ARE YOU READY…?

Personeelsuitje op eigen locatie!

U wilt een origineel en memorabel personeelsuitje op eigen locatie organiseren? Bij Neverrest bent u aan het goede adres. Zowel Offline als Online!

bedrijfsuitje osc online social chaos 300 85 Neverrest Teambuilding Experience
Serieus prikkelend
Reallife acteurs
Verbindend
personeelsuitje op eigen locatie
Bedrijfsuitje the game in stad 300 85 Neverrest Teambuilding Experience
Paranoia…
Verbazing
Uniek
online coronaproof personeelsuitje digitaal virtueel
bedrijfsuitje social chaos elke locatie 300 85 Neverrest Teambuilding Experience
Intensief
Verbindend
Opzwepend
personeelsuitje op eigen locatie

personeelsuitje op eigen locatie Social Chaos

Social Chaos is hét teambuildingsevenement van nu. Het is een spannend onderzoekavontuur, waarbij een snufje paranoia komt kijken… Een spannend personeelsuitje! Op een ludieke manier worden de deelnemers gedwongen om samen te werken, terwijl ze twee dagen van tevoren al geteased worden voor het evenement. De teams reconstrueren het verhaal dat tot leven komt door middel van video’s en ontmoetingen met acteurs. Het spel zit boordevol gebruik van Social Media maar is voor iedereen te spelen! Op een speelse manier ontdekken de deelnemers de diverse kanten van Social Media. Het gaat tijdens dit spannende personeelsuitje dan ook niet om fysiek zware of risicovolle opdrachten, de spanning en prikkeling speelt zich af in de hersenen.

personeelsuitje O.S.C. (online social chaos)

Een Personeelsuitje dat overal kan worden gespeeld. Waar de mensen ook zijn! Met live acteurs! Spanning en plezier. Serieuze uitdaging en ontspanning. Aandacht voor uw mensen die ze verdienen!

Scroll naar boven