Add title

OVER ONS

Ontstaan van Neverrest

Neverrest Experience is opgericht in 2000 door ons, Gaby Palland en Stefan Vogel. Ons organisatiebureau is gespecialiseerd in uitdaging op breinniveau, verbazing en paranoia. Wij leerden elkaar in 1998 tijdens een evenement kennen. Gaby komt uit de wereld van de seminars en congressen (Bouwradius, Kurhaus Hotel). Stefan heeft veel ervaring in de outdoor evenementen opgedaan bij World Wide Event Management (o.a. Avro’s sterrenslag & survival of the fittest, opening Amsterdam Arena, Postcode loterij Record show). Toevallig kwamen we op het onderwerp uit dat een bedrijfsuitje voor iedereen bedoeld is. Toch zagen we regelmatig dat deelnemers tijdens een evenement letterlijk en figuurlijk aan de zijlijn stonden. Maar wat zou er gebeuren als je mensen prikkelt zonder dat ze fysiek actief hoeven te zijn?

THE GAME…

bedrijfsuitje the game Neverrest Teambuilding Experience 300 300

Diverse brainstormsessies volgden om een bedrijfsuitje te creëren waarbij de uitdaging en prikkeling op breinniveau het belangrijkste was! Geïnspireerd door de film The Game (1999 met Michael Douglas) hebben we vele try-outs gehad. Uiteindelijk resulteerde dit in het bedrijfsuitje: The GAME… Een verrassend nieuw concept dat ook vandaag de dag de mensen nog verbaasd! “Ik wist helemaal niet dat dit bestond!”

SOCIAL CHAOS

We stonden te springen om de nieuwe werkelijkheid (Social Media, nieuwe werken, moderne technologieën) te vangen in een klasse teambuilder!  Na 3 jaar van ideeverzameling en try-outs was Social Chaos geboren! Met trots hebben we dan ook eind 2011 SOCIAL CHAOS gelanceerd!

bedrijfsuitje Social Chaos Neverrest Teambuilding Experience 300 300

O.S.C. online SOCIAL CHAOS

bedrijfsuitje osc online social chaos Neverrest Teambuilding Experience 300 300

Onder druk van ex-gamers die graag weer iets unieks wilden doen na het beleven van The Game… hebben we in 2013 Social Chaos gelanceerd. Een onderzoek naar de h@cker. En al snel gingen we van Lutjebroek naar Schagen en van Burgers Zoo naar het vlaggeschip SS Rotterdam (Social Chaos is op bijna elke locatie te spelen!). Maar… wat doe je als er ook vestigingen zijn in het buitenland die graag meespelen met het hoofdkantoor? En zelfs aanvragen uit New York: “kunnen wij dat hier ook spelen?”

Dan ga je ONLINE! O.S.C speel je met je bedrijf met elkaar en overal. Achter je laptop thuis, vanuit je luie stoel of achter je buro op kantoor. Niet alleen maar samen als team! Uitdagend, gezellig, spannend & verbindend! Een Online Escape Room.

Neverrest Team

Samen met ons hechte team zeer flexibel inzetbare acteurs, cameramensen en paranoiaspecialisten zorgen wij voor een onvergetelijk bedrijfsevenement.

Origineel

We zijn er trots op om geheel zelf ontwikkelde concepten te kunnen presenteren en uitvoeren. Het applaus en de waardering achteraf geeft ons weer alle energie terug die we erin stopten! Uitgangspunt bij onze evenementen is dat iedereen kan deelnemen. Geen fysieke (risicovolle) activiteiten maar wel maximale beleving op breinniveau. Soms bijna te spannend… 

Scroll naar boven