The GAME…

Are you ready?

De Moeder van alle Citygames

Wat is THE GAME?

The Game is de Moeder van alle citygames! Sinds 2000 zorgt dit originele teambuildingsconcept voor de juiste mix van ambitieuze uitdaging, verbazing en (gezonde) paranoia. 

Avontuur met gegarandeerde “Solid Paranoia” die je overkomt… #ongedwongen #luchtig #maarnietmakkelijk! #avontuur

Hé, in dit smsje staat precies wat ik net tegen jou zei!. Ze moeten echt vlak naast ons hebben gelopen… “

Die kerel in het zwart heb ik al eerder gezien. Zou die er dan toch bij horen?”​

Maar hoe hebben ze ons dan gefilmd? Wie filmde er?

Op een gegeven moment dacht ik echt dat iedereen erbij hoorde!”

THE GAME als…

BEDRIJFSUITJE

Onvergetelijk
Onevenaarbaar

JUBILIEUM

Feestelijk
Totaal anders

TEAMBUILDER

Intensief
Samenwerken

PARTNERDAG

Verbinden
Kennismaken

Wat maakt THE GAME zo leuk?

VERBAZING

Een avontuur dat begint als de groep aankomt in de stad. Niemand weet wat er gaat gebeuren. Neverrest is er nog niet…

ORIGINEEL

Wij staan voor een zeer prikkelend event dat mensen echt wat doet. Niet voor niets komt 70% van onze boekingen voort uit mond tot mond reclame.​

SPANNING

In de chaotische stad bespiedt het professionele Neverrestteam uw mensen. Een aantal interactieve acts versterken het ‘unheimliche’ gevoel dat zich zeker van de deelnemers eigen zal maken. ​

UITDAGING EN SAMENWERKING

De groep wordt verdeeld in kleine teams, zodat iedereen in het team betrokken is en blijft! De opdrachten zijn pittig, maar in teamverband goed te doen.​

PARANOIA!

Ooit wel eens een smsje gehad met daarin de zin die u zojuist uitsprak? De spanning wel eens ervaren omdat u weet dat u in de gaten wordt gehouden maar niet door wie?​

PROFESSIONELE BEGELEIDING

The Game staat onder leiding van een ervaren eventmanager en zijn team. Bij een groep van 40 personen zijn we al snel met 8 personeelsleden aanwezig!​

Impressie:

Wat zeggen anderen over ons? #recensies:

The GAME in Den Haag | Opleidingsinstituut DJI | 97 personen | 17 maart 2022
Onze directrice heeft jullie teamuitje The Game 10 jaar geleden gespeeld en wilde dit zo graag na de versoepelingen met onze groep ondergaan als nieuwe start. Het was spannend hilarisch verbindend en uitdagend. Een tijdloos concept dat na 10 jaar niets heeft ingeboet aan originaliteit en spanning.
Roche | The Game Amersfoort | 12 november 2019 | 32 personen
Op 12 november met 30 collega's 'The Game' gespeeld. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!
teamuitje amersfoort roche neverrest teambuilding experience
Brink Management / Advies | The Game Maastricht | 22 juni 2019 | 124 personen
Wat een onwijs gave en chaotische ervaring hebben wij met z’n allen mogen meemaken in het hartje van Maastricht. Bloedfanatiek met collega’s al puzzelend door de stad met keer op keer een onverwachte wending van het spel. Het is uniek hoe goed dit spel in elkaar zit van de start tot aan de afronding. Alle complimenten daarvoor aan de organisatie! Misschien moeten we wel nog eens terug naar Maastricht, om de stad nog eens op ons gemak te bekijken. Hier hadden wij tijdens ons hoge tempo en enorme competitiedrang toch weinig oog voor. Sjaak en collega’s, jullie komen nog meermaals ter sprake aan de lunchtafel ;). Bedankt voor de geweldige dag!
coronaproof bedrijfsuitje teambuilding teamuitje game NEVERREST 1,5 meter
Gemeente Zoetermeer | 393 pers | The Game | 29 mrt 2012| Bedrijfsuitje Grote groepen
Het bedrijfsuitje is zeer uitgebreid, verrassend, mysterieus en alles wordt met de grootste zorgvuldigheid voorbereid. De mogelijkheden voor maatwerk zijn geweldig. Neverrest denkt creatief mee om de inhoud van het programma af te stemmen op de wensen en eisen van de opdrachtgever. En als het dan zover is: iedereen doet mee, is zeer fanatiek en er wordt heel wat afgelachen! Er is ook nog lang gesproken over dit bijzondere bedrijfsuitje, ook voor grote groepen.
gemeente zoetermeer team builder event outing the game neverrest teambuilding experience 68

Spanning & Veiligheid

Spannend en origineel bedrijfsuitje

Wij staan voor een zeer prikkelend event dat mensen echt wat doet. Niet voor niets komt 70% van onze boekingen voort uit mond tot mond reclame. U heeft wel eens een spel in de stad gedaan? The Game laat zich niet vergelijken met andere citygames. The GAME is uniek.

Veiligheid tijdens The Game

Geen risicovolle of fysiek zware opdrachten. Uw mensen verplaatsen zich lopend. De prikkeling en spanning speelt zich af in de hoofden van uw mensen. Uiteraard geniet u wel van de zorgvuldig uitgekozen route langs de mooiste plekken in de stad. Wij attenderen de deelnemers ook op het feit dat alchohol pas vanaf de gezamenlijke borrel, na de activiteit, mag worden genuttigd. Belangrijkste reden is uiteraard de veiligheid, mensen lopen op de openbare weg. Daarnaast verdient The Game het volle bewustzijn van de deelnemers!

Of liever 1 van onze ander concepten?

logo OSC online social chaos Neverrest Teambuilding Experience 300 300

O.S.C.

SOCIAL CHAOS maar dan helemaal ONLINE!

Speel met je bedrijf/organisatie, samen met elkaar en overal. Achter je laptop thuis, vanuit je luie stoel of achter je buro op kantoor. Niet alleen maar samen als team! Uitdagend, gezellig, spannend & verbindend!

logo SC social chaos Neverrest Teambuilding Experience 300 300

Social Chaos

Zenuwslopend eigentijds meeslepend onderzoeksavontuur om de H@CK te voorkomen vanuit een basis “crisis” centrum.
Pittige ludieke uitdaging met focus op samenwerken en leermomenten! Hoogwaardig event met de nodige verbazing en een snufje paranoia.

Scroll naar boven