Gemeente Renkum | 35 pers | Social Chaos te Burgers Zoo | 29 nov 2012 | Bedrijfsuitje Arnhem

“Social Chaos is het leukste bedrijfsuitje dat ik ooit heb mogen meedoen. Zelfs degenen die van tevoren al aan het mopperen waren dat ze ‘spelletjes’ helemaal niet leuk vinden om te doen, moesten op het einde van de dag toegeven dat het ontzettend gaaf was.
Alle hulpmiddelen die ter beschikking werden gesteld en de begeleiding was helemaal top. De teasing vooraf had wat mij betrof wel wat meer gemogen, maar we waren ook erg laat met boeken. Daar kan het dan ook aan gelegen hebben, en wat dat betreft ook een dikke plus dat
het team van Neverrest op erg korte termijn alles heeft geregeld voor ons. Wat betreft prijs/kwaliteit, lijkt het in het begin wat duur, vooral als je met een kleinere groep bent dan deze van ons, maar het is het zeker weten waard geweest.
Wat ik wel erg jammer vindt, is dat ik het idee heb dat als je het een keer hebt meegespeeld dat het een tweede keer dan minder leuk is, omdat je de antwoorden al weet. Maar dan is er ‘The Game’ nog! En als we nog eens een mooi bedragje kunnen lospeuteren, gaat die zeker
weten de ideeënpot mee in. In het kort is Social Chaos echt een bedrijfsuitje dat ik iedereen zou aanraden om een keer te doen, zelfs de serieuze mensen onder ons!

Scroll naar boven