faq

Wat hebben deelnemers nodig voor dit online uitje?

Wij werken met het platform MicrosoftTeams voor beeldbellen.    Hardware en software eisen deelnemer • Pc met webcam of laptop met webcam geschikt voor beeldbellen • Goed en stabiel internet (liefst bedraad) • Toegang tot gekozen platform beeldbellen • Webbrowser Chrome of Edge

Originele digitale uitnodiging?

Wilt u uw personeel op een leuke manier uitnodigen dan kunt wij  een leuke QR code maken (Een QR code wordt ook gebruikt in de opdrachten namelijk). Hierin verwerken wij uw logo, datum, tijdstip en de link voor de meetingroom waar alles start!

Prijs digitaal event

De winnaars van O.S.C. ontvangen aan het einde een digitaal applaus en verdienen de eeuwige roem. U kunt zelf ook nog een prijs beschikbaar stellen voor het winnende team.

Hoe ver van te voren te boeken?

We kunnen al binnen een paar dagen een event voor u organiseren. Dit hangt alleen af van onze beschikbaarheid op de gewenste datum. De tijd tussen de boekingen en de events variëren van 1 week tot 1,5 jaar.

Is een presentatie/afspraak noodzakelijk?

We kunnen bij u langs komen voor een vrijblijvende presentatie. In 1 uurtje geven we dan een duidelijk beeld van onze concepten weer, ondersteunt met foto- en filmmateriaal. Het is niet noodzakelijk. In ongeveer 40% van onze boekingen is het contact louter telefonisch of per email.

Hoeveel werk is de voorbereiding?

We hebben enige informatie nodig van de deelnemers, maar dit voorwerk wordt zeer zeker flink beloont in de vorm van een zeer persoonlijke benadering van al uw collega’s.

Scroll naar boven