SOCIAL CHAOS

Ultiem Samenwerken?

Competitie Uitdaging Plezier en gestructureerde Chaos

Wat is Social Chaos?

Een open escape room op locatie naar keuze! Kan bij u op kantoor, in een gehuurde ruimte in de stad of in een hotel. In de stad of aan het strand.

Tipje van de sluier?

Uw mensen verzamelen en krijgen via grote schermen een spannende verhaallijn aangeboden, met veel chaos…

Daarna is het een plezierige intensieve opdracht die deels binnen plaatsvind, maar met spannende energieke uitstapjes naar buiten op zoek naar contactpersonen. Maar die zien er heel normaal uit en daardoor kan het iedereen zijn.

De teams die elkaar gedurende de gehele speel/”onderzoekstijd” kunnen zien en horen, worden steeds fanatieker doordat ze steeds beter in het verhaal en het onderzoek gaan zitten. De finale zorgt ervoor dat de deelnemers steeds gehaaster worden. En minder sociaal naar de andere teams:)

De spanning blijft tot het einde hoog. Zelfs het team dat achteraan ligt, denkt vaak dat ze als eerste team het eindantwoord geven met de opmerking “zijn wij de 1e?”

Als iedereen aan het bijkomen is, maken wij onze eindpresentatie op en met een mooie wrap-up vertellen we van alles dat er gebeurt is bij de diverse teams en wordt het beste/slimste en snelste onderzoeksteam op passende wijze beloond.

En ik samen met andere collega’s proberen te onthouden wat we zagen, zaten ze helemaal niet in mijn team.”

Na 4 jaar geleden kennis te hebben gemaakt met The Game, werd het nu Social Chaos. And Chaos it was!! Weer heel iets anders en unieks!”

Als jonge pubers schreeuwden we ze naar het stipje op ons scherm!”

“Ik wist niets van Social Media en doe er ook niets mee, maar door goed te lezen en (heel soms) assistentie van Neverrest ging het super!

Locatie?


Bijna overal

Tijdstip?

Ochtend
middag
avond
of met lunch tussendoor!

Aantal mensen?

Van 5 tot 360 personen

Op elke dag?

7 dagen per week

Wat maakt SOCIAL CHAOS zo leuk?

VERBAZING

4 acteurs die je buiten gaat ontmoeten…

VERBINDEND

De groep wordt verdeeld in kleine teams, zodat iedereen in het team betrokken is en blijft! De opdrachten zijn pittig, zodat je ook echt moet samenwerken.

PARANOIA!

Wie is wie in het verhaal? Kan ik hem vertrouwen, spreekt hij de waarheid? Wat moet ik met uw vingerafdruk?

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Social Chaos staat onder leiding van een ervaren eventmanager en een aantal acteurs die niet uit hun rol te krijgen zijn.

Impressie:

Wat zeggen anderen over ons? #recensies:

Online Social Chaos | Gemeente Rotterdam | 68 personen | 13 januari 2022
"veel gelachen en veel gepuzzeld" "wat ging die 3 uur snel!" "wel veel online bingo gespeeld, maar dit was echt heel persoonlijk"
Social Chaos in Hoorn | NGage Recruitment | 25 personen | 17 december 2021
Een social chaos was het zeker! We zijn een hecht team, maar dit teamuitje bracht de meeste fanatieke versies van onszelf naar boven. De dag kenmerkte zich door een aantal enorme plot twists, spanning, wantrouwen en vooral veel sprintjes door de Hoornse binnenstad. Zoals onze collega’s van NGage Recruitment het omschrijven ‘’Het was een echte mindfuck!’’. Bedankt voor deze toffe ervaring.
Arteria Consulting | Social Chaos te Amersfoort | 1 november 2019 | 47 personen
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!
teamuitje amersfoort arteria consulting neverrest teambuilding experience
ANWB | Social CHaos te Den Haag | 19 personen
Na een geweldig personeelsuitje vorig jaar, lag de lat dit jaar erg hoog nog iets leukers te bedenken. We kwamen uit bij Social Choas. En wat was dat een goede keus. We hebben een enorm gave dag gehad waarbij alle collega’s enthousiast waren en maar wat graag wilden winnen. Het spel heeft alles in zich om te slagen: teambuilding/samenwerking, uitdaging, fanatisme, spanning en sensatie, gezelligheid en grappige/verrassende elementen. Daarbij vonden we de quotes en videobeelden bij de prijsuitreiking vonden een enorm toegevoegde waarde. Dank aan de Game master Dick, de acteurs en dank aan de organisatie Neverrest voor het organiseren van dit te gekke uitje.
teamuitje anwb den haag neverrest teambuilding experience
10 oktober 2019

SOCIAL CHAOS

BEDRIJFSUITJE

Onvergetelijk
Onevenaarbaar

JUBILIEUM

Feestelijk
Totaal anders

TEAMBUILDER

Intensief
Samenwerken

PARTNERDAG

Verbinden
Kennismaken

Of liever 1 van onze ander concepten?

Scroll naar boven