U zoekt de beste teambuilding?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM de beste teambuilding van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde beste teambuilding waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
BESTE TEAMBUILDERS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

The GAME: één van de beste teambuilders

Wilt u eens wat anders voor teambuilding, maar wel iets wat effect heeft? Boek dan The GAME bij Neverrest! Bij The GAME wordt de groep namelijk gedwongen om erg intensief samen te werken; anders kunnen de pittige opdrachten niet opgelost worden. Ondertussen worden ze achtervolgd en in de gaten gehouden… En wordt er veel verwarring gezaaid! In deze belevenis lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen. Lukt het de groep om de opdrachten op te lossen? Met veel hilariteit, spanning en een snufje paranoia wordt het met The GAME het betere teambuilding uitje om nooit te vergeten!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

Social Chaos: misschien wel de beste teambuilding!

Dit geldt ook voor Social Chaos. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een iPad en van het veelzijdige Social Media. Iedereen wordt hier geprikkeld; iedereen doet mee, ook zij die zeggen ‘geen verstand’ te hebben van Social Media. Alle deelnemers worden meegesleurd in een speelse en spannende uitdaging! Verstoppen kan niet, iedereen wordt geactiveerd. Vaak door deelnemers aangeven als beste teambuilding!

5/5
Kandinsky College Molenhoek | Social Chaos Nijmegen | 21 mei 2019 | 40 personen
Eerst The Game gespeeld, nu Social Chaos. Totaal anders en weer totaal leuk!
Randstad Groep Nederland | SOCIAL CHAOS | 83 personen | 20 mei 2016 | Teambuilding Amsterdam
Een middag/avond om nooit meer te vergeten!  Chaos, fanatisme, paranoia en heel veel plezier. Zo kan ik het beste het event omschrijven. Leuk om je collega's op een hele andere manier te leren kennen. Vooraf, tijdens en na afloop goede begeleiding door Neverrest. Altijd bereikbaar voor vragen en meedenken naar oplossingen. De enige tip die we nog mee kunnen geven is de video die gemaakt is en achteraf aan ons is doorgestuurd. Aan het eind werd de video afgespeeld en dat was heel leuk om te zien. Om de sfeer te houden ook na afloop zou het goed zijn om het filmpje te begeleiden met wat muziek. 
ING | SOCIAL CHAOS | 48 personen | 14 oktober 2015 | Teambuilding in Heemskerk
Social Chaos kreeg van alle activiteiten die wij de 2 dagen hadden georganiseerd de beste beoordeling van alle deelnemers. Tijdens de samenvatting op het einde bleven de tranen van het lachen over onze wangen stromen. Neverrest heeft het echt heel leuk en origineel gedaan, ik zou het iedereen aanraden als afdelingsuitje. Originele teambuilding
Wilmar Europe | 80 pers | Social Chaos | 21 jun 2013 | Teamuitje te Rotterdam
Op 21 Juni hebben wij Social Chaos gespeeld in het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. En het was een succes!! Complimenten voor de werknemers van Neverrest die in onze organisatie zijn gedoken  en video materiaal  en twitter accounts hadden opgeduikeld waar wij niet eens het bestaan meer van wisten. Dit materiaal samen met de gemaakte video’s van verschillende collega’s hebben zij op een waanzinnig leuke manier verwerkt in het bedrijfsuitje Social Chaos. Social Chaos custom made! De voorpret op kantoor begon al enkele dagen voor het event  door de grappige emails,  facebook verzoeken en smsjes.  Toen het spel eenmaal van start ging, ging  iedereen enthousiast vol aan de slag. De buiten opdrachten waren het meest hilarisch. Wij hebben complete vreemde mensen lastiggevallen en zelfs achterna gezeten. Total chaos dus!  Na afloop ontzettend veel complimenten gekregen en ik citeer: “ dit was het beste Teamuitje ever” ! Wij willen Neverrest hartelijk danken voor hun  professionaliteit en hun creativiteit. Wij hebben onze doelstelling behaalt en een ontzettend leuke en originele middag gehad. Geen idee hoe nog wij dit volgend jaar gaan overtreffen. Teamuitje Rotterdam.

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

Beste teambuilding met uitdagende citygames

Voor een perfecte teambuilder met beste teambuilding schakelt u Neverrest in. Wij hebben namelijk twee prikkelende concepten ontwikkeld die ervoor zorgen dat iedereen meedoet; niemand staat aan de zijlijn. Dit is erg belangrijk als het gaat om teambuilding in Zwolle. Onze twee uitdagende, spannende en mysterieuze citygames draaien om maximale beleving op breinniveau. Iedereen doet mee, iedereen wordt geprikkeld.

Intensief samenwerken

Bij The GAME en Social Chaos draait het om maximale prikkeling van de hersenen en het intensief samenwerken om de opdrachten op te kunnen lossen en het mysterie te kunnen ontrafelen. Ongemerkt wordt er veel aan teambuilding gedaan tijdens dit uitje in Zwolle. Vraag onze brochure aan of bel direct om te boeken naar +31 (0)79 3319880.