Teambuilding Den Haag?

Teambuilding Den Haag van Neverrest is origineel, spannend uitdagend, uniek en verrassend!

kopje osc online social chaos
serieus prikkelend
reallife acteurs
verbindend
1,5 meter corona proof bedrijfsuitje teambuilding teamuitje
the game
paranoia…
verbazing
uniek
Teambuilding Den Haag Zuid Holland sGravenhage
Teambuilding Den Haag Zuid Holland sGravenhage
social chaos
intensief
verbindend
opzwepend
Teambuilding Den Haag Zuid Holland sGravenhage
Teambuilding Den Haag Zuid Holland sGravenhage

WAAROM Teambuilding Den Haag van NEVERREST?

Samen & Interactie

Weer gezellig samen, ONLINE of als de maatregen het toelaten OFFLINE in stad of waar u wilt!

Spannend & Plezier

ONLINE zorgen het zwerven door de digitale kamers en de vele ontmoetingen met onze 4 REALLIFE acteurs voor veel avontuur. OFFLINE slaat de paranoia al snel toe: wie hoort er bij…?

Prikkelend & Uitdagend

ONLINE en OFFLINE altijd pittig en altijd ondersteuning door Gamemaster. Echt goed samenwerken op niveau!

20

JAAR ERVARING

2350+

EVENTS

97.000+

DEELNEMERS

Online Teambuilding: O.S.C.

Een sociaal avontuur met elkaar tegen elkaar

ONLINE SOCIAL CHAOS (O.S.C.)

Onder druk van ex-gamers die graag weer iets unieks wilden doen na het beleven van The Game… hebben we in 2013 Social Chaos gelanceerd. Een onderzoek naar de h@cker. En al snel gingen we van Lutjebroek naar Schagen en van Burgers Zoo naar het vlaggeschip SS Rotterdam (Social Chaos is op bijna elke locatie te spelen!). Maar… wat doe je als er ook vestigingen zijn in het buitenland die graag meespelen met het hoofdkantoor? En zelfs aanvragen uit New York: “kunnen wij dat hier ook spelen?”

Dan ga je ONLINE! O.S.C speel je met je bedrijf, samen met elkaar en overal. Achter je laptop thuis, vanuit je luie stoel of achter je buro op kantoor. Niet alleen maar samen als team! #Teambuilding. Uitdagend, gezellig, spannend & verbindend! Een Online Escape Room.

Teambuilding in de stad Den Haag

De Moeder van alle Citygames:

THE GAME…

THE GAME…

The Game is de Moeder van alle citygames! Sinds 2000 zorgt dit originele teambuildingsconcept voor de juiste mix van ambitieuze uitdaging, verbazing en (gezonde) paranoia. Ga voor een stadsavontuur met gegarandeerde “Solid Paranoia” die je overkomt… #ongedwongen #luchtig #maarnietmakkelijk! #avontuur Dit is originele teambuilding CORONA PROOF en op 1,5 meter mogelijk dat erg goed ingezet kan worden in alle provincies en grote steden. Een indrukwekkende, fantastische en uitgebreide “speurtocht” door een stadscentrum, een belevenis waarin realiteit en fictie dwars door elkaar lopen.

Teambuilding op bijna elke locatie

Kunt U De H@Ck Voorkomen?:

SOCIAL CHAOS

SOCIAL CHAOS

Tijdens Social Chaos draait het om verbazing, een snufje paranoia en een maximale beleving op breinniveau. Het is een spannend onderzoekavontuur waarin het verhaal rondom de hacker gereconstrueerd wordt door de deelnemers. Op een ludieke manier wordt iedereen gedwongen om samen te werken. En het belangrijkste: iedereen kan meedoen aan dit evenement! Ook als deelnemers geen verstand hebben van Social Media, smartphones of tablets. Dit spel laat de speelsheid van Social Media zien en speelt zich binnen af met wat kleine uitstapjes naar buiten. Het is hét afdelingsuitje dat iedereen nog lang bij zal blijven!

Wat zeggen anderen over onze teambuilding Den Haag?

Total E&P Nederland | The Game Den Haag | 23 mei 2019 | 45 personen
"de terugkoppeling achteraf is erg goed, heel knap hoe jullie dat zo snel en professioneel verzorgen" "dus er zitten echt geen microfoons in de telefoon of de koffer?" "jullie hadden dus ook Social Chaos vorig jaar georganiseerd? Dit was zo anders, maar ook zo leuk!"
APC GROEP HOLDING BV | The Game Den Haag | 18 mei 2019 | 43 personen
oud-eigenaar: "ik heb al ontzettend veel teambuildingsdagen georganiseerd, maar dit was echt heel speciaal." andere deelnemers: "Bij die anekdote over die herkenact heb ik gehuild van het lachen" "maar ik weet 100% zeker dat er nog 2 bij hoorden, anders begin ik echt aan mezelf te twijfelen..."
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport | Social Chaos | Den Haag | 18 september 2018 | 48 personen
Een onderzoek op niveau. Onze directeur werd door Neverrest opgenomen in het team en hij speelde een mooie rol waardoor er hele leuke situaties ontstonden met alle teams. Hilarisch en heel verbindend.

Scroll naar boven