U zoekt Teambuilding Zwolle?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM teambuilding zwolle van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde teambuilding concepten waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
TEAMBUILDING EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

TEAMBUILDING ZWOLLE the game...

Wilt u eens wat anders voor teambuilding in Zwolle, maar wel iets wat effect heeft? Boek dan The GAME of Social Chaos bij Neverrest! Bij The GAME wordt de groep namelijk gedwongen om erg intensief samen te werken; anders kunnen de pittige opdrachten niet opgelost worden. Ondertussen worden ze achtervolgd en in de gaten gehouden… En wordt er veel verwarring gezaaid! In deze belevenis lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen. Lukt het de groep om de opdrachten op te lossen? Met veel hilariteit, spanning en een snufje paranoia wordt het met The GAME een teambuilding uitje in Zwolle om nooit te vergeten!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

teambuilding zwolle social chaos

Dit geldt ook voor Social Chaos. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een iPad en van het veelzijdige Social Media. Iedereen wordt hier geprikkeld; iedereen doet mee, ook zij die zeggen ‘geen verstand’ te hebben van Social Media. Alle deelnemers worden meegesleurd in een speelse en spannende uitdaging!

5/5
Social Chaos zaterdag 11 januari 2020 Van Der Linde Makelaardij
We willen jullie team geweldig bedanken voor de supergave middag die we met jullie beleefd hebben. Iedereen werd gelijk meegezogen in het spel en werd steeds fanatieker naar mate de tijd vorderde. Wat een belevenis was het! De acteurs zaten zo goed in hun rol, complimenten! Die avond is er nog lang over nagepraat, steeds weer kwamen de spelelementen naar voren en iedereen heeft ervan genoten.   Nogmaals bedankt en we kunnen jullie zeker aanbevelen bij andere groepen/bedrijven.
HVC Alkmaar | Social Chaos | Utrecht | 22 november 2018 | 22 personen
Dit ontwikkelde samenwerkconcept laat enorm veel zien in het samenwerkproces. De serieuze terugkoppeling geeft veel handvatten om verder mee te gaan. Vanuit tips en tops wordt de toon niet te zwaar, maar keken we met zijn allen in een spiegel waarin we onszelf zagen.

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

The GAME en Social Chaos: perfect voor teambuilding in Zwolle

Voor een personeelsuitje met optimale teambuilding in Zwolle schakelt u Neverrest in. Wij hebben namelijk twee prikkelende concepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat iedereen meedoet; niemand staat aan de zijlijn. Dit is erg belangrijk als het gaat om teambuilding in Zwolle. Onze twee uitdagende, spannende en mysterieuze citygames draaien om maximale beleving op breinniveau. Iedereen doet mee, iedereen wordt geprikkeld.

Een originele teambuilder in Zwolle: een uitje dat écht bij blijft

Organiseer uw teambuilding in Zwolle bij Neverrest, dan organiseert u een uitje dat iedereen écht bijblijft. Wij vinden namelijk dat een teamuitje in Zwolle voor iedereen bedoeld is. Toch zien we bij veel bedrijfsuitjes veel deelnemers aan de zijlijn staan. Bij Neverrest gebeurt dit niet: iedereen wordt geprikkeld en ondervindt maximale beleving op breinniveau. Dit bieden wij u met twee mogelijke, innovatieve en unieke bedrijfsuitjes: Social Chaos en The GAME.

The GAME gaat langs de mooie plekjes in Zwolle: Over de Melkmarkt naar het Rode Torenplein en van de Grote Markt naar de Diezerstraat. Op het Grote Kerkplein een terrasje en daarna een spannende ontmoeting op de Potgietersingel.
Social Chaos kan naast Zwolle ook uw teambuilding Kampen, teambuilder Emmeloord of uitje Meppel worden!

Anderen zochten op: