Escape room

ESCAPE ROOM

Kunt u de hacker voor zijn??

Ons concept SOCIAL CHAOS wordt vaak gezien als een escape room. Binnen een bepaalde tijd moeten de deelnemers in kleine teams van 4 a 5 personen proberen te achterhalen welk bedrijf de hacker die dag gaat hacken. Grote voordeel van SOCIAL CHAOS is dat het ook gezamenlijk gespeeld kan worden met groepen tot 350 personen (bij een echte escape room kun je vaak maar met hooguit 12 personen naar binnen en moet je wachten). Bij ons zijn alle teams tegelijk bezig met de opdrachten en… ze kunnen elkaar ook nog eens zien en horen… Klik snel op het logo van SOCIAL CHAOS hieronder  en lees meer! Ook over ons andere unieke bedrijfsuitje THE GAME kunt u hieronder meer lezen. Ook een soort escape room maar dan escape in the city… 🙂

Neverrest Teambuilding Experience

UNIEK BEDRIJFSUITJE
zeer geschikt als u iets anders zoekt dan een echte escape room

bedrijfsuitje maastricht

THE GAME...

City game in alle grote steden
nederland en belgie

social chaos

SOCIAL CHAOS

op zoek naar de hacker op veel locaties

OVERAL TE SPELEN!

Een echte escape room vindt vaak plaats bij een vaste locatie. Social Chaos is overal te spelen. In een stad, in een dorp, in een dierentuin vanuit uw vergaderlocatie en in overleg zelfs vanuit uw eigen kantoor! Vraag naar de mogelijkheden of kijk vast op de pagina locaties.

Advies en hulp nodig bij het samenstellen van uw bedrijfsuitje?

We hebben 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in Maastricht. voor diverse organisaties. The Game als spannende city game of Social Chaos als echt gave teambuilder. Onze kennis en ervaring delen we graag met u. Wat voor type mensen zijn het waar ik het uitje voor moet organiseren? Om hoeveel personen gaat het? Waar moet het bedrijfsuitje plaatsvinden? Is het een bedrijfsuitje inclusief of exclusief eten en drinken? Heeft u dit soort vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer 079 33 19 880 of vraag een brochure aan.