Bedrijfsuitje Zwolle

U zoekt een Bedrijfsuitje Zwolle?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een bedrijfsuitje zwolle van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

bedrijfsuitje zwolle the game...

The GAME is een bedrijfsuitje dat een uitgebreide speurtocht door het stadscentrum van Zwolle is. Met gezonde spanning een snufje paranoia is dit een spel dat het team dichter bij elkaar brengt en herinneringen opbouwt die de deelnemers niet snel zullen vergeten!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

bedrijfsuitje zwolle social chaos

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje in Zwolle bij Neverrest, kunt u dus kiezen uit Social Chaos of The GAME. Het zijn twee spectaculaire teambuilders die draaien om maximale beleving op breinniveau. Er zitten dus geen fysiek zware of risicovolle opdrachten in; het gaat om de prikkeling van de hersenen. Iedereen wordt erbij betrokken: iedereen kan meedoen! Kies bijvoorbeeld voor Social Chaos. Ook iedereen die ‘geen verstand’ heeft van Social Media kan hieraan meedoen. Het is een zenuwslopend onderzoekspel waarbij er op zoek gegaan wordt naar de hacker doormiddel van het uitvoeren van verschillende opdrachten die door middel van goed samenwerken en nadenken opgelost kunnen worden

5/5
De Jong & Laan | The Game Zwolle | 26 september 2019 | 45 personen
Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide 'speurtocht' door het stadscentrum van Zwolle. In groepen op pad met een koffertje vol attributen, om allerlei opdrachten uit te voeren en onderweg raadselachtige appjes (#ongedwongen #luchtig# maarnietmakkelijk! #avontuur). Gelukkig viel het na de start mee met het slechte weer en hebben we genoten van een leuke middag!
Provincie Overijssel | The Game Zwolle | 25 september 2019 | 14 personen
Met ons kleine team hebben we ons prima vermaakt in Zwolle. Leuke opdrachten en iedereen is verdacht!
Mansal | Social Chaos | Zwolle | 6 januari 2019 | 6 personen
Zelf een klein team van trainers, door neverrest intensief geprikkeld. Goede begeleiding.
Boer & Van Schoonhoven advocaten | The Game | Zwolle | 14 december 2018 | 12 personen
Klasse kantooruitje in Zwolle

Een bedrijfsuitje in Zwolle: een uitje dat écht bij blijft

Organiseer uw bedrijfsuitje in Zwolle bij Neverrest, dan organiseert u een uitje dat iedereen écht bijblijft. Wij vinden namelijk dat een teamuitje in Zwolle voor iedereen bedoeld is. Toch zien we bij veel bedrijfsuitjes veel deelnemers aan de zijlijn staan. Bij Neverrest gebeurt dit niet: iedereen wordt geprikkeld en ondervindt maximale beleving op breinniveau. Dit bieden wij u met twee mogelijke, innovatieve en unieke bedrijfsuitjes: Social Chaos en The GAME.

The GAME gaat langs de mooie plekjes in Zwolle: Over de Melkmarkt naar het Rode Torenplein en van de Grote Markt naar de Diezerstraat. Op het Grote Kerkplein een terrasje en daarna een spannende ontmoeting op de Potgietersingel.
Social Chaos kan naast Zwolle ook uw bedrijfsuitje Kampen, bedrijfsuitje Emmeloord of uitje Meppel worden!

Anderen zochten voor bedrijfsuitjes op:

7 dagen per week

Game in 28 steden, Social Chaos bijna overal!

Ochtend, middag, avond of gehele dag!

van 5 tot 500 personen

Origineel, zeer uitdagend & echt spannend!