Teamuitje Groningen

U zoekt een Teamuitje Groningen?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teamuitje groningen van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

teamuitje groningen the game...

Ga voor The GAME als teamuitje in Groningen. Tijdens The GAME lopen realiteit en fictie door elkaar heen. Het is niet te vergelijken met een enkele andere citygame. De deelnemers voeren opdrachten uit, maar worden ook in de gaten gehouden… Het is een spannend spel met pittige opdrachten die door middel van samenwerking opgelost kunnen worden. Een échte teambuilder!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

teamuitje groningen social chaos

Kies voor Social Chaos als teamuitje in Groningen. Dit spel begint namelijk al twee dagen voordat het evenement start; dan worden de deelnemers al geprikkeld. Op een ludieke manier zullen de deelnemers samen moeten werken om het verhaal van de hacker, de chaos en het sociogram te kunnen reconstrueren. Het draait hier om samenwerking en prikkeling van de hersenen. Iedereen kan meedoen, ook de deelnemers die zeggen ‘geen verstand’ te hebben van Social Media.

5/5
Gemeente Groningen | The GAME | Groningen | 25 personen | 12 juli 2018
Van 1100u tot 1800u genoten van onze stad en in spanning gehouden door de spionnen van Neverrest. Zelf mooie lunchlocatie uitgekozen en praktisch geëindigd op ons eigen kantoor, was erg flexibel in te passen.
Drenthe College | The GAME | Groningen | 16 personen
Een zaterdag in Groningen zoals we die nog nooit hadden meegemaakt...
KPN | 74 pers | The Game | 1 sept 2012 | Bedrijfsuitje Groningen
"We zijn zeer content over de wijze waarop jullie het event organiseren, met name de presentatie vooraf, het meedenken voor o.a. de eindlocatie. Event wordt ook onze medewerkers als persoonlijk ervaren door herkenningsact waarbij hun priveverhalen in de dag worden verwerkt. Dit raden wij aan om standaard op te nemen in het programma, want dat is toch echt een ontzettend leuke aanvulling! Zorgt voor extreme verwarring De presentatie op de eindlocatie was hartstikke leuk, echt een climax waar je de hele middag naar toe werkt. Toppresentatie met alle ingehuurde personen erbij. Een Bedrijfsuitje Groningen waar nog weken over gepraat is en nog steeds over gepraat wordt!"
Gasunie | 25 pers. | Social Chaos | 27 mei 2014 | Teambuilding Groningen
De dag was echt fantastisch en je ging echt helemaal op in het spel. De lunch was voor sommigen een hinderlijke onderbreking. Liever waren ze doorgegaan en hadden wat uit de muur getrokken om verder te gaan met de opdrachten die uitgevoerduitgezocht moesten worden. De acteurs van Neverrest waren niet uit hun rol  te krijgen (wat toch echt geprobeerd werd door ons) en speelden het spel erg goed. Social Chaos zit goed in elkaar en het zorgt er voor dat men onderling goed moet samenwerken wil je snel en effectief door de opdrachten gaan. Al met al een geslaagde dag en een aanbeveling voor alle bedrijven als teambuilding.

Uitdagend teamuitje in Groningen organiseren?

Wilt u graag een uitdagend teamuitje in Groningen organiseren dat iedereen zeker bij blijft? Dan regelt u dat natuurlijk bij Neverrest. Wij vinden namelijk dat een teamuitje in Groningen voor iedereen prikkelend moet zijn; zo staat niemand aan de zijlijn en doet iedereen mee! Wij hebben originele citygames met een maximale beleving op breinniveau. De deelnemers voeren geen fysiek zware of risicovolle opdrachten uit; het gaat hierbij voornamelijk om prikkeling van de hersenen.

The GAME leidt langs De Grote Markt, Het Prinsenhof en de Heresingel. Met uitzicht op de Martinitoren naar de Oosterstraat. Ontmoetingen op de Vismarkt. Over de Akerhof heen.
Social Chaos kan ook worden gespeeld in Eemshaven, Hoogezand, Delfzijl of Winschoten.

Anderen zochten voor teamuitjes op: