FUGRO | SOCIAL CHAOS | 55 personen | 1 oktober 2016 | Teambuilding Scheveningen

Een social media uitje met software engineers. Omdat wij al een keer The Game hadden gedaan, waren we zeer benieuwd naar het nieuwe spel van Neverrest: Social Chaos.
De collega’s wisten bij aankomst nog niet wat er ging gebeuren, de ontvangst met verstopte informatie deed al wat wenkbrauwen fronsen. Wat werd er van hun verwacht?
Na de teamindeling ging het snel. Binnen de kortste keren waren er een aantal collega’s druk bezig met het beantwoorden van de vragen en zagen we enkele naar buiten rennen om een nieuwe aanwijzing te zoeken.
Het was een prachtige dag en de teams waren enthousiast. Sommige hebben geprobeerd e.e.a. te hacken, maar alles was heel goed in elkaar gezet en dat was pech voor onze collega’s.
Wederom heeft Neverrest hier een heel leuk spel in elkaar gezet. Social Chaos is echt een aanrader en iedereen heeft zich heel erg vermaakt. Het team doet echt zijn best om iedereen een leuke dag te geven.
Wij zijn benieuwd wat er na The Game en Social Chaos komt. Wij zijn dan zeker van de partij! Originele Teambuilding

Last but not least: Een duim omhoog voor de speech na de activiteit. We hebben vreselijk gelachen om de anekdotes van de medewerkers van Neverrest over sommige collega’s. Een prima afsluiting van het event.

Scroll naar boven