RDW / Conclusion Learning Centers | SOCIAL CHAOS | 13 personen | dinsdag 13 juni 2017 | Teambuilding Dordrecht

Op 13 Juni zijn wij met een team van Steekproefcontroleurs van de RDW een dag in Dordrecht geweest om SOCIAL CHAOS te spelen in het kader van teambuilding.
De teamleden wisten niet goed wat ze te wachten stond en speculeerde er rustig op los. De SMS en mail van de dagen ervoor hadden al de nodige verwarring gebracht. Een aantal hadden al voor onderzoek gedaan en wisten dus wat er te gebeuren stond.
Na het spel uitleg gingen we van start. Sommige fanatiek sommige wat terug houdend. Langzaam aan werden er opdrachten ontrafeld en ging de speurtocht los. De combinatie van puzzelen en buiten opdrachten was top. De acteurs zaten goed in hun rol en leverde soms hilarische situaties op.
Wij hadden er voor gekozen om de dag te laten filmen waar niemand iets van af wist. Na afloop werd de film gedraaid wat hilarisch was. Ook de anekdotes die bij de prijs uitreiking langs kwamen waren geweldig.
Kort samen gevat het spel zit super in elkaar en samenwerking is essentieel. Mede door de goede acteurs en de film hebben wij een top dag gehad en is het team nader tot elkaar gekomen. Een echte aanrader. Teambuilding Dordrecht

Scroll naar boven