Neverrest Teambuilding & Bedrijfsuitjes

Een superspannend en origineel uniek bedrijfsuitje

Uniek origineel Bedrijfsuitje! Of u nu kiest voor Social Chaos of The GAME, u organiseert sowieso een spannend en origineel bedrijfsuitje. Tijdens dit bedrijfsuitje doet iedereen mee; iedereen wordt mentaal geprikkeld. Hierdoor zal iedereen een leuke, ongedwongen dag beleven met een positieve sfeer die resulteert in een mooie gezamenlijke herinnering. Met veel sociale interactie en hilariteit zal het bedrijfsuitje onvergetelijk worden! Dus als het uw doel is om een bedrijfsuitje te regelen waar iedereen veel plezier aan zal beleven en dat écht origineel is, bent u bij Neverrest aan het juiste adres.

Teambuilding: samenwerken met resultaat

De teambuilding activiteiten Social Chaos of The GAME zijn niet zoals andere teambuilding activiteiten. Tijdens deze teambuilding activiteiten worden de deelnemers op een ludieke manier gedwongen om intensief samen te werken. Door goed met elkaar te communiceren kunnen ze de opdrachten volbrengen. De spanning in het spel werkt verbindend tussen de deelnemers en zo wordt de collegialiteit verhoogd. Voor een serieuze, maar toch erg vermakelijke, onvergetelijke en prikkelende teambuilding dag, zit u goed bij Neverrest!

Prikkelende Teambuilding of een geweldig Bedrijfsuitje?
Met de juiste mix van uitdaging, spanning, mysterie , paranoia… en plezier bereiken wij uw doel!
Uw mensen stappen in een mooie belevenis ergens in het land of daarbuiten waar ze nog lang met plezier en verbazing op terug zullen kijken.

Hieronder een korte introductie van onze 2 teambuilders:

SOCIAL CHAOS teambuilding teambuilder:

Zenuwslopend eigentijds meeslepend onderzoek om de H@CK te voorkomen vanuit een basis “crisis” centrum.
Pittige ludieke uitdaging met focus op samenwerken en leermomenten! #uitdaging #samenwerken #plezierig #fanatiek

THE GAME bedrijfsuitje personeelsdag:

Een indrukwekkende fantastische en uitgebreide “speurtocht” door een stadscentrum.
Avontuur met gegarandeerde “Solid Paranoia” die je overkomt… #ongedwongen #luchtig #maarnietmakkelijk! #avontuur
Wilt u een luchtig ongedwongen en geweldige dag? Of juist vooral een intensief en leerzame invulling? Neverrest is uw partner voor een geslaagde groepsactiviteit! Wij kunnen uw event aanpassen aan uw wensen!