Teamuitje Amersfoort

U zoekt een Teamuitje Amersfoort?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teamuitje amersfoort van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

teamuitje amersfoort the game...

Ga voor een stadsavontuur dat dwars door het centrum heen gaat met veel spanning, een beetje paranoia en veel hilariteit. Tijdens The GAME lopen realiteit en fictie door elkaar heen. Het is niet te vergelijken met een enkele andere citygame. De deelnemers voeren opdrachten uit, maar worden ook in de gaten gehouden… Het is een spannend spel met pittige opdrachten die door middel van samenwerking opgelost kunnen worden. Een échte teambuilder!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

teamuitje amersfoort social chaos

Tijdens Social Chaos draait het om verbazing, een snufje paranoia en een maximale beleving op breinniveau. Op een ludieke manier zullen de deelnemers samen moeten werken om het verhaal van de hacker, de chaos en het sociogram te kunnen reconstrueren. Het draait hier om samenwerking en prikkeling van de hersenen. Iedereen kan meedoen, ook de deelnemers die zeggen ‘geen verstand’ te hebben van Social Media. Elk team krijgt een iPad waarmee de pittige opdrachten uitgevoerd kunnen worden.

5/5
UWV – 7 mei 2019 – Social Chaos Amersfoort – 59 personen
Verbinding en plezier was het thema. Verbinding en plezier werd het!
Pon Academy | The Game Amersfoort | 36 personen | 18 april 2019
Met de prijswinnaars van de Audi Cup 's middags The Game gespeeld. 36 mannen zwaar onder de indruk van The Woman in Black haha. Ze houden nauwelijks nog oog voor de opdrachten.
SecureLink Nederland | Social Chaos | Amersfoort | 14 november 2018 | 25 personen
Een mooie tool om met 2 samenwerkende bedrijven eens ontspannen en toch intensief iets heel anders met elkaar te doen. Gelachen maar ook zeer verbindend.
Praktijk voor Tandheelkunde Leusden | The GAME | Amersfoort | 5 oktober 2018 | 20 personen
Neverrest doet wat ze beloven.
Solvinity | Social Chaos | Amersfoort | 27 september 2018 | 35 personen
We werken als 2 bedrijven (Solvinity en ONVZ)  samen en besloten een teambuildingsmiddag te organiseren. Een collega had al goede ervaringen met The Game. Het concept Social Chaos was super voor onze doel: eens iets heel anders doen met elkaar om elkaar te zien van een andere kant. Met veel fun en mooie herinneringen.
Ncontrol | Teamuitje Social Chaos Amersfoort | 22 personen | 22 september 2018
Fantastische middag gehad met het spelen van Social Media! Goed gevuld programma met onverwachtse twist,  leuke breinbrekers en natuurlijk niet te vergeten de personages die uitstekend in hun rol zitten en iedereen bij naam kenden wat voor wat verwarring zorgde!! Zeer geslaagd. Onze medewerkers praten hier nog lang over na.
Asahi Intecc | 11 personen | The Game | 22 november 2014 | Teamuitje Amsterdam
Bij het zoeken naar een geschikt teamuitje (in Amsterdam), was de eerste vereiste natuurlijk dat het iets moest zijn dat iedereen leuk zou vinden. Dit bleek echter moeilijker dan gedacht, vooral omdat wij hier op het kantoor nogal een bont gezelschap van medewerkers hebben. Toen we bedrijfsuitje ‘the game’ vonden, hadden we goede hoop dat dit wel aan deze vereiste zou voldoen, en deze hoop werd inderdaad bewaarheid. De reacties waren na afloop unaniem positief (vooral de ‘bomenvriend’ viel erg in de smaak), en we hebben er allemaal van genoten!

Uitdagend teamuitje in Amersfoort organiseren?

Wilt u graag een uitdagend teamuitje in Amersfoort organiseren dat iedereen zeker bij blijft? Dan regelt u dat natuurlijk bij Neverrest. Wij vinden namelijk dat een teamuitje in Amersfoort voor iedereen prikkelend moet zijn; zo staat niemand aan de zijlijn en doet iedereen mee! Wij hebben originele citygames met een maximale beleving op breinniveau. De deelnemers voeren geen fysiek zware of risicovolle opdrachten uit; het gaat hierbij voornamelijk om prikkeling van de hersenen.

Een teamuitje in Amersfoort centrum of omgeving om nooit te vergeten

The GAME speelt zich af in het centrum van een mooie stad. In Amersfoort laten we de teams lopen langs de Koppelpoort, het Eemsplein, maar ook het mooie Lieve Vrouwenkerkhof en de Lange Gracht. Over het Hof en langs de Groenmarkt. De Muurhuizen niet te vergeten. Kiest u voor Social Chaos, dan kunt u ook kiezen voor een gezellige locatie in Soest, Leusden, Hoevelaken of Nijkerk. Teamuitjes in de provincie Utrecht zijn erg populair. Met Neverrest maken we er een onvergetelijk event van!

Anderen zochten voor teamuitjes op: