Ministerie van BZK | SOCIAL CHAOS | 50 personen | 11 oktober 2016 | Teambuilding sGravenhage

Wij hebben de korte versie (1/2 dag) van de game gespeeld met een 50-tal collega’s. Bij aanvang bleek er een aantal zaken niet goed geregeld te zijn door de locatie, waarop Stefan van Neverrest zich flexibel opstelde ,heel prettig reageerde, meedacht in probleemoplossing. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Het is een leuk spel waar je in meegezogen wordt, en waar het team van Neverrest de nodige humor in weet te brengen. Je moet wel van een spelelement houden. Een spelelement spreekt niet iedereen aan, maar dat lijkt ook onmogelijk met zo n grote groep.

Doel van de dag was om nadruk te leggen op samenwerken en waar nodig te verbeteren. We misten hierbij wel de verwachte  constructieve feedback, of tijd voor (begeleide) reflectie. De teasing begon pas de avond voordat het spel gespeeld werd, door overmacht, maar het was wel jammer. Het spel zat goed in elkaar, de acteurs deden het goed. Wij hebben een leuke dag gehad en kijken met plezier terug naar een origineel spel.

Reactie:  De feedback en reflectie zit wel bij de optie FOCUS. Hierbij maken we 1 persoon vrij om rustig naar de aspecten samenwerking en communicatie te kijken/observeren. Bij aanvang, tijdens een time out en na afloop wordt er dan op in gegaan.

Scroll naar boven