Teambuilding Den Haag

U zoekt een Teambuilding Den Haag?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teambuilding den haag van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuilding Den Haag Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde teambuilding concepten waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
TEAMBUILDING EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

Teambuilding DEN HAAG the game...

Bij The GAME werken de teams erg intensief samen; anders kunnen de pittige opdrachten niet opgelost worden. Ondertussen worden ze achtervolgd en in de gaten gehouden… En wordt er veel verwarring gezaaid! In deze belevenis lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen. Lukt het de groep om de opdrachten op te lossen? Met veel hilariteit, spanning en een snufje paranoia wordt het met The GAME een teambuilding Den Haag om nooit te vergeten!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

teambuilding social chaos

Ook bij Social Chaos worst er intensief samen gewerkt.Hierbij wordt gebruik gemaakt van een iPad en van het veelzijdige Social Media. Iedereen wordt hier geprikkeld; iedereen doet mee, ook zij die zeggen ‘geen verstand’ te hebben van Social Media. Alle deelnemers worden meegesleurd in een speelse en spannende uitdaging!

5/5
Total E&P Nederland | The Game Den Haag | 23 mei 2019 | 45 personen
"de terugkoppeling achteraf is erg goed, heel knap hoe jullie dat zo snel en professioneel verzorgen" "dus er zitten echt geen microfoons in de telefoon of de koffer?" "jullie hadden dus ook Social Chaos vorig jaar georganiseerd? Dit was zo anders, maar ook zo leuk!"
APC GROEP HOLDING BV | The Game Den Haag | 18 mei 2019 | 43 personen
oud-eigenaar: "ik heb al ontzettend veel teambuildingsdagen georganiseerd, maar dit was echt heel speciaal." andere deelnemers: "Bij die anekdote over die herkenact heb ik gehuild van het lachen" "maar ik weet 100% zeker dat er nog 2 bij hoorden, anders begin ik echt aan mezelf te twijfelen..."
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport | Social Chaos | Den Haag | 18 september 2018 | 48 personen
Een onderzoek op niveau. Onze directeur werd door Neverrest opgenomen in het team en hij speelde een mooie rol waardoor er hele leuke situaties ontstonden met alle teams. Hilarisch en heel verbindend.

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

The GAME en Social Chaos: perfect voor teambuilding in DEN HAAG

Voor een personeelsuitje met optimale teambuilding Den Haag schakelt u Neverrest in. Wij hebben namelijk twee prikkelende concepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat iedereen meedoet; niemand staat aan de zijlijn. Dit is erg belangrijk als het gaat om teambuilding in Den Haag. Onze twee uitdagende, spannende en mysterieuze citygames draaien om maximale beleving op breinniveau. Iedereen doet mee, iedereen wordt geprikkeld.

een geweldige teambuilder in centrum 's-Gravenhage of liever in een plaatsje vlakbij?

The GAME en SOCIAL CHAOS kunnen zich afspelen in het centrum van Den Haag. Over het Plein en het Spui. Struinend over het Lange Voorhout of naar het Noordeinde. Op het Buitenhof een lekker terrasje en de gezellige Grote Marktstraat in voor weer een nieuwe ontmoeting!
U kunt bijvoorbeeld eindigen met The GAME in Scheveningen. Of Social Chaos spelen in Schevingen. Vanuit een leuke strandtent of een hotel. Graag geven wij suggesties voor mooie en fijne locaties!

Met Teambuilder Social Chaos kunt u ook denken aan Delft, Scheveningen, Kijkduin, Katwijk of Wassenaar. Ook Voorburg en Leidschendam zijn mogelijk. Eigenlijk op heel veel plaatsen in de provincie Zuid-Holland.

Anderen zochten voor teambuilder Den Haag op: