Personeelsuitje Groningen

U zoekt een Personeelsuitje Groningen?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een personeelsuitje groningen van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde personeelsuitjes waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
PERSONEELSUITJES
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

personeelsuitje groningen the game...

We hebben twee activiteiten ontwikkeld met een maximale beleving op breinniveau. Het uitgangspunt bij beide activiteiten is de actieve deelname van iedereen die meedoet. Voor een onvergetelijk personeelsuitje in Groningen boekt u bijvoorbeeld The GAME. Dit is namelijk een erg origineel concept op het gebied van teambuilding en is een beleving waarin fictie en realiteit dwars door elkaar lopen! Doordat de groep opgedeeld wordt in kleine teams, is en blijft iedereen betrokken. Door de pittige opdrachten ontstaat er een unieke manier van teambuilding. Het gaat hier niet om risicovolle of fysiek zware opdrachten; de spanning en prikkeling speelt zich af in de hersenen. Een spannend en origineel personeelsuitje in Groningen om nooit te vergeten.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

personeelsuitje groningen social chaos

Social Chaos is hét teambuildingsevenement. Het is een spannend onderzoekavontuur, waarbij een snufje paranoia komt kijken… Een spannend personeelsuitje in Groningen! Op een ludieke manier worden de deelnemers gedwongen om samen te werken, terwijl ze twee dagen van tevoren al geteased worden voor het evenement. De teams reconstrueren het verhaal dat tot leven komt door middel van video’s en ontmoetingen met acteurs. Het spel zit boordevol gebruik van Social Media maar is voor iedereen te spelen! Op een speelse manier ontdekken de deelnemers de diverse kanten van Social Media. Het gaat tijdens dit spannende personeelsuitje in Groningen dan ook niet om fysiek zware of risicovolle opdrachten, de spanning en prikkeling speelt zich af in de hersenen.

5/5
C.B.R. | The Game | Groningen | 21 maart 2019 | 34 personen
s'Morgens vergaderd. Lekker gelunchd. Gelijk vanuit de lunch opgestart vanaf pleintje voor de deur. Komt er plots een radiografisch bestuurbaar autootjes aangereden uit het niets. Daarna.... Ik zou gewoon de brochure aanvragen!
RTVNoord | 50 personen | Social Chaos | 6 september 2014 | Bedrijfsuitje te Groningen
Of een lokatie in de binnenstad oké was voor ons jaarlijkse personeelsuitje? Verbaasd keek ik op. Binnenstad? Bedrijfsuitje Groningen. Leuk, maar handig? Inspirerend? En wat als het nu heel mooi weer wordt? De lokatie hangt samen met een GPS-spel dat we willen gaan organiseren. Dat moet eigenlijk in de binnenstad. Mijn verbazing nam toe. Het traditionele personeelsuitje-idee van ruimte, zon, vrijheid, water, strand, bos en wuivend riet kreeg een deuk. Het wordt hartstikke leuk, werd mij verzekerd. Tsja, als je wilt werken op basis van vertrouwen en zelfstandigheid, dan moet het maar. En o ja, we gaan in groepjes een spel spelen tegen elkaar. Een soort speurtocht. Het spel bevordert het groepsgevoel en -denken. Met gebruik van alle denkbare vormen van social media. Spelenderwijs leer je daar gebruik van te maken. Voor ons bedrijf onontbeerlijk voor de toekomst. Een diepe zucht. Weg terrasjes, koffie met appelgebak, koud biertje en de nodige bitterballen. We moeten dus gewoon aan de slag! Terug kon ik niet meer. De dag zelf: het was mooi weer in september. De terrassen zaten bomvol. Een deel van ons zat de hele middag binnen. Geconcentreerd. De wil om te winnen. Geënthousiasmeerd door een geweldige groep mensen van Neverrest, die ons (streng doch rechtvaardig) de hele middag begeleidden en bezighielden. Het was mooi! Heel mooi. Het meest memorabele uitje "ever". En nu maar hopen dat die social media zijn vruchten gaan afwerpen....

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

Een personeelsuitje in Groningen om nooit te vergeten

Organiseer eens een personeelsuitje om nooit te vergeten bij Neverrest, gewoon in Groningen. Bij reguliere personeelsuitjes komt het vaak voor dat een deel van de groep, tijdens de activiteit, letterlijk en figuurlijk aan de zijlijn staan. Met onze personeelsuitjes, georganiseerd door heel Nederland, wordt elke deelnemer geprikkeld, zonder dat ze actief hoeven te zijn. Hiervoor hebben we twee uitdagende en prikkelende activiteiten ontwikkeld!

een geweldige personeelsuitje in centrum groningen of in de provincie groningen?

The GAME en SOCIAL CHAOS kunnen zich afspelen in het centrum van Groningen. Over de Grote Markt en de Vismarkt. Langs de Martinitoren en de Martinikerk. Struinend over de Akerstraat en via de Turfsingel naar de Prinsentuin. Op de Poelestraat een lekker terrasje en de gezellige Herestraat in voor weer een nieuwe ontmoeting!
Met Social Chaos kunt u ook denken aan Eemshaven, Delfzijl, Hoogezand of Winschoten.

Anderen zochten voor personeelsuitje Groningen op: