SOCIAL CHAOS

Ultiem Samenwerken?

Competitie Uitdaging Plezier en gestructureerde Chaos

En ik samen met andere collega’s proberen te onthouden wat we zagen, zaten ze helemaal niet in mijn team.”

Na 4 jaar geleden kennis te hebben gemaakt met The Game, werd het nu Social Chaos. And Chaos it was!! Weer heel iets anders en unieks!”

Als jonge pubers schreeuwden we ze naar het stipje op ons scherm!”

“Ik wist niets van Social Media en doe er ook niets mee, maar door goed te lezen en (heel soms) assistentie van Neverrest ging het super!

Wat maakt SOCIAL CHAOS zo leuk?

VERBAZING

4 acteurs die je buiten gaat ontmoeten…

VERBINDEND

De groep wordt verdeeld in kleine teams, zodat iedereen in het team betrokken is en blijft! De opdrachten zijn pittig, zodat je ook echt moet samenwerken.

PARANOIA!

Wie is wie in het verhaal? Kan ik hem vertrouwen, spreekt hij de waarheid? Wat moet ik met uw vingerafdruk?

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Social Chaos staat onder leiding van een ervaren eventmanager en een aantal acteurs die niet uit hun rol te krijgen zijn.

Impressie:

Wat zeggen anderen over ons? #recensies:

Online Social Chaos | Gemeente Rotterdam | 68 personen | 13 januari 2022
"veel gelachen en veel gepuzzeld" "wat ging die 3 uur snel!" "wel veel online bingo gespeeld, maar dit was echt heel persoonlijk"
Social Chaos in Hoorn | NGage Recruitment | 25 personen | 17 december 2021
Een social chaos was het zeker! We zijn een hecht team, maar dit teamuitje bracht de meeste fanatieke versies van onszelf naar boven. De dag kenmerkte zich door een aantal enorme plot twists, spanning, wantrouwen en vooral veel sprintjes door de Hoornse binnenstad. Zoals onze collega’s van NGage Recruitment het omschrijven ‘’Het was een echte mindfuck!’’. Bedankt voor deze toffe ervaring.
Arteria Consulting | Social Chaos te Amersfoort | 1 november 2019 | 47 personen
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!
teamuitje amersfoort arteria consulting neverrest teambuilding experience
ANWB | Social CHaos te Den Haag | 19 personen
Na een geweldig personeelsuitje vorig jaar, lag de lat dit jaar erg hoog nog iets leukers te bedenken. We kwamen uit bij Social Choas. En wat was dat een goede keus. We hebben een enorm gave dag gehad waarbij alle collega’s enthousiast waren en maar wat graag wilden winnen. Het spel heeft alles in zich om te slagen: teambuilding/samenwerking, uitdaging, fanatisme, spanning en sensatie, gezelligheid en grappige/verrassende elementen. Daarbij vonden we de quotes en videobeelden bij de prijsuitreiking vonden een enorm toegevoegde waarde. Dank aan de Game master Dick, de acteurs en dank aan de organisatie Neverrest voor het organiseren van dit te gekke uitje.
teamuitje anwb den haag neverrest teambuilding experience
10 oktober 2019

SOCIAL CHAOS

BEDRIJFSUITJE

Onvergetelijk
Onevenaarbaar

JUBILIEUM

Feestelijk
Totaal anders

TEAMBUILDER

Intensief
Samenwerken

PARTNERDAG

Verbinden
Kennismaken

Of liever 1 van onze ander concepten?

logo OSC online social chaos Neverrest Teambuilding Experience 300 300

O.S.C.

SOCIAL CHAOS maar dan helemaal ONLINE!

Speel met je bedrijf/organisatie, samen met elkaar en overal. Achter je laptop thuis, vanuit je luie stoel of achter je buro op kantoor. Niet alleen maar samen als team! Uitdagend, gezellig, spannend & verbindend!

logo The Game Neverrest Teambuilding Experience 300 300

The GAME…

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide “speurtocht” door een stadscentrum.
Avontuur met gegarandeerde “Solid Paranoia” die je overkomt…
Bedrijfsuitje The Game is de Moeder van alle citygames!

Scroll naar boven