SOCIAL CHAOS

Ultiem Samenwerken?

Competitie Uitdaging Plezier en gestructureerde Chaos

En ik samen met Alex proberen te onthouden wat we zagen, zat ie helemaal niet in mijn team.”

Na 4 jaar geleden kennis te hebben gemaakt met The Game, werd het nu Social Chaos. And Chaos it was!! Weer heel iets anders en unieks!”

Als jonge pubers schreeuwden we ze naar het stipje op ons scherm!”

“Ik wist niets van Social Media en doe er ook niets mee, maar door goed te lezen en (heel soms) assistentie van Neverrest ging het super!

Wat maakt SOCIAL CHAOS zo leuk?

VERBAZING

4 reallife acteurs die je online moet bezoeken of die opeens jouw kamer binnen komen lopen!

ORIGINEEL

De teams reconstrueren het verhaal. Een verhaal dat langzaam tot leven komt door videobeelden en ontmoetingen met acteurs.

VERBINDEND

De groep wordt verdeeld in kleine teams, zodat iedereen in het team betrokken is en blijft! De opdrachten zijn pittig, maar in teamverband goed te doen.

PARANOIA!

Wie is wie in het verhaal? Kan ik hem vertrouwen, spreekt hij de waarheid? Wat moet ik met uw vingerafdruk?

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Online Social Chaos staat onder leiding van een ervaren eventmanager en een aantal acteurs die niet uit hun rol te krijgen zijn.

Impressie:

Wat zeggen anderen over ons? #recensies:

Arteria Consulting | Social Chaos te Amersfoort | 1 november 2019 | 47 personen
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!
teamuitje amersfoort arteria consulting neverrest teambuilding experience
ANWB | Social CHaos te Den Haag | 19 personen
Na een geweldig personeelsuitje vorig jaar, lag de lat dit jaar erg hoog nog iets leukers te bedenken. We kwamen uit bij Social Choas. En wat was dat een goede keus. We hebben een enorm gave dag gehad waarbij alle collega’s enthousiast waren en maar wat graag wilden winnen. Het spel heeft alles in zich om te slagen: teambuilding/samenwerking, uitdaging, fanatisme, spanning en sensatie, gezelligheid en grappige/verrassende elementen. Daarbij vonden we de quotes en videobeelden bij de prijsuitreiking vonden een enorm toegevoegde waarde. Dank aan de Game master Dick, de acteurs en dank aan de organisatie Neverrest voor het organiseren van dit te gekke uitje.
teamuitje anwb den haag neverrest teambuilding experience
10 oktober 2019
OTC Organics B.V. | Social Chaos Arnhem | 5 oktober 2019 | 24 personen
Een van de hoogtepunten binnen ons bedrijf is toch wel het personeelsweekend, waarin elk jaar weer een samenwerkingsactiviteit in een andere stad centraal staat. Na al die jaren hebben we al heel wat activiteiten gedaan, maar dit is allemaal niet te vergelijken met het spel Social Chaos die wij in Arnhem hebben gespeeld. In verschillende teams moet je met elkaar allerlei puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren, binnen en buiten. Alleen door samen te werken gaat dit lukken, want iedereen heeft een andere taak. In het spel komen diverse elementen aan bod: samenwerken, spanning en sensatie, breinbrekers, speurtochten naar verschillende personages die rondlopen (overigens fantastische acteurs!) en voornamelijk heel veel lol. Daarnaast leer je ook nog eens de stad kennen waar je het spel speelt (in ons geval Arnhem). Kortom, het was één grote speeltuin voor volwassenen! 
teamuitje arnhem otc organics neverrest teambuilding experience
RTVNoord | 50 personen | Social Chaos | 6 september 2014 | Bedrijfsuitje te Groningen
Of een lokatie in de binnenstad oké was voor ons jaarlijkse personeelsuitje? Verbaasd keek ik op. Binnenstad? Bedrijfsuitje Groningen. Leuk, maar handig? Inspirerend? En wat als het nu heel mooi weer wordt? De lokatie hangt samen met een GPS-spel dat we willen gaan organiseren. Dat moet eigenlijk in de binnenstad. Mijn verbazing nam toe. Het traditionele personeelsuitje-idee van ruimte, zon, vrijheid, water, strand, bos en wuivend riet kreeg een deuk. Het wordt hartstikke leuk, werd mij verzekerd. Tsja, als je wilt werken op basis van vertrouwen en zelfstandigheid, dan moet het maar. En o ja, we gaan in groepjes een spel spelen tegen elkaar. Een soort speurtocht. Het spel bevordert het groepsgevoel en -denken. Met gebruik van alle denkbare vormen van social media. Spelenderwijs leer je daar gebruik van te maken. Voor ons bedrijf onontbeerlijk voor de toekomst. Een diepe zucht. Weg terrasjes, koffie met appelgebak, koud biertje en de nodige bitterballen. We moeten dus gewoon aan de slag! Terug kon ik niet meer. De dag zelf: het was mooi weer in september. De terrassen zaten bomvol. Een deel van ons zat de hele middag binnen. Geconcentreerd. De wil om te winnen. Geënthousiasmeerd door een geweldige groep mensen van Neverrest, die ons (streng doch rechtvaardig) de hele middag begeleidden en bezighielden. Het was mooi! Heel mooi. Het meest memorabele uitje "ever". En nu maar hopen dat die social media zijn vruchten gaan afwerpen....
bedrifjsuitje teamuitje groningen rtv noord neverrest teambuilding experience 68

SOCIAL CHAOS

BEDRIJFSUITJE

Onvergetelijk
Onevenaarbaar

JUBILIEUM

Feestelijk
Totaal anders

TEAMBUILDER

Intensief
Samenwerken

PARTNERDAG

Verbinden
Kennismaken

Of liever 1 van onze ander concepten?

logo OSC online social chaos Neverrest Teambuilding Experience 300 300

O.S.C.

SOCIAL CHAOS maar dan helemaal ONLINE!

Speel met je bedrijf/organisatie, samen met elkaar en overal. Achter je laptop thuis, vanuit je luie stoel of achter je buro op kantoor. Niet alleen maar samen als team! Uitdagend, gezellig, spannend & verbindend!

logo The Game Neverrest Teambuilding Experience 300 300

The GAME…

Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide “speurtocht” door een stadscentrum.
Avontuur met gegarandeerde “Solid Paranoia” die je overkomt…
Bedrijfsuitje The Game is de Moeder van alle citygames!

Scroll naar top