IT-Staffing | 21 pers. | The Game | 04 apr 2014 | Bedrijfsuitje te Utrecht

– The Game was super! Ik betrapte me er op dat ik een dag later nog steeds op m’n hoede was en af en toe over m’n schouder keek of we misschien wel gevolgd werden, hahahaha.
– Je wordt in het diepe gegooid en voor je het weet zit je volop in the game met alle (leuke) gevolgen van dien. Het Neverrest team heeft werkelijk een perfecte prestatie geleverd. Een uniek uitje ervaring rijker en een grote aanrader voor mensen die houden van een goede uitdaging en een competitie met je collega’s.
– Voor de 2de keer The Game gespeeld en wat is het toch een gaaf bedrijfsuitje. Ging weer helemaal in het spel op alsof ik het voor de1ste keer speelde. De paranoia vanaf de 1ste 5 minuten aanwezig. Wat hebben we gelachen, om elkaar, de smsberichten, de opdrachten. Dat onze man in het team de opdracht had gekregen om te mollen. Complete chaos. Top dag, nogmaals dank!
– “Ik heb een heel gezellige middag gehad waarbij ik in een bijzondere sfeer niet alleen mijn collega’s beter heb leren kennen maar ook een leuke indruk van de mooie stad Utrecht heb gekregen.”
– Wat een super leuke dag heb ik gehad! Veel verrassende spelelementen en wat een leuke opzet. Ik vind het iets unieks wat niet te vergelijken valt met alle bedrijfsuitjes die ik al heb meegemaakt. Uiteraard dat je jezelf achteraf terugziet op video en dat je gevolgd wordt, maakt het spannend en geeft veel goede humor!
– Leuke middag gehad, unieke ervaring, perfecte organisatie, in één woord super!
– Compleet paranoia een dag door Utrecht rennen om codes te kraken….dat kan niet anders dan leuk zijn 

Scroll naar boven