The GAME…

Are you ready?

Citygame al sinds 2000!

Wat is THE GAME?

The Game is de Moeder van alle citygames! Sinds 2000 zorgt dit originele teambuildingsconcept voor de juiste mix van ambitieuze uitdaging, verbazing en (gezonde) paranoia. 

Avontuur met gegarandeerde “Solid Paranoia” die je overkomt… #ongedwongen #luchtig #maarnietmakkelijk! #avontuur

Tipje van de sluier?

Uw groep wordt verwacht op een plein in de stad. Vanaf daar neemt NEVERREST uw groep over. Niet door zich überhaupt te laten zien, maar op een heel spannende manier…

Wanneer uw team aan de toch begint, vertrouwen ze door de spannende paranoia opstart niemand meer. Elk oogcontact zou al iemand van NEVERREST kunnen zijn. Een subtiele doch opvallende acteur kan ook al verdacht zijn, maar besteed totaal geen aandacht aan de teams.

De opdrachten zijn pittig, maar dankzij de hulplijn kom je nooit vast te zitten. Bij veel teams, zijn er wel 3 hulplijnen, want wachten is frustrerend.

Onderweg wordt de paranoia alleen maar opgevoerd…

Op de (zelf te kiezen) eindlocatie komt alles te samen. Tijdens de borrel komen we met een persoonlijke terugkoppeling vol anecdotes en grappige gebeurtenissen.

Wilt u weten wat er nu allemaal precies gebeurt danwel mogelijk is? Vraag gelijk even de brochure aan, want in de brochure vertellen we alles. Bellen kan ook, in een paar minuutjes nemen we u aan de hand en weet u precies wat u kunt verwachten!

Full 1
Nog nooit ergens meer meegemaakt. De terugkoppeling aan het einde vond ik echt fantastisch!
Full 1
Full 2
Ik heb ooit lang geleden met Schiphol een keer The Game gespeeld in Rotterdam, dat vond ik destijds echt fantastisch!

Inmiddels ruim 15 jaar later overweeg ik om met mijn afdeling (ca. 40 man/vrouw) in september The Game te gaan doen.
Full 2
Full 2
Het moet zeker 20 jaar geleden zijn….
Ons secretaresse uitje in Den Haag.
Ik was 1 van de organisatoren.
The GAME van Neverrest ben ik nooit vergeten, ‘t was een topdag!
Full 2
Full 2
Jaren geleden hebben wij The Game gespeeld. Collega’s die dat mee hebben gemaakt hebben het er nog over! De andere collega’s zijn stikjaloers dat ze dit gemist hebben… (en terecht) We hebben deze dag niet meer overtroffen…
Full 2
Full 2
In 2015 hebben jullie voor Pi-Spello in Middelburg The Game georganiseerd.
Man man, wat was dat GAAF!
Onze mensen hebben het er nog over.
Is Social Chaos net zo bijzonder indrukwekkend?
De lat ligt door jullie zelf bijzonder hoog zal je begrijpen.
Full 2
Full 2
Eerder (2008 en 2015) hebben wij ons bedrijfsuitje via jullie georganiseerd. Ook dit jaar (2024) zouden we dit graag weer willen. In 2008 hebben we The Game via jullie gedaan en dat zou voor dit jaar weer prima kunnen.
Full 2
previous arrow
next arrow

Hé, in dit smsje staat precies wat ik net tegen jou zei!. Ze moeten echt vlak naast ons hebben gelopen… “

Die kerel in het zwart heb ik al eerder gezien. Zou die er dan toch bij horen?”​

Maar hoe hebben ze ons dan gefilmd? Wie filmde er?

Op een gegeven moment dacht ik echt dat iedereen erbij hoorde!”

THE GAME als…

BEDRIJFSUITJE

Onvergetelijk
Onevenaarbaar

JUBILIEUM

Feestelijk
Totaal anders

TEAMBUILDER

Intensief
Samenwerken

PARTNERDAG

Verbinden
Kennismaken

Locatie?


The Game in 29 steden
Leeuwarden tot Gent
Alkmaar tot Maastricht

Tijdstip?

Ochtend
middag
avond
of met lunch tussendoor!

Aantal mensen?

Van 5 tot 500 personen

Op elke dag?

7 dagen per week

Wat maakt THE GAME zo leuk?

VERBAZING

Een avontuur dat begint als de groep aankomt in de stad. Niemand weet wat er gaat gebeuren. Neverrest is er nog niet…

ORIGINEEL

Wij staan voor een zeer prikkelend event dat mensen echt wat doet. Niet voor niets komt 70% van onze boekingen voort uit mond tot mond reclame.​

SPANNING

In de chaotische stad bespiedt het professionele Neverrestteam uw mensen. Een aantal interactieve acts versterken het ‘unheimliche’ gevoel dat zich zeker van de deelnemers eigen zal maken. ​

UITDAGING EN SAMENWERKING

De groep wordt verdeeld in kleine teams, zodat iedereen in het team betrokken is en blijft! De opdrachten zijn pittig, maar in teamverband goed te doen.​

PARANOIA!

Ooit wel eens een smsje gehad met daarin de zin die u zojuist uitsprak? De spanning wel eens ervaren omdat u weet dat u in de gaten wordt gehouden maar niet door wie?​

PROFESSIONELE BEGELEIDING

The Game staat onder leiding van een ervaren eventmanager en zijn team. Bij een groep van 40 personen zijn we al snel met 8 personeelsleden aanwezig!​

Impressie:

Wat zeggen anderen over ons? #recensies:

Ngage Recruitment GAME in Alkmaar | 35 personen | 22 december 2023
We horen weer mooie verhalen over de werkvloer gaan, iedereen heeft weer erg genoten, nogmaals bedankt! "Na Social Chaos nu The Game. Heel anders en weer heel vet"
The GAME in Den Haag | Opleidingsinstituut DJI | 97 personen | 17 maart 2022
Onze directrice heeft jullie teamuitje The Game 10 jaar geleden gespeeld en wilde dit zo graag na de versoepelingen met onze groep ondergaan als nieuwe start. Het was spannend hilarisch verbindend en uitdagend. Een tijdloos concept dat na 10 jaar niets heeft ingeboet aan originaliteit en spanning.
Roche | The Game Amersfoort | 12 november 2019 | 32 personen
Op 12 november met 30 collega's 'The Game' gespeeld. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!
teamuitje amersfoort roche neverrest teambuilding experience
Brink Management / Advies | The Game Maastricht | 22 juni 2019 | 124 personen
Wat een onwijs gave en chaotische ervaring hebben wij met z’n allen mogen meemaken in het hartje van Maastricht. Bloedfanatiek met collega’s al puzzelend door de stad met keer op keer een onverwachte wending van het spel. Het is uniek hoe goed dit spel in elkaar zit van de start tot aan de afronding. Alle complimenten daarvoor aan de organisatie! Misschien moeten we wel nog eens terug naar Maastricht, om de stad nog eens op ons gemak te bekijken. Hier hadden wij tijdens ons hoge tempo en enorme competitiedrang toch weinig oog voor. Sjaak en collega’s, jullie komen nog meermaals ter sprake aan de lunchtafel ;). Bedankt voor de geweldige dag!
coronaproof bedrijfsuitje teambuilding teamuitje game NEVERREST 1,5 meter

Spanning & Veiligheid

Spannend en origineel bedrijfsuitje

Wij staan voor een zeer prikkelend event dat mensen echt wat doet. Niet voor niets komt 70% van onze boekingen voort uit mond tot mond reclame. U heeft wel eens een spel in de stad gedaan? The Game laat zich niet vergelijken met andere citygames. The GAME is uniek.

Veiligheid tijdens The Game

Geen risicovolle of fysiek zware opdrachten. Uw mensen verplaatsen zich lopend. De prikkeling en spanning speelt zich af in de hoofden van uw mensen. Uiteraard geniet u wel van de zorgvuldig uitgekozen route langs de mooiste plekken in de stad. Wij attenderen de deelnemers ook op het feit dat alchohol pas vanaf de gezamenlijke borrel, na de activiteit, mag worden genuttigd. Belangrijkste reden is uiteraard de veiligheid, mensen lopen op de openbare weg. Daarnaast verdient The Game het volle bewustzijn van de deelnemers!

Of liever Social Chaos ?

Scroll naar boven