Teamuitje personeelsuitje teambuilding bedrijfsuitje

U zoekt een teamuitje personeelsuitje teambuilding bedrijfsuitje?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teamuitje personeelsuitje teambuilding bedrijfsuitje van neverrest?

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde teamuitje personeelsuitje waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

De moeder van alle Citygames

the game...

teamuitje personeelsuitje teambuilding bedrijfsuitje the game...

Bij The GAME lopen fictie en realiteit door elkaar en is het van belang om erg goed samen te werken tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Zuid Holland om de pittige opdrachten op te kunnen lossen…

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

teamuitje personeelsuitje teambuilding bedrijfsuitje social chaos

Op zoek naar de hacker. In kleine teams is het doel om het verhaal te reconstrueren met behulp van videobeelden en acteurs. Het draait hier om de kracht van Social Media. Iedereen kan meedoen, ook zij die ‘geen verstand’ hebben van Social Media.

5/5
Pantar | The Game | Amsterdam | 22 november 2018 | 12 personen
Paranoia in Amsterdam
Staete Makelaars | Social Chaos | Rotterdam | 12 oktober 2018 | 24 personen
Mooie middag vanuit restaurant Mooii in de oude haven. Op een verfrissende manier samenwerken, waarbij een spiegel wordt voorgehouden en tegelijkertijd ook inzichten over collega's naar voren komen.

Maximale beleving teamuitje personeelsuitje teambuilding bedrijfsuitje

Zorg voor maximale beleving en teambuilding tijdens uw teamuitje, personeelsuitje, teambuilding, bedrijfsuitje en boek bij Neverrest. Wij bieden namelijk originele citygames dat echte teambuilders zijn. Wij vinden het belangrijk dat tijdens het bedrijfsuitje iedereen mee kan doen, en er niemand aan de zijlijn staat. Tijdens onze spellen worden de deelnemers namelijk optimaal geprikkeld en ervaren ze een maximale beleving op breinniveau.

Uw originele en leuke teamuitje The GAME kan plaatsvinden in alle grote steden:

Bedrijfsuitje The GAME in NEDERLAND: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Maar uw uitje The GAME kan ook in BELGIE: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent

Uw spannende en unieke personeelsuitje SOCIAL CHAOS kan OOK plaatsvinden in kleinere plaatsen of afwijkende locaties:

SOCIAL CHAOS als event kan onder andere plaatsvinden in: Zaanstad, Haarlemmermeer, Zoetermeer, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Helmond, Heerlen, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Roermond, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen, Terneuzen of Middelburg. Maar ook in een plaatsen als Wijk aan Zee, Scheveningen, Noordwijk. Ook dierentuinen als Burger's Zoo of Dierentuin Blijdorp Rotterdam is mogelijk. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Anderen zochten voor teamuitje, personeelsuitje, teambuilding, bedrijfsuitje op: