Over ons

Ontstaan van Neverrest

Over ons

Ontstaan van Neverrest

Neverrest Experience is opgericht in 2000 door ons, Gaby Palland en Stefan Vogel. Ons organisatiebureau is gespecialiseerd in uitdaging op breinniveau, verbazing en paranoia. Wij leerden elkaar in 1998 tijdens een evenement kennen. Gaby komt uit de wereld van de seminars en congressen (Bouwradius, Kurhaus Hotel). Stefan heeft veel ervaring in de outdoor evenementen opgedaan bij World Wide Event Management (o.a. Avro’s sterrenslag & survival of the fittest, opening Amsterdam Arena, Postcode loterij Record show). Toevallig kwamen we op het onderwerp uit dat een bedrijfsuitje voor iedereen bedoeld is. Toch zagen we regelmatig dat deelnemers tijdens een evenement letterlijk en figuurlijk aan de zijlijn stonden. Maar wat zou er gebeuren als je mensen prikkelt zonder dat ze fysiek actief hoeven te zijn?

social chaos en the game...

THE GAME...

Diverse brainstormsessies volgden om een bedrijfsuitje te creëren waarbij de uitdaging en prikkeling op breinniveau het belangrijkste was! Geïnspireerd door de film The Game (1999 met Michael Douglas) hebben we vele try-outs gehad. Uiteindelijk resulteerde dit in het bedrijfsuitje: The GAME… Een verrassend nieuw concept dat ook vandaag de dag de mensen nog verbaasd! “Ik wist helemaal niet dat dit bestond!”

SOCIAL CHAOS

We stonden te springen om de nieuwe werkelijkheid (Social Media, nieuwe werken, moderne technologieën) te vangen in een klasse teambuilder!  Na 3 jaar van ideeverzameling en try-outs was Social Chaos geboren! Met trots hebben we dan ook eind 2011 SOCIAL CHAOS gelanceerd!

neverrest team

Met de komst van Dick van den Broek als eventmanager werd het vaste team in 2004 uitgebreid. Dick heeft jarenlange ervaring als bedrijfsleider, was topsporter en is een groot organisatietalent. Samen met ons hechte team zeer flexibel inzetbare acteurs, cameramensen en paranoiaspecialisten zorgen wij voor een onvergetelijk bedrijfsevenement.

afdelingsuitje

Origineel

We zijn er trots op om geheel zelf ontwikkelde concepten te kunnen presenteren en uitvoeren. Het applaus en de waardering achteraf geeft ons weer alle energie terug die we erin stopten! Uitgangspunt bij onze evenementen is dat iedereen kan deelnemen. Geen fysieke (risicovolle) activiteiten maar wel maximale beleving op breinniveau. Soms bijna te spannend… 

NEVERREST TEAM?

3 full time event managers, 1 office manager & 30…..

Gaby Palland

Event Manager

Dick van den Broek

Event Manager

Stefan Vogel

Event Manager

NEVERREST Team

identiteit zeer geheim... acteurs, cameramensen, spionnen, ondersteuning, etc...

Gaby Palland

Gaby is een fervent hardloopster en loopt marathons en sprint triathlons. Marathon Tokio 2019 is een extra speciaal event;).

Neverresters rusten nooit!

NEVERREST RUST NOOIT, ONZE ACTIVITEITEN OP STRAVA

Stefan Vogel

Stefan houdt het bij hele triathlons en door maximaal efficiënt te plannen (en soms snachts te fietsen op zijn Tacx) kan hij naast Neverrest Events ook goed getraind voor zijn races verschijnen…

Dick van den Broek

Dick was in zijn jonge jaren een professioneel hardloper. Inmiddels is hij aan zijn 2e hardloopleven begonnen en is niet te stoppen!