SOCIAL CHAOS

ultiem Samenwerken?

social chaos

Wat is SOCIAL CHAOS?

Een hoogwaardig event met de nodige verbazing en een snufje paranoia!

-Geschikt voor Twitteraar of briefschrijver, jonge hond of rustige senior, puzzelaar of prater, computerdeskundige of digibeet!:

-Teams op een ludieke manier gedwongen worden intensief samen te werken.
-Teams de chaos, het sociogram en het verhaal moeten reconstrueren. Een verhaal dat langzaam tot leven komt door videobeelden en ontmoetingen met acteurs.
-Boordevol Social Media,  Maar ook vingerafdrukken, vergrootglas, polaroidcamera’s en gewoon goed en logisch nadenken.

Met andere woorden: Een zenuwslopend eigentijds meeslepend onderzoeksavontuur om de H@CK te voorkomen vanuit een basis “crisis” centrum. Pittige ludieke uitdaging met focus op samenwerken en leermomenten! #uitdaging #samenwerken #plezierig  #fanatiek

SOCIAL CHAOS als …

Bedrijfsuitje

Onvergetelijk, onevenaarbaar

training

Intens, Verfrissend

Teambuilder

intensief samenwerken

Partnerdag

Verbinden, kennismaken

Wat maakt SOCIAL CHAOS zo interessant?

Spanning

Lukt het om te voorkomen dat er een bedrijf gehackt gaat worden?

PARAnoia

Wie is wie in het verhaal? Kan ik hem vertrouwen, spreekt hij de waarheid? Wat moet ik met uw vingerafdruk?

origineel

De teams reconstrueren het verhaal. Een verhaal dat langzaam tot leven komt door videobeelden en ontmoetingen met acteurs.

Uitdaging en samenwerking

De groep wordt verdeeld in kleine teams, zodat iedereen in het team betrokken is en blijft! De opdrachten zijn pittig, maar in teamverband goed te doen.

Professionele begeleiding

Social Chaos staat onder leiding van een ervaren eventmanager en een aantal acteurs die niet uit hun rol te krijgen zijn.

Hieronder een impressiE

In een vrijblijvende presentatie kunnen we u alles laten zien...

Are you ready?

Teambuilding Maatwerk

We kunnen opdrachten en scripts aanpassen van Social Chaos waardoor uw thema, onderwerp of sfeer wordt verwerkt in het event. Meer informatie in onze brochure.

Teamanalyse / DISC integratie

We hebben een programma ontwikkeld waarin het intensieve samenwerkconcept Social Chaos, de trainingsacteurs in dit concept en onze gecertificeerde trainer Stefan een waardevolle verdieping geeft. Lees verder op de pagina Teamanalyse/ DISC integratie

Veiligheid tijdens Social Chaos

Geen risicovolle of fysiek zware opdrachten. Social Chaos speelt zich af vanuit een binnen locatie met korte uitstapjes (lopend) naar buiten. De prikkeling en spanning speelt zich af in de hoofden van uw mensen.

Wij attenderen de deelnemers ook op het feit dat alcohol pas vanaf de gezamenlijke borrel, na de activiteit, mag worden genuttigd. Belangrijkste reden is uiteraard de veiligheid, mensen lopen op de openbare weg. Daarnaast verdient Social Chaos het volle bewustzijn van de deelnemers!

5/5
Roche | The Game Amersfoort | 12 november 2019 | 32 personen
Op 12 november met 30 collega's 'The Game' gespeeld. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!
Arteria Consulting | Social Chaos te Amersfoort | 1 november 2019 | 47 personen
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!
ANWB | Social CHaos te Den Haag | 10 oktober 2019 | 19 personen
Na een geweldig personeelsuitje vorig jaar, lag de lat dit jaar erg hoog nog iets leukers te bedenken. We kwamen uit bij Social Choas. En wat was dat een goede keus. We hebben een enorm gave dag gehad waarbij alle collega’s enthousiast waren en maar wat graag wilden winnen. Het spel heeft alles in zich om te slagen: teambuilding/samenwerking, uitdaging, fanatisme, spanning en sensatie, gezelligheid en grappige/verrassende elementen. Daarbij vonden we de quotes en videobeelden bij de prijsuitreiking vonden een enorm toegevoegde waarde. Dank aan de Game master Dick, de acteurs en dank aan de organisatie Neverrest voor het organiseren van dit te gekke uitje.
OTC Organics B.V. | Social Chaos Arnhem | 5 oktober 2019 | 24 personen
Een van de hoogtepunten binnen ons bedrijf is toch wel het personeelsweekend, waarin elk jaar weer een samenwerkingsactiviteit in een andere stad centraal staat. Na al die jaren hebben we al heel wat activiteiten gedaan, maar dit is allemaal niet te vergelijken met het spel Social Chaos die wij in Arnhem hebben gespeeld. In verschillende teams moet je met elkaar allerlei puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren, binnen en buiten. Alleen door samen te werken gaat dit lukken, want iedereen heeft een andere taak. In het spel komen diverse elementen aan bod: samenwerken, spanning en sensatie, breinbrekers, speurtochten naar verschillende personages die rondlopen (overigens fantastische acteurs!) en voornamelijk heel veel lol. Daarnaast leer je ook nog eens de stad kennen waar je het spel speelt (in ons geval Arnhem). Kortom, het was één grote speeltuin voor volwassenen! 
Brink Management / Advies | The Game Maastricht | 22 juni 2019 | 124 personen
Wat een onwijs gave en chaotische ervaring hebben wij met z’n allen mogen meemaken in het hartje van Maastricht. Bloedfanatiek met collega’s al puzzelend door de stad met keer op keer een onverwachte wending van het spel. Het is uniek hoe goed dit spel in elkaar zit van de start tot aan de afronding. Alle complimenten daarvoor aan de organisatie! Misschien moeten we wel nog eens terug naar Maastricht, om de stad nog eens op ons gemak te bekijken. Hier hadden wij tijdens ons hoge tempo en enorme competitiedrang toch weinig oog voor. Sjaak en collega’s, jullie komen nog meermaals ter sprake aan de lunchtafel ;). Bedankt voor de geweldige dag!
PI Research | The GAME Utrecht | 7 juni 2019 | 30 personen
Jaren geleden dit bedrijfsuitje gespeeld. Nu met een vernieuwde groep weer The Game gekozen. Het was ons altijd bijgebleven, weer geboekt. Groot succes wederom!
Jackling | The Game Utrecht | 25 mei 2019 | 15 personen
Een super leuke dag mogen ervaren dankzij Neverrest. Een team wat goed georganiseerd is, overal aan heeft gedacht en er alles aan doet om je een leuke dag te bezorgen. De communicatie verliep heel goed, ze zijn duidelijk en zijn goed bereikbaar. Ze zijn open en denken met je mee. Geen vraag is hun te veel. Wij hebben een super leuke dag gehad, hebben zoveel gelachen en raden dit iedereen aan. Niet twijfelen, maar doen!
Total E&P Nederland | The Game Den Haag | 23 mei 2019 | 45 personen
"de terugkoppeling achteraf is erg goed, heel knap hoe jullie dat zo snel en professioneel verzorgen" "dus er zitten echt geen microfoons in de telefoon of de koffer?" "jullie hadden dus ook Social Chaos vorig jaar georganiseerd? Dit was zo anders, maar ook zo leuk!"
RDW APK-Centrum Nederland | Social Chaos Breda | 20 personen | 14 mei 2019
Beste Neverrest, Wat een ontzettend leuke dag hebben jullie ons bezorgd. Een nieuw gevormd team wat samen moet werken is altijd een hele klus en toch zijn jullie er in geslaagd de eerste stappen te zetten in een mooi opgezet spel. Mooi om te zien hoe goed dit spel in elkaar zit en hoe fanatiek iedereen mee deed. Zeker de moeite waard voor groepen die op een ontspannen manier toch fanatiek aan de slag wilt gaan. Complimenten en bedankt voor deze leuke dag!    
PARIDAANS & LIEBREGTS B.V. | The Game Den Bosch | 70 deelnemers | 11 mei 2019
Dat collega’s vandaag nog over afgelopen zaterdag hebben, zegt genoeg! We zijn nog steeds onder de indruk!   Een succesvolle dag! Het weer hadden mee, wat heel prettig was, en voor de rest  hebben jullie ons zeker verrast. We werden, naar mate The Game verder ging, steeds meer paranoia en de hele stad was verdacht… veel gelachen en volgens mij kan ik alleen maar concluderen dat onze missie  -dankzij jullie- geslaagd is.   Wij hebben ontzettend van genoten! Super goed georganiseerd!!
Proven Partners | Social Chaos Den Bosch | 10 personen | 19 april 2019
Onze verwachtingen waren hooggespannen, van anderen hadden we immers gehoord dat 'Social Chaos' een echte aanrader was. Jaren geleden speelden wij al eens 'de Game'; we konden ons niet voorstellen dat dit spel nog leuker (of zelfs even leuk) zou zijn. We speelden Social Chaos op een met zonovergoten dag in Den Bosch. Vanaf moment één zaten we er midden in. De deelnemers streden om wie naar buiten mocht gaan (want ja, de zon..), maar ook binnen vergat iedereen de tijd. De een bloedfanatiek, de ander observerend, een derde die zich echt op het teamgevoel focust. Mooi om te zien hoe alle karakters door zo'n spel uitvergroot naar boven komen. Wij kijken terug op een fantastische teamdag vol dynamiek, spanning en plezier. Wat een top organisatie met topacteurs.. En die hooggespannen verwachtingen? Die zijn meer dan overtroffen!
Secfi Technologies | The Game | Amsterdam | 3 april 2019 | 13 personen
Ik vond het een fantastische dag en iedereen heeft genoten, super leuk om weer met  jullie te werken. Dit was leuk voor de Nederlanders om Amsterdam nog meer te leren kennen, maar vooral erg leuk voor onze buitenlandse collega's.
RIVM | Bedrijfsuitje The Game Amersfoort met 31 personen | 18 oktober 2018
Combinatie van Sherlock Holmes, Wie is de Mol en candid camera.. Een middag vol leuke uitdagingen in Amersfoortse binnenstad met als afsluiter een leuke samenvatting door de spelleiding! Een aanrader voor een bedrijfsuitje  
Ncontrol | Teamuitje Social Chaos Amersfoort | 22 personen | 22 september 2018
Fantastische middag gehad met het spelen van Social Media! Goed gevuld programma met onverwachtse twist,  leuke breinbrekers en natuurlijk niet te vergeten de personages die uitstekend in hun rol zitten en iedereen bij naam kenden wat voor wat verwarring zorgde!! Zeer geslaagd. Onze medewerkers praten hier nog lang over na.
SOLV Advocaten | Groepsactiviteit Social Chaos met 19 personen in Hengelo | 15 september 2018
Social chaos is in één woord: geweldig! Een absolute aanrader voor een groepsactiviteit. Het was spannend, grappig en uitdagend, en vereist een goede samenwerking en heldere communicatie. Complimenten ook aan de organisatie. Het spel zat op fantastische wijze in elkaar en de acteurs waren overtuigend. De video die je kan laten maken is ook erg leuk en zorgt nog steeds voor napret. Wij zouden zeker nog een keer een spel van Neverrest spelen.

SOCIAL CHAOS

 • 7 dagen per week
 • Bijna Overal In Nederland En Belgie
 • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
 • Van 5 tot 360 personen

Wat past het beste bij uw wensen?

Sterke punten Social Chaos

Intensief samenwerken
Intensief samenwerken 100%
 • In kleine teams wordt echt iedereen betrokken
 • Elk teamlid is intensief bezig #geenpassitiviteit
 • Teams zitten naast elkaar, dus men ziet elkaar continue
Maatwerk
100%
 • Opdrachten naar wens en in overleg aan te passen
 • Scripts acteurs aan te passen
 • Thema's als Generatieverschillen / Strategische Doelen / Waarden en Normen
Minder weersgevoelig
96%
 • Een team van 5 personen stuurt af en toe 2 mensen naar buiten
 • Elk teamlid is intensief bezig #geenpassitiviteit
 • Bij minder weer zijn buitenontmoetingen heel dichtbij en/of overdekt
Zeer geschikt voor minder valide
100%
 • Binnen een team van 5 personen, worden 2 a 3 personen af en toe naar buiten gestuurd voor spannende ontmoetingen..
 • Uitstapjes zijn maximaal 500 meter en worden steeds korter
 • Dus voor hoog zwangeren, minder/niet validen, geblesseerden, niet fitte mensen ook zeer geschikt
DISC integratie / Teamanalyse
100%
 • Stefan kan als gecertificeerd DISC trainer een grote meerwaarde bieden
 • Door de chaos en tijdsdruk vallen mensen terug in hun natuurlijke gedrag!
 • Theorie, time outs en terugkoppeling geeft extra inhoud aan de samenwerksessie.