Personeelsuitje Den Bosch

U zoekt een Personeelsuitje Den Bosch?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een personeelsuitje den bosch van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde personeelsuitjes waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
PERSONEELSUITJES
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

personeelsuitje the game...

We hebben twee activiteiten ontwikkeld met een maximale beleving op breinniveau. Het uitgangspunt bij beide activiteiten is de actieve deelname van iedereen die meedoet. Voor een onvergetelijk personeelsuitje in Den Bosch boekt u bijvoorbeeld The GAME. Dit is namelijk een erg origineel concept op het gebied van teambuilding en is een beleving waarin fictie en realiteit dwars door elkaar lopen! Doordat de groep opgedeeld wordt in kleine teams, is en blijft iedereen betrokken. Door de pittige opdrachten ontstaat er een unieke manier van teambuilding. Het gaat hier niet om risicovolle of fysiek zware opdrachten; de spanning en prikkeling speelt zich af in de hersenen. Een spannend en origineel personeelsuitje in Den Bosch om nooit te vergeten.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

personeelsuitje social chaos

Social Chaos is hét teambuildingsevenement. Het is een spannend onderzoekavontuur, waarbij een snufje paranoia komt kijken… Een spannend personeelsuitje in Den Bosch! Op een ludieke manier worden de deelnemers gedwongen om samen te werken, terwijl ze twee dagen van tevoren al geteased worden voor het evenement. De teams reconstrueren het verhaal dat tot leven komt door middel van video’s en ontmoetingen met acteurs. Het spel zit boordevol gebruik van Social Media maar is voor iedereen te spelen! Op een speelse manier ontdekken de deelnemers de diverse kanten van Social Media. Het gaat tijdens dit spannende personeelsuitje in Den Bosch dan ook niet om fysiek zware of risicovolle opdrachten, de spanning en prikkeling speelt zich af in de hersenen.

5/5
Bolsius | The Game Den Bosch | 28 september 2019 | 42 personen
Hierbij willen we jullie nog even super bedanken voor ons onvergetelijke PV uitje van afgelopen zaterdag. Onze collega’s waren zaterdag al heel enthousiast maar het ging vanmorgen nog even verder. Super leuke verhalen, het enthousiasme, erg leuk om allemaal nog een keer te horen.   Onze dank voor het geweldige Neverrest team wat ons afgelopen zaterdag vermaakt heeft, super, dank je wel!!! We wachten met smart op de video en foto’s om weer even terug te genieten van de geweldige middag ☺.
PARIDAANS & LIEBREGTS B.V. | The Game Den Bosch | 70 deelnemers | 11 mei 2019
Dat collega’s vandaag nog over afgelopen zaterdag hebben, zegt genoeg! We zijn nog steeds onder de indruk!   Een succesvolle dag! Het weer hadden mee, wat heel prettig was, en voor de rest  hebben jullie ons zeker verrast. We werden, naar mate The Game verder ging, steeds meer paranoia en de hele stad was verdacht… veel gelachen en volgens mij kan ik alleen maar concluderen dat onze missie  -dankzij jullie- geslaagd is.   Wij hebben ontzettend van genoten! Super goed georganiseerd!!

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!
Vraag onze brochure aan!


Vraag online onze brochure aan voor meer informatie over Social Chaos of The GAME als bedrijfsuitje in Breda. Kunt u geen keuze maken? Dan komen wij graag een vrijblijvende presentatie geven over onze teambuilders. Bekijk onze recensies of bel om direct te boeken naar +31 (0)79 3319880. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u!​

Een personeelsuitje in Den Bosch om nooit te vergeten

Organiseer eens een personeelsuitje om nooit te vergeten bij Neverrest, gewoon in Den Bosch. Bij reguliere personeelsuitjes komt het vaak voor dat een deel van de groep, tijdens de activiteit, letterlijk en figuurlijk aan de zijlijn staan. Met onze personeelsuitjes, georganiseerd door heel Nederland, wordt elke deelnemer geprikkeld, zonder dat ze actief hoeven te zijn. Hiervoor hebben we twee uitdagende en prikkelende activiteiten ontwikkeld!

een geweldige personeelsuitje in centrum den bosch of liever in een plaatsje vlakbij?

The GAME en SOCIAL CHAOS kunnen zich afspelen in het centrum van Den Bosch. Over de Markt, Brede Haven of door de gezellige Visstraat. Op de Parade een lekker terrasje en de gezellige Hinthamerstraat in voor weer een nieuwe ontmoeting! Met Social Chaos kunt u ook denken aan Vught, Boxtel, Zevenbergen, Oss of Veghel.

Anderen zochten voor personeelsuitje Den Bosch op: