Keuzehulp

Welk concept raden wij aan?

Ontspannen uitje

Beide concepten zijn hiervoor geschikt. Bij Social Chaos moeten de teams er eerst energie in stoppen om vervolgens zeker ook energie en plezier uit te krijgen. The Game… is laagdrempelig maar pittig qua opdrachten. Maar geeft tussendoor ruimte voor sociale gesprekken. het avontuur overkomt je.

Activiteit tijdens weekend in stad

Beide concepten zijn hiervoor geschikt. Op de eerste of tweede dag van uw weekend kunt u The Game… of Social Chaos spelen. Social Chaos soms al vanuit uw hotel!

Activiteit aan einde van de dag

Afhankelijk van de invulling van de activiteiten overdag kunnen beide concepten gespeeld worden. Is er echt lang binnen gezeten en vergaderd dan vinden de deelnemers het vaak fijn om lekker even The Game te beleven omdat men dan buiten in de stad bezig is. Als er overdag teambesprekingen en teamanalyses zijn geweest is Social Chaos een perfecte afsluiting (zie ook onze pagina Teamanalyze DISC integratie)

Partnerdag

U nodigt uw partners vaker uit en ze kennen elkaar ook allemaal goed? Dan kan Social Chaos zeker gespeeld worden. Zien ze elkaar niet vaker of is het eenmalig dan is The Game.. zeer geschikt omdat erbij The Game ruimte is voor sociale gesprekken en zelfs een terrasje tussendoor.

Verwerken thema/ speerpunten/ boodschap

Social Chaos is dan het meest geschikt. Bij Social Chaos kunnen zowel opdrachten als scripts van de acteurs worden aangepast. Bij The Game… zijn er 18 opdrachten in de stad waarbij we alleen extra bonusvragen kunnen verwerken met uw thema/ boodschap.

Intensief samenwerken/ training

Bij beide concepten wordt er intensief samengewerkt om de opdrachten te volbrengen. Social Chaos speelt zich (deels) binnen af waarbij de teams elkaar aan het werk zien. Bij The Game… kunnen ze andere teams tegenkomen maar is er verder geen interactie tussen de teams.

In het kort nog even de verschillen tussen THE GAME… en SOCIAL CHAOS

The Game is laagdrempelig maar pittig qua opdrachten. Geeft tussendoor ruimte voor sociale gesprekken. Het avontuur overkomt je.

Gezellig uitje:  The Game… Gezellig bijeenzijn met sociale interactie waarbij ook de stad verkent wordt.

Partner/ klantendag:  The Game… voor ontspannen omgang, ook als relaxed programma wordt verwacht. social chaos als intensiteit en prikkeling gewenst is, pro-actief.

Social Chaos is pittiger en vereist continue aandacht.  Binnen het team (4 a 5 personen) kan iemand zich niet “verstoppen”.

 Intensief samenwerken:  De teams moeten er eerst energie in stoppen om er vervolgens zeker ook veel energie en plezier uit te krijgen. Binnen het team (4 a 5 personen) kan iemand zich niet “verstoppen”.

Partner/ klantendag:  Social Chaos als intensiteit en prikkeling gewenst is, pro-actief.

Teamanalyse / DISC integratie i.c.m Social Chaos

Maatwerk-aanpassingen:  Bij Social Chaos kunnen zowel opdrachten als scripts van de acteurs worden aangepast.

Voor beide concepten geldt:

Altijd begeleiding bereikbaar/aanwezig om direct te helpen. Bij Social Chaos in levende lijve en bij The Game.. als telefonische hulplijn omdat we ons bij The Game… pas aan het einde laten zien…

U stelt de teams zelf samen. 

Tijdschema’s zijn zeer flexibel en in overleg.

Scroll naar boven