Teambuilding Den Bosch

U zoekt een Teambuilding Den Bosch?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een teambuilding den bosch van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuilding Den Bosch Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde teambuilding concepten waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
TEAMBULDING EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

TEAMBUILDING DEN BOSCH the game...

Bij The GAME werkt de erg intensief samen te werken in kleine teams van 5 personen; anders kunnen de pittige opdrachten niet opgelost worden. Ondertussen worden ze achtervolgd en in de gaten gehouden… En wordt er veel verwarring gezaaid! In deze belevenis lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen. Lukt het de groep om de opdrachten op te lossen? Met veel hilariteit, spanning en een snufje paranoia wordt het met The GAME een teambuilding om nooit te vergeten!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

The GAME en Social Chaos: perfect voor teambuilding

Ook bij Social Chaos werken de deelnemers ook in kleine teams. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een iPad en van het veelzijdige Social Media. Iedereen wordt hier geprikkeld; iedereen doet mee, ook zij die zeggen ‘geen verstand’ te hebben van Social Media. Alle deelnemers worden meegesleurd in een speelse en spannende uitdaging!

5/5
Bolsius | The Game Den Bosch | 28 september 2019 | 42 personen
Hierbij willen we jullie nog even super bedanken voor ons onvergetelijke PV uitje van afgelopen zaterdag. Onze collega’s waren zaterdag al heel enthousiast maar het ging vanmorgen nog even verder. Super leuke verhalen, het enthousiasme, erg leuk om allemaal nog een keer te horen.   Onze dank voor het geweldige Neverrest team wat ons afgelopen zaterdag vermaakt heeft, super, dank je wel!!! We wachten met smart op de video en foto’s om weer even terug te genieten van de geweldige middag ☺.
Proven Partners | Social Chaos Den Bosch | 10 personen | 19 april 2019
Onze verwachtingen waren hooggespannen, van anderen hadden we immers gehoord dat 'Social Chaos' een echte aanrader was. Jaren geleden speelden wij al eens 'de Game'; we konden ons niet voorstellen dat dit spel nog leuker (of zelfs even leuk) zou zijn. We speelden Social Chaos op een met zonovergoten dag in Den Bosch. Vanaf moment één zaten we er midden in. De deelnemers streden om wie naar buiten mocht gaan (want ja, de zon..), maar ook binnen vergat iedereen de tijd. De een bloedfanatiek, de ander observerend, een derde die zich echt op het teamgevoel focust. Mooi om te zien hoe alle karakters door zo'n spel uitvergroot naar boven komen. Wij kijken terug op een fantastische teamdag vol dynamiek, spanning en plezier. Wat een top organisatie met topacteurs.. En die hooggespannen verwachtingen? Die zijn meer dan overtroffen!

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

The GAME en Social Chaos: perfect voor teambuilding in 's-Hertogenbosch

Voor een personeelsuitje met optimale teambuilding schakelt u Neverrest in. Wij hebben namelijk twee prikkelende concepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat iedereen meedoet; niemand staat aan de zijlijn. Dit is erg belangrijk als het gaat om teambuilding in Nijmegen. Onze twee uitdagende, spannende en mysterieuze citygames draaien om maximale beleving op breinniveau. Iedereen doet mee, iedereen wordt geprikkeld.

een geweldige activiteit in centrum Den Bosch of liever in een plaatsje vlakbij?

The GAME en SOCIAL CHAOS kunnen zich afspelen in het centrum van Den Bosch. Over de Markt, Brede Haven of door de gezellige Visstraat. Op de Parade een lekker terrasje en de gezellige Hinthamerstraat in voor weer een nieuwe ontmoeting! Met Social Chaos kunt u ook denken aan Vught, Boxtel, Zevenbergen, Oss of Veghel.

Anderen zochten voor teambuilding op: