Teamuitje Utrecht

U zoekt een Teamuitje Utrecht?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teamuitje utrecht van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

teamuitje utrecht the game...

Ga voor een stadsavontuur dat dwars door het centrum heen gaat met veel spanning, een beetje paranoia en veel hilariteit: The GAME . Dit is een origineel teamuitje in Utrecht wat erg goed ingezet kan worden in alle provincies en grote steden. Bij The GAME lopen fictie en realiteit door elkaar en is het van belang om erg goed samen te werken tijdens dit spannende teamsuitje in Utrecht om de pittige opdrachten op te kunnen lossen…

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

teamuitje utrecht social chaos

Tijdens Social Chaos draait het om verbazing, een snufje paranoia en een maximale beleving op breinniveau. Het is een spannend onderzoekavontuur waarin het verhaal rondom de hacker gereconstrueerd wordt door de deelnemers. Op een ludieke manier wordt iedereen gedwongen om samen te werken. En het belangrijkste: iedereen kan meedoen aan dit evenement! Ook als deelnemers geen verstand hebben van Social Media, smartphones of tablets. Dit spel laat de speelsheid van Social Media zien en speelt zich binnen af met wat kleine uitstapjes naar buiten. Het is hét afdelingsuitje dat iedereen nog lang bij zal blijven!

5/5
Alrec | The Game Utrecht | 10 oktober 2019 | The Game Utrecht | 63 personen
Wij hebben ook een hele leuke dag en avond gehad, nogmaals bedankt.  Wie weet tot ziens bij Social Chaos!  
Green | The Game Utrecht | 13 september 2019 | 35 personen
Leuk en verrassend bedrijfsuitje. bedankt!!
COA | The Game Utrecht | 10 september 2019 | 66 personen
Ook via deze weg veel dank voor de geweldige middag in zonnig Utrecht! Nog steeds hoor ik mensen enthousiast spreken over The Game ervaring. We hebben genoten! Briljant concept!
Actor | The Game | Utrecht | 1 november 2018 | 24 personen
Mooie ervaring in Utrecht. Zeer goede keus geweest.

Maximale beleving en teambuilding tijdens uw TEAMUITJE IN UTRECHT

Organiseer een onvergetelijk teamuitje Utrecht, boek Social Chaos of The GAME! Hierbij ervaren alle deelnemers een maximale beleving op breinniveau waardoor iedereen optimaal geprikkeld wordt. Zorg voor maximale beleving en teambuilding tijdens uw teamuitje in Utrecht en boek bij Neverrest. Wij bieden namelijk originele citygames dat echte teambuilders zijn. Het is mogelijk om bij ons een bedrijfsuitje te organiseren in alle grote steden van de provincie Utrecht, zoals in Amersfoort. Wij vinden het belangrijk dat tijdens het teamuitje in Utrecht iedereen mee kan doen, en er niemand aan de zijlijn staat.

UW teamUITJE DOOR HET CENTRUM VAN UTRECHT

Zowel The GAME als Social Chaos kan in hartje Utrecht. Over het Vredenburg, langs de Oude Gracht en in het nieuwe Hoog Catherijne winkelcentrum. Een terrasje op het Neude of Jans Kerkhof. Een spannende ontmoeting op het Domplein of in de Zadelstraat.

UW teamUITJE DOOR HET CENTRUM VAN AMERSFOORT

Zowel The GAME als Social Chaos kan in hartje Amersfoort. Via het Eemsplein naar de Koppelpooort. Door de Utrechtsestraat naar de Langestraat. Muurhuizen en het Hof. de mooie Appelmarkt en het gezellige Lieve Vrouwenkerkof.

UW teamUITJE IN DE PROVINCIE UTRECHT

Social Chaos kan ook in kleinere plaatsen, zoals Zeist, Nieuwegein of Woerden. Ook Leusden, Soest of Veenendaal zijn mogelijk. Bunnik of Breukelen? Bel ons voor de mogelijkheden!

Anderen zochten voor teamuitjes op: