ORIGINEEL PERSONEELSUITJE

Neverrest Teambuilding Experience

ORIGINEEL PERSONEELSUITJE

origineel personeelsuitje

THE GAME...

City game in alle grote steden
nederland en belgie

origineel personeelsuitje

SOCIAL CHAOS

op zoek naar de hacker op veel locaties

Origineel personeelsuitje

Het zijn bijzondere tijden. We dat veel medewerkers door corona lang thuis hebben gewerkt, elkaar soms weken niet gezien behalve via Zoom, Teams, Skype etc. Tijd voor een gaaf bedrijfsuitje in Maastricht! Om er weer eens gezamenlijk op uit te gaan kunt u The Game en Social Chaos spelen. Corona proof! Ontdek daarom onze unieke bedrijfsuitjes in Maastricht, corona proof en volgens de RIVM richtlijnen.

Uniek origineel personeelsuitje
in Nederland en Belgie

Iedereen kan meedoen! Jong, oud, slecht ter been, zwanger. Bij Neverrest zijn we van mening dan iedereen met elkaar moet kunnen meedoen aan een personeelsuitje. Niemand staat aan de zijlijn. Daarom hebben we twee personeelsuitjes ontwikkeld die voor iedereen toegangkelijk zijn.  Lees alles over onze personeelsuitjes door hierboven op het logo te klikken. 

Wat is een origineel personeelsuitje?

Een origineel personeelsuitje
bestaat uit een mix van verschillende dingen. Samen zijn, samen werken, lol hebben met elkaar, elkaar beter leren kennen maar niet tijdens de geijkte personeelsuitjes maar echt eens heel iets anders. Dat is ook wat er vaak terug komt in de recensies “echt weer eens een keer heel iets anders!”

5/5
Ministerie van Buitenlandse Zaken | 35 pers | The Game | 25 sept 2012 | origineel bedrijfsuitje den haag
Avontuur, spanning, adrenaline en intellectuele uitdaging. Omgang met gadgets, teamwork en onverklaarbare fenomenen. Het zijn uiteraard de kenmerken van werken bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, maar als je er op de achtergrond een stuipen-op-het-lijf-jagend Hollywoodpersonage in leren jas en donkere bril aan toevoegt, heb je Neverrest en een uniek origineel bedrijfsuitje… Een wereld waar rusten geen optie is en kennis van kompassen, meetlinten en GPS-systemen je redding. Eén moment van onoplettendheid kan leiden tot afdwalen in een parallelle wereld met alle gevolgen van dien. Onder het alziend oog van de gamemaster zal je elkaar moeten vertrouwen en met elkaar moeten samenwerken. Je team is je laatste houvast…
KLM (afdeling Social Media) | 26 pers | Social Chaos | 16 jul 2012 | Origineel bedrijfsuitje Haarlem
"Geweldig innovatief spel wat van het begin tot het einde boeit! We hebben een enorm leuke middag gehad. Iedereen was enthousiast over ons bedrijfsuitje! We kunnen dit van harte aanbevelen."
Kandinsky College Molenhoek | 35 pers | The Game | 27 jun 2012 | Origineel bedrijfsuitje Nijmegen
Onverwacht, verrassend, verwarrend en onvoorstelbaar. Om 35 docenten zo te kunnen verbazen moet je van goede huize komen; zelfs de organisatie wist niet wat er ging gebeuren. Boerengolf, solexrijden, kanoen, we hebben het allemaal gedaan, maar nog nooit was ons team zo enthousiast over een bedrijfsuitje!  Iets boeken dat zo geheimzinnig is, zal niet vaak zo goed uitpakken als The Game. Geschikt voor jong, zwanger,  oud, en alles er tussenin.  Voor ons aan de rand van het budget, maar er wordt nog steeds over nagepraat, dus zeker de moeite waard.
GAC Business Solutions personeelsuitstapje| 85 pers | The Game origineel bedrijfsuitje Den Bosch
Ons personeelsuitstapje is mede dankzij Neverrest een zeer geslaagd evenement geworden. Al ruim een week voordat de bewuste dag aanbrak was er binnen ons bedrijf een voelbare spanning omdat er al zoveel "rare" berichten bij een ieder binnen kwamen. Omdat ik tegen niemand had verteld wat we deze dag zouden gaan doen werd alles nog geheimzinniger. Nog nooit heb ik tijdens een personeelsuitje zoveel enthousiasme, vrolijkheid, oplettendheid en collegialiteit bij onze mensen gezien. Vaak zijn er in een bedrijf zoveel verschillende wensen maar na deze dag zijn er alleen maar complimenten binnengekomen. Wij kunnen Neverrest dan ook bij iedereen aanbevelen!! Een super en origineel bedrijfsuitje in 's-'s-Hertogenbosch:)