakt O.S.C. zo leuk?

VERBAZING

4 reallife acteurs die je online moet bezoeken of die opeens jouw kamer binnen komen lopen!

ORIGINEEL

De teams reconstrueren het verhaal. Een verhaal dat langzaam tot leven komt door videobeelden en online ontmoetingen met echte mensen.

VERBINDEND

De groep wordt verdeeld in kleine teams die samen verder gaan werken vanuit een online meeting room. Ze komen de andere teams wel steeds tegen!

PARANOIA!

Wie is wie in het verhaal? Kan ik hem vertrouwen, spreekt hij de waarheid? Wat moet ik met uw vingerafdruk? Worden we steeds afgeluisterd?

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Online Social Chaos staat onder leiding van een ervaren eventmanager en een aantal acteurs die niet uit hun rol te krijgen zijn.

Impressie:

Wat zeggen anderen over ons? #recensies:

ABN AMRO | OSC | 9 okt 2020 | 32 personen
Vol in actie op een ontspannen manier. Genoeg tijd om ook binnen je kleine team na afloop even te socializen bij het koffieapparaat, voordat de eindpresentatie begint. Heel natuurlijk momentje. De eindpresentatie is een vlotte hilarische terugkoppeling met anekdotes, wat er allemaal gebeurde bij de acts, maar ook binnen de teams.  Een mooie memorabele middag!
abn amro online teambuilding 68 68 Neverrest teambuilding experience osc
THUISZORG | OSC | 14-10-2020 | 14 personen
Ik wist niet goed wat ik moest verwachten,  Ik ken genoeg reallife games experiences of hoe je het noemen wilt. maar zwaar onder de indruk! Een collega wist daarentegen eigenlijk niets van Social Media en beeldbelt bijna nooit, maar door goed te lezen en assistentie van Neverrest & natuurlijk haar teamleden online ging het ook bij haar super!”
thuiszorg online teamuitje 68 68 Neverrest teambuilding experience osc
Ministerie | OSC | 15 oktober 2020 | 41 personen
Jullie hebben echt iets heel leuks te pakken in deze tijd waarin organisaties bang zijn dat hun personeel de band met de organisatie (of bedrijfs) kwijt raakt door al het thuis werken. Echt een toppertje! We waren al langer naar een “online” event opzoek. maar wilden geen quiz ofzo. Juist intensieve interactie, handen uit de mouwen & lachen. En dat was het.
ministerie online coronaproof afdelingsuitje NEVERREST teambuilding experience osc social chaos 68 68
SKIM | SOCIAL CHAOS online in New York vanuit Zoetermeer | 30 personen | 9 juli 2015
Neverrest kwam met een uitdagend en leuk digitaal spel, en dan ook nog eens volledig online en op afstand. Met teams van 5 man, en door middel van Ipads en Google Hangouts wisten zij vanuit Nederland, een groep van 35 mensen in New York 2 uur lang heel erg enthousiast te maken. Het was een uitdagende, interactieve digitale virtuele online speurtocht annex bedrijfsuitje.
online coronaproof bedrijfsuitje teambuilding teamuitje digitaal virtueel NEVERREST Social Chaos OSC

Of liever 1 van onze ander concepten?

logo The Game Neverrest Teambuilding Experience 300 300

The GAME…

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide “speurtocht” door een stadscentrum.
Avontuur met gegarandeerde “Solid Paranoia” die je overkomt…
Bedrijfsuitje The Game is de Moeder van alle citygames!

logo SC social chaos Neverrest Teambuilding Experience 300 300

Social Chaos

Zenuwslopend eigentijds meeslepend onderzoeksavontuur om de H@CK te voorkomen vanuit een basis “crisis” centrum.
Pittige ludieke uitdaging met focus op samenwerken en leermomenten! Hoogwaardig event met de nodige verbazing en een snufje paranoia.

Scroll to Top