Online uitje O.S.C.

ONLINE SOCIAL CHAOS

Een online teamuitje waar spanning, plezier en uitdaging in zit.

Een Sociaal Avontuur met elkaar tegen elkaar

Online teamuitje in het kort:

Specificaties

Voor groepen van 6 tot 150 personen, maximaal 25 teams
Teams maximaal 6 personen groot
4 acteurs op maximaal 9 teams, dus grote groepen 12 acteurs!
Tijdsduur maximaal 3 uur (normaal schema), kan ingekort tot 2 uur
Ochtend middag avond, heel flexibel
1 tot 3 Gamemasters per event, zowel online aanwezig en altijd telefonisch bereikbaar

Wat hebben deelnemers nodig?

Webbrowser Chrome of Edge
Goed internet
Webcam
We werken met Microsoft Teams.

Wat wordt van u als organisator verwacht?

kiezen datum en tijdstip
aanleveren namenlijst met emailadressen (teamindeling door u of door ons)
email sturen naar uw collega’s met het (door ons gemaakte) PDFje met ALLE info
U bent verder ontzorgd. Wij maken de teamindeling bekend & begeleiden van begin tot einde uw online event.

Wat is O.S.C.?

Online Social Chaos. Een online groepsuitje.  Een zenuwslopend eigentijds meeslepend onderzoeksavontuur om de H@CK te voorkomen vanuit een  online “crisis” centrum met de nodige verbazing, gecontroleerde chaos en een snufje paranoia!

Iedereen ontmoet elkaar eerst als groep en zwerft dan door het internet als team waar ze ook andere teams weer tegenkomen…. en onze acteurs!  Pittige ludieke uitdaging met focus op samenwerken en leermomenten! #uitdaging #samenwerken #plezierig  #fanatiek

Geschikt voor Twitteraar of briefschrijver, jonge hond of rustige senior, puzzelaar of prater, digirustig of tech-savvy…

Speel met je bedrijf/organisatie, samen met elkaar en overal. Achter je laptop thuis, vanuit je luie stoel of achter je buro op kantoor. Niet alleen maar samen als team! Uitdagend, gezellig, spannend & verbindend!

Jullie hebben echt iets heel leuks te pakken in deze tijd waarin bedrijven bang zijn dat hun personeel de band met het bedrijf kwijt raakt door al het thuis werken. “

Super grappig, al mijn collega’s online en fanatiek bezig! Alsof we allemaal echt samen waren”​

En ik maar roepen in een digitale kamer: Hallo, is daar iemand?, komt er in 1x een rare acteur in beeld! #schrikken #spannend! #watnu?” En terug in onze eigen kamer begint er opeens iemand te praten uit het niets….

Je wordt steeds fanatieker. Een soort CSI-Detective-Sherlock-NFI verhaal, echt even goed nadenken en samenwerken”. De tijd vloog voorbij…” Een heel origineel online digitaal afdelingsuitje!

Wat maakt online teamuitje O.S.C. zo leuk?

VERBAZING

minimaal 4 reallife acteurs die je online moet bezoeken of die opeens jouw kamer binnen komen lopen!

ORIGINEEL

De teams reconstrueren het verhaal. Een verhaal dat langzaam tot leven komt door videobeelden en online ontmoetingen met echte mensen.

VERBINDEND

De groep wordt verdeeld in kleine teams die samen verder gaan werken vanuit een online meeting room. Ze komen de andere teams echter steeds tegen!

PARANOIA!

Acteurs kunnen persoonlijke informatie gebruiken om extra verbazing te creëren. Zo noemt een acteur opeens de hond bij zijn naam! Of weet dat een collega gek is van lego! Het NEVERREST sausje dat ex-spelers zo goed bekend voorkomt….

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Online Social Chaos staat onder leiding van een ervaren eventmanager en een aantal acteurs die niet uit hun rol te krijgen zijn.

Impressie online bedrijfsuitje

Wat zeggen anderen over onze online teambuilder? #recensies:

O.S.C. online teamuitje | Stichting Gewoon Speciaal Onderwijs | 35 personen | 20 januari 2021
In deze tijd echt even iets anders door samen lekker bezig te zijn en verrast te worden door Neverrest en de acteurs.
O.S.C. online teamuitje | Janssen | 10 personen | 20 januari 2021
leuk om aan het einde terug te horen wat ieder team heeft uitgespookt op het internet en hoe de ontmoetingen met de acteurs gingen! Ik hoordevan alle collega's dat ze het heel leuk hebben ervaren, spannend ook - ze hebben zich echt heel goed vermaakt tijdens dit online bedrijfsuitje.
O.S.C. online teamuitje | RIVM | 53 personen | 18 januari 2021
Blue Monday werd opeens een hele leuke Monday 🙂 Samen met collega's speuren op het internet terwijl er ook nog eens acteurs kwamen binnen vallen. Super leuk online bedrijfsuitje.
O.S.C. online teamuitje | Gemeente Amsterdam | 20 personen | 13 januari 2021
Vandaag speelde we Online Social Chaos als ons bedrijfsuitje. En dan denk je weer op MS teams... Maar de tijd vliegt voorbij en samen met je collega's speur je het internet af en worst je geholpen, lastig gevallen, gestalkt en op het verkeerde been gezet door 4 live acteurs. Erg leuk online bedrijfsuitje!
O.S.C. online teambuilding | Gemeente Rotterdam | 150 personen | 17 december 2020
Wow, wat een leuk digitaal online bedrijfsuitje heeft Neverrest georganiseerd! Met een groep van 150 collega’s gingen we volledig op in het spel en wat waren we fanatiek! De acteurs zijn een zeer waardevolle toevoeging aan Online Social Chaos en maken dit event een uniek online teamuitje. Weer eens wat anders dan een digitale pubquiz of borrel. Zeer zeker de moeite waard! Dit online uitje vergeet je niet snel.
onlkne teamuitje digitaal afdelingsuitje gemeente rotterdam
O.S.C. online uitje | Zwijsen | 25 personen | 9 december 2020
We zitten in deze tijd al erg veel in Teams te overleggen….en nu een online teamuitje….zouden we dat wel leuk vinden? Gegokt en wat was dit een goede gok! Je krijgt niet heel veel info, waardoor het ook voor de organisatoren erg leuk was om mee te doen. Teambuilding, ontspannen, lachen, puzzelen, verbazen….het zit er allemaal in, in dit originele online uitje! De tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Bedankt!! Uitgeverij Zwijsen
Zwijsen online bedrijfsuitje coronaproof digitaal uitje
O.S.C. online uitje | Gemeente Amsterdam | 28 personen | 4 december 2020
Al vaker met Neverrest een event gedaan zoals The Game in het drukke Amsterdam (jaren terug toen het nog mocht :)) Maar ook met online afdelingsuitje Social Chaos hebben we ons uitermate goed vermaakt!
gemeente amsterdam online afdelingsuitje
O.S.C. | BONKA CIRCUS | 16 personen | 30 oktober 2020
Dankjewel! Heel positieve reacties gekregen. Eenmaal op gang was het top! Hebben jullie nog een tweede versie in the pocket? Wie weet spelen we binnenkort nog wel eens een versie?
bonka circus online teamuitje
ABN AMRO | OSC online digitaal groepsuitje | 9 okt 2020 | 32 personen
Vol in actie op een ontspannen manier. Genoeg tijd om ook binnen je kleine team na afloop even te socializen bij het koffieapparaat, voordat de eindpresentatie begint. Heel natuurlijk momentje. De eindpresentatie is een vlotte hilarische terugkoppeling met anekdotes, wat er allemaal gebeurde bij de acts, maar ook binnen de teams.  Een mooie memorabele middag! Het organiseren van dit online bedrijfsuitje is trouwens heel makkelijk. Neverrest neemt alle zorgen uit handen!
abn amro online teambuilding 68 68 Neverrest teambuilding experience osc
THUISZORG | OSC | 14-10-2020 | 14 personen
Ik wist niet goed wat ik moest verwachten,  Ik ken genoeg reallife games experiences of hoe je het noemen wilt. maar zwaar onder de indruk! Een collega wist daarentegen eigenlijk niets van Social Media en beeldbelt bijna nooit, maar door goed te lezen en assistentie van Neverrest & natuurlijk haar teamleden online ging het ook bij haar super!”
thuiszorg online teamuitje 68 68 Neverrest teambuilding experience osc
Ministerie | OSC | 15 oktober 2020 | 41 personen
Jullie hebben echt iets heel leuks te pakken in deze tijd waarin organisaties bang zijn dat hun personeel de band met de organisatie (of bedrijfs) kwijt raakt door al het thuis werken. Echt een toppertje! We waren al langer naar een “online” event opzoek. maar wilden geen quiz ofzo. Juist intensieve interactie, handen uit de mouwen & lachen. En dat was het.
ministerie online coronaproof afdelingsuitje NEVERREST teambuilding experience osc social chaos 68 68
SKIM | SOCIAL CHAOS online in New York vanuit Zoetermeer | 30 personen | 9 juli 2015
Neverrest kwam met een uitdagend en leuk digitaal spel, en dan ook nog eens volledig online en op afstand. Met teams van 5 man, en door middel van Ipads en Google Hangouts wisten zij vanuit Nederland, een groep van 35 mensen in New York 2 uur lang heel erg enthousiast te maken. Het was een uitdagende, interactieve digitale virtuele online speurtocht annex bedrijfsuitje.
online coronaproof bedrijfsuitje teambuilding teamuitje digitaal virtueel NEVERREST Social Chaos OSC

Meest gestelde vragen over O.S.C.

Originele digitale uitnodiging?

Wilt u uw personeel op een leuke manier uitnodigen dan kunt wij  een leuke QR code maken (Een QR code wordt ook gebruikt in de opdrachten namelijk). Hierin verwerken wij uw logo, datum, tijdstip en de link voor de meetingroom waar alles start!

Engelstalig?

Al onze concepten zijn zowel Nederlandstalig als (geheel) Engelstalig te spelen. Inclusief de prijsuitreiking/anecdotes.

Groepsgrootte onzeker?

De definitieve groepsgrootte is lastig te bepalen. Onze overeenkomsten baseren  we dan ook op een minimaal aantal deelnemers, zodanig laag ingeschat dat u daar altijd boven blijft. 1 week vooraf dient het definitieve aantal worden doorgegeven.

Of liever 1 van onze ander uitjes?
online teamuitje bedrijfsuitje teambuilding afdelingsuitje coronaproof the game NEVERREST
The GAME…

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide “speurtocht” door een stadscentrum.
Avontuur met gegarandeerde “Solid Paranoia” die je overkomt…
Bedrijfsuitje The Game is de Moeder van alle citygames!

online teamuitje bedrijfsuitje teambuilding afdelingsuitje coronaproof social chaos NEVERREST
Social Chaos

Zenuwslopend eigentijds meeslepend onderzoeksavontuur om de H@CK te voorkomen vanuit een basis “crisis” centrum.
Pittige ludieke uitdaging met focus op samenwerken en leermomenten! Hoogwaardig event met de nodige verbazing en een snufje paranoia.

Anderen zochten op deze termen voor online uitje:

 • online bedrijfsuitje
 • online teamuitje
 • online personeelsfeest
 • online teambuilding
 • online team activiteiten
 • coronaproof bedrijfsuitje
 • coronaproof teamuitje
 • coronaproof personeelsfeest
 • coronaproof teambuilding
 • corona proof activiteiten
 • uitje in corona tijd
 • bedrijfsuitje corona
 • teambuilding op afstand
 • teambuilding digitaal
Scroll naar boven