Teamuitje Zwolle

U zoekt een Teamuitje Zwolle?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teamuitje zwolle van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

TEAMuitje ZWOLLE the game...

Bij The GAME lopen fictie en realiteit door elkaar en is het van belang om erg goed samen te werken tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Zuid Holland om de pittige opdrachten op te kunnen lossen…

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

TEAMUITJE ZWOLLE social chaos

In kleine teams is het doel om het verhaal te reconstrueren met behulp van videobeelden en acteurs. Het draait hier om de kracht van Social Media. Iedereen kan meedoen, ook zij die ‘geen verstand’ hebben van Social Media.

5/5
BeFrank | The Game | Zwolle |12 oktober 2018 | 70 personen
Samenwerken, plezier & paranoia.
Huisartspraktijk De Blesse | Teamuitje The Game | Zwolle | 65 personen | 9 juni 2018
Met 4 verschillende huisartsen praktijken speelde wij The Game in Zwolle en de reacties waren unaniem heel erg positief. Chapeau voor Neverrest!
Kantoor der Kerkelijke Administraties | The GAME | 45 personen | vrijdag 9 juni 2017 | Teamuitje Zwolle
Wij hebben erg genoten van ons teamuitje Zwolle. Vooral de verrassingseffecten… Hoe kan dat nou? Hoe kunnen ze dat weten? Wanneer hebben ze dat gedaan? We vonden het vooral ook erg lachwekkend. De tijd vloog voorbij. Heel knap in elkaar gezet. Een aanrader voor een personeelsuitje.
Hogeschool Windesheim | SOCIAL CHAOS | 60 personen | 23 augustus 2016 | Teambuilding Zwolle
Social Chaos was een gezellige, verbindende en uitdagende start van het nieuwe schooljaar voor ons docententeam! Werkelijk iedereen (van ons doorgaand kritische team!) heeft genoten van de verassende opdrachten en de vernieuwende manier van samenwerken met elkaar om dit spel tot een goed einde te brengen! Teambuilding Zwolle

Maximale beleving en teambuilding tijdens uw teamuitje in Zwolle

Zorg voor maximale beleving en teambuilding tijdens uw teamuitje in Zwolle en boek bij Neverrest. Wij bieden namelijk originele citygames dat echte teambuilders zijn. Wij vinden het belangrijk dat tijdens het bedrijfsuitje iedereen mee kan doen, en er niemand aan de zijlijn staat. Tijdens onze spellen worden de deelnemers namelijk optimaal geprikkeld en ervaren ze een maximale beleving op breinniveau. Organiseer een onvergetelijk teamuitje in Zwolle, boek Social Chaos of The GAME! Hierbij ervaren alle deelnemers een maximale beleving op breinniveau waardoor iedereen optimaal geprikkeld wordt. Zowel Social Chaos als The GAME is geschikt voor jong en oud en voor zowel grote als kleine groepen.

een geweldige activiteit in centrum zwolle of liever in een plaatsje vlakbij?

The GAME gaat langs de mooie plekjes in Zwolle: Over de Melkmarkt naar het Rode Torenplein en van de Grote Markt naar de Diezerstraat. Op het Grote Kerkplein een terrasje en daarna een spannende ontmoeting op de Potgietersingel. Social Chaos kan naast Zwolle ook uw bedrijfsuitje Kampen, bedrijfsuitje Emmeloord of uitje Meppel worden!

Anderen zochten voor teamuitjes op: