Teamuitje Delft

U zoekt een Teamuitje Delft?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teamuitje delft van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

teamuitje delft the game...

Bij The GAME lopen fictie en realiteit door elkaar en is het van belang om erg goed samen te werken tijdens dit spannende teamuitje in Delft om de pittige opdrachten op te kunnen lossen…

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

teamuitje delft social chaos

In kleine teams is het doel om het verhaal te reconstrueren met behulp van videobeelden en acteurs. Het draait hier om de kracht van Social Media. Iedereen kan meedoen, ook zij die ‘geen verstand’ hebben van Social Media. Het is hét teamuitje dat iedereen nog lang bij zal blijven!

5/5
TUDelft | The Game te Delft | 8 november 2018 | 25 personen
Langs deze weg willen wij jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de geweldige middag! De geluiden die wij vandaag van onze collega’s die deelnamen krijgen, zijn zeer enthousiast en positief.
Christelijk Kampwerk Maassluis | The Game | Delft | 27 oktober 2018 | 30 personen
Neverrest gaf aan voor sommige doelgroepen een mooie offerte te willen opstellen. We hebben daardoor onze vrijwilligers een werkelijk fantastische dag kunnen bezorgen.

Bijzonder teamuitje delft voor maximale beleving en teambuilding

Laat u overtuigen Kunt u niet kiezen tussen The GAME of Social Chaos als teamuitje in Delft? Dan komen wij graag een vrijblijvende presentatie geven om de twee uitdagende teambuilders verder uit te leggen. U kunt ook online een brochure aanvragen of de recensies van onze eerdere enthousiaste deelnemers lezen. Voor meer informatie of voor het boeken van een spannend teamuitje in Delft kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)79 3319880.

een geweldige activiteit in centrum Delft of liever in een plaatsje vlakbij?

The GAME en SOCIAL CHAOS kunnen als teamuitje zich afspelen in het centrum van Delft. Over de Markt, Bastiaansplein of langs de Burgwal. Struinend over de Oude Delft. Op de Prinsenhof of de Brabantse Turfmarkt in voor weer een nieuwe ontmoeting!
Met Social Chaos kunt u ook denken aan Schipluiden, Naaldwijk, Maassluis of Berkel en Rodenrijs.

Anderen zochten voor teamuitjes op: