osc

Wat hebben deelnemers nodig voor dit online uitje?

Wij werken met het platform MicrosoftTeams voor beeldbellen.    Hardware en software eisen deelnemer • Pc met webcam of laptop met webcam geschikt voor beeldbellen • Goed en stabiel internet (liefst bedraad) • Toegang tot gekozen platform beeldbellen • Webbrowser Chrome of Edge

Originele digitale uitnodiging?

Wilt u uw personeel op een leuke manier uitnodigen dan kunt wij  een leuke QR code maken (Een QR code wordt ook gebruikt in de opdrachten namelijk). Hierin verwerken wij uw logo, datum, tijdstip en de link voor de meetingroom waar alles start!

Prijs digitaal event

De winnaars van O.S.C. ontvangen aan het einde een digitaal applaus en verdienen de eeuwige roem. U kunt zelf ook nog een prijs beschikbaar stellen voor het winnende team.

Engelstalig?

Al onze concepten zijn zowel Nederlandstalig als (geheel) Engelstalig te spelen. Inclusief de prijsuitreiking/anecdotes.

Groepsgrootte onzeker?

De definitieve groepsgrootte is lastig te bepalen. Onze overeenkomsten baseren  we dan ook op een minimaal aantal deelnemers, zodanig laag ingeschat dat u daar altijd boven blijft. 1 week vooraf dient het definitieve aantal worden doorgegeven.

Scroll naar boven