BurgerVanLeeuwen | 18 pers | The Game te Brussel | 18 nov 2005

Voor wie op zoek is naar een dynamisch en verrassend bedrijfsuitje is dit zeker een aanrader!!

Een zeer eigentijds ´speurevenement´ met de laatste moderne technische ´snufjes´ zoals een gps systeem, mobile telefoon, minicomputer, voicerecorder etc. Een week voor het evenement worden alle deelnemers al behoorlijk beziggehouden met allerlei mysterieuze post, emails, faxen en sms berichten wat tot hilarische situaties kan leiden. Op de dag zelf word je op de afgesproken verzamelplaats verrast door een op afstandsbestuurbaar raceautootje met daarin een aantal enveloppen met de teamindeling en een ticket met de code van een stationslocker (Voor ons was dit Brussel centraal station). Aangekomen bij de locker wordt direct duidelijk dat iedereen nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Bewijs: een aantal foto’s die kort daarvoor gemaakt zijn op de afgesproken verzamelplaats. Dus iedereen wordt acuut overvallen door een gevoel van paranoia. Dit houdt de spanning er lekker in.

In de locker tref je dan een koffer met allerlei moderne technische ´hulpmiddelen´ en dan kan ´the game´ beginnen. Voor degene voor wie de moderne techniek hen iets boven de pet stijgt, geen paniek! Je kunt de crew van Neverrest Experience via mobile telefoon bereiken voor enige ondersteuning. Dus ook nog een leerzame dag! Verder word je tijdens het evenement ook nog entertaint door een aantal ´acts´ van personen die je bijvoorbeeld volgen of die ergens nadrukkelijk aanwezig zijn. Na verloop van tijd word je toch wel een beetje achterdochtig ten opzichte van voorbijgangers.
Aan het eind van dag word je nog verrast met een video die tijdens het evenement van alle deelnemers is gemaakt en kom je er tevens achter welke personen allemaal bij ´the game´ betrokken waren. Voor degene die een bedrijfsuitje organiseert is het toch altijd spannend of een evenement in de smaak valt en best moeilijk om het iedereen naar de zin te maken. Maar bij ons was het overduidelijk dat iedereen heel veel plezier heeft beleefd. Er waren veel enthousiaste reacties!

Dus nogmaals namens alle medewerkers van BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars, beste Neverrest Experience Team, heel hartelijk dank voor een fantastisch geslaagd bedrijfsuitje!!

Scroll naar boven