U zoekt een Teamuitje Drenthe?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teamuitje drenthe van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde teamuitje drenthe waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
TEAMUITJES
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

teamuitje drenthe the game...

Ga voor The GAME als teamuitje in Drenthe. Tijdens The GAME lopen realiteit en fictie door elkaar heen. Het is niet te vergelijken met een enkele andere citygame. De deelnemers voeren opdrachten uit, maar worden ook in de gaten gehouden… Het is een spannend spel met pittige opdrachten die door middel van samenwerking opgelost kunnen worden. Een échte teambuilder!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

teamuitje drenthe social chaos

Kies voor Social Chaos. Op een ludieke manier zullen de deelnemers samen moeten werken om het verhaal van de hacker, de chaos en het sociogram te kunnen reconstrueren. Het draait hier om samenwerking en prikkeling van de hersenen. Iedereen kan meedoen, ook de deelnemers die zeggen ‘geen verstand’ te hebben van Social Media. Elk team krijgt een iPad waarmee de pittige opdrachten uitgevoerd kunnen worden.

5/5
Actium | 140 personen | Social Chaos | 6 november 2014 | Teambuilding te Assen
Het onderzoek was meeslepend, vroeg om durf, lef en assertiviteit. Deze teambuilder bood voor iedereen wat wils. Leuk om te zien hoe gaandeweg iedereen steeds fanatieker werd. Om te winnen moest je goed samenwerken. Al spelend werden ieders talenten vanzelf benut. Een aantal collega’s maakte deze middag op een leuke, laagdrempelige manier voor het eerst kennis met social media. Wij kijken terug op een ontzettend leuk bedrijfsuitje!! Teambuilding in Assen

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

Uitdagend teamuitje in Drenthe organiseren?

Wilt u graag een uitdagend teamuitje in Drenthe organiseren dat iedereen zeker bij blijft? Dan regelt u dat natuurlijk bij Neverrest. Wij vinden namelijk dat een teamuitje in Drenthe voor iedereen prikkelend moet zijn; zo staat niemand aan de zijlijn en doet iedereen mee! Wij hebben originele citygames met een maximale beleving op breinniveau. De deelnemers voeren geen fysiek zware of risicovolle opdrachten uit; het gaat hierbij voornamelijk om prikkeling van de hersenen.

Anderen zochten voor teamuitjes Drenthe op: