TEAMUITJE ZEELAND

Neverrest Teambuilding Experience

TEAMUITJE IN ZEELAND

teamuitje zeeland

THE GAME...

City game in alle grote steden
nederland en belgie

teamuitje zeeland

SOCIAL CHAOS

op zoek naar de hacker op veel locaties

Teamuitje Zeeland

Wilt u een teamuitje organiseren in Zeeland? In deze provincie, vindt u verschillende gezellige steden zoals Goes en Middelburg waar we The Game vaak spelen. Een paranoia speurtocht waarbij de deelnemers in de gaten worden gehouden terwijl ze druk bezig zijn met de zeer diverse opdrachten in de stad. Soms een opdracht bij een bijzonder beeld maar soms ook een opdracht waarbij morse ontcijferd moet worden. Ondertussen komen de smsjes binnen: “volgens mij loopt er iemand rond die ons in de gaten houdt…” “Die man daar op het hoekje.. stuurt hij die smsjes??” Ga hierboven gelijk naar de pagina van The Game en lees meer. Social Chaos kan ook erg goed gespeeld worden als teamuitje in Zeeland. Ook hier geldt dat dit in de stad kan plaatsvinden maar bv ook in een strandtent aan de kust! De teams spelen vanuit een binnenlocatie en maken uitstapjes naar buiten opzoek naar acteurs die wellicht iets meer kunnen vertellen over de hacker waarnaar ze opzoek zijn. Veel social media en gebruik van een iPad maar ook leuke en leerzame andere opdrachten. Alles draait om samen werken. Kunnen ze de hack voorkomen?? Kijk het filmpje op de site van Social Chaos of vraag een brochure aan. Daarin vertellen we meer…

Uniek bedrijfsuitje in Zeeland

Het kiezen van de juiste datum voor uw bedrijfsuitje in Zeeland is erg belangrijk. Maar wat is de juiste datum? Wat is de juiste dag? Het aantal deelnemers is hoog als het op een werkdag is. Maar niet elk bedrijf kan een werkdag hiervoor opgeven. Daarom kunnen onze bedrijfsuitjes ook op zaterdag en zelfs zondag gespeeld worden. Om 11:00 uur starten met een lekkere lunch tussendoor, of om 13:00 uur starten als de boodschappen gedaan zijn.  En zelfs 15:00uur of ‘s avonds kan ook!

Advies en hulp nodig bij het samenstellen van uw teamuitje in Zeeland?

We hebben 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in Zeeland. Onze kennis en ervaring delen we graag met u. Wat voor type mensen zijn het waar ik het uitje voor moet organiseren? Om hoeveel personen gaat het?  Heeft u dit soort vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer 079 33 19 880 of vraag een brochure aan.

5/5
ZLM | The Game partnerdag Middelburg | 5 sept 2019 | 24 personen
Bedankt nogmaals voor ‘The Game’ en wederom goede organisatie! Er werd nog lang over nagepraat die avond. De sfeer zat er goed in. Het was echt weer superleuk om te doen ook.
Calvijn College Tholen | The GAME | Middelburg | 28 personen | 31 augustus 2018
Of het ook in Middelburg kon... En hoe!
ZLM | The GAME | 31 personen | 17 september 2015 | Teamuitje Goes
We hebben met ongeveer 30 mensen The Game gespeeld ter ere van een jubileum van één van onze medewerkers. Veel plezier gehad, voor, tijdens en ook na het evenement. De reacties waren zonder uitzondering positief. The Game zit heel professioneel in elkaar. Heel verrassend, zelfs voor degenen die bij de organisatie betrokken waren. Een citygame, maar anders dan andere games. Teamuitje Goes. Een echte aanrader!