E-mergo | SOCIAL CHAOS | 41 personen | zaterdag 16 december 2017 | bedrijfsuitje Rotterdam

Na eerder al The Game gespeeld te hebben, werd het nu Social Chaos. Social Chaos is origineel, grappig, pittig, uitdagend, spannend en ook goed te doen voor mensen die geen ervaring hebben met social media. Het is een spel waarin je wordt uitgedaagd en je echt met elkaar moet samenwerken om tot te oplossing te komen. Het zit super goed in elkaar. Kortom; gewoon doen.
Neverrest is een enthousiaste en prettige organisatie om mee te werken. Niets is teveel of te dol en ze denken super met je mee. De medewerkers zijn stuk voor stuk echte acteurs en vallen geen moment uit hun rol. Pffff…. een beetje paranoia word je er wel van. Maar op een leuke manier. Wij hebben al heel wat events meegemaakt, maar Neverrest steekt er echt mijlenver bovenuit. Erg professioneel, alles klopt tot en met de kleinste details.
Wij willen ieder jaar wel een event met Neverrest. Helaas moeten we wachten omdat ze tot nu toe alleen The Game en Social Chaos hebben, maar we kunnen niet wachten. Neverrest, please, kom met een nieuw teambuilding/bedrijfsuitje!

E-mergo, Delft, december 2017
Teambuilding Rotterdam Bedrijfsuitje Rotterdam

Scroll naar boven