Metro ICN | 70 pers | Social Chaos Teambuilding te Nijmegen | 11 mei 2012

Na 4 jaar geleden kennis te hebben gemaakt met The Game, werd het nu Social Chaos als bedrijfsuitje.
And Chaos it was!! Na het kijken van de film volgde de verdeling van de groepen. Na de eerste hint te hebben bekeken/gehoord, volgde er een nieuwe verdeling van de groepen wat uiteraard meteen al voor vreemde blikken zorgde!
Toen er na de volgende hint weer een nieuwe groepsverdeling plaatsvond, was de Chaos compleet! Wie hoorde nu waarbij? En waarom heeft de 1 al 3 keer dezelfde hint gehad? En de ander 3 verschillende?
Zodra de definitieve groepsverdelingen rond waren, begon het spel en de jacht. Zonder al te veel te vertellen over de inhoud hiervan, kan ik zeggen dat we ons rot hebben gezocht naar verschillende verdachte types (soms hebben we zelfs de verkeerde mensen aangesproken), allen gespeeld door zeer goede acteurs die nooit uit hun rol vielen! Langzaamaan werd er zo steeds meer duidelijk en wanneer we er even niet meer uit kwamen, dan stonden Stefan en Gaby meteen klaar om een en ander iets duidelijker te maken. Na een paar uur gespeeld te hebben volgde de puntentelling en werden de dag en enkele opvallende uitspraken van deelnemers nog even doorgenomen wat voor hevige lachbuien zorgde!
Al met al was het een zeer geslaagd bedrijfsuitje, geschikt voor deelnemers van alle leeftijden (ook voor minder mobiele mensen).
Nogmaals heel erg bedankt Neverrest!!

Scroll naar boven