Greenvalley | SOCIAL CHAOS | 43 personen | donderdag 5 oktober 2017 | Teambuilding Scheveningen

Wat een ontzettend spannend en goed spel!

We hebben zo goed mogelijk geprobeerd het bedrijfsuitje Scheveningen geheim te houden, maar met IT-ers was het na het de eerste SMS van een van de personages al uitgezocht! 😊 Maar niemand wist natuurlijk wat verder de bedoeling was…
De mysterieuze filmpjes in het begin zorgde ervoor dat iedereen direct op scherp stond en bijna niet konden wachten met het uitvoeren van de opdrachten. Geweldig om te verzinnen hoe je iets gaat vertellen in ruil voor informatie en vreemde gesprekken met de acteurs te voeren.
Tijdens het spel is er enorm gelachen en werd al snel duidelijk dat collega’s opeens heel fanatiek en inventief waren om informatie te krijgen, maar dat was nog niets vergeleken bij het zien van de stiekem opgenomen film na afloop en daarbij de anekdotes van acteurs te horen. Hilarische verhalen!
Over onze specifieke wensen werd niet moeilijk gedaan en is het een personeelsuitje Scheveningen geweest waar nog lang over nagepraat wordt! Het was succesvol en iedereen aan te raden! Teambuilding Scheveningen!

Scroll naar boven