U zoekt innovatieve bedrijfsuitjes?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM innovatieve bedrijfsuitjes van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Innovatieve Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde innovatieve bedrijfsuitjes waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
INNOVATIEVE BEDRIJFSUITJES
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

Innovatieve bedrijfsuitjes the game...

Ga voor een stadsavontuur dat dwars door het centrum heen gaat met veel spanning, een beetje paranoia en veel hilariteit: The GAME . Dit is een innovatief bedrijfsuitje wat erg goed ingezet kan worden in alle provincies en grote steden. Bijvoorbeeld Utrecht,Den Bosch, Groningen of Amsterdam. Tijdens dit bedrijfsuitje lopen realiteit en fictie door elkaar… Er moet goed samengewerkt worden om alle pittige opdrachten op te kunnen lossen! Tijdens dit spel gaat het om de prikkeling in de hersenen; er vindt een maximale beleving op breinniveau plaats.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

social chaos, innovatief bedrijfsuitje

Tijdens Social Chaos draait het om verbazing, een snufje paranoia en een maximale beleving op breinniveau. Het is een spannend onderzoekavontuur waarin het verhaal rondom de hacker gereconstrueerd wordt door de deelnemers. Op een ludieke manier wordt iedereen gedwongen om samen te werken. En het belangrijkste: iedereen kan meedoen aan dit evenement! Ook als deelnemers geen verstand hebben van Social Media, smartphones of tablets. Dit spel laat de speelsheid van Social Media zien en speelt zich binnen af met wat kleine uitstapjes naar buiten. Het is hét afdelingsuitje dat iedereen nog lang bij zal blijven!

5/5
Stadsgehoorzaal | Social Chaos Vlaardingen vanuit de Stadsgehoorzaal | 16 september 2019 | 20 personen
Vanuit onze eigen locatie in Vlaardingen speelde we Social Chaos. Leuke interactie met de acteurs. Vlaardingen zal nooit meer hetzelfde zijn...
Gasunie | 25 pers. | Social Chaos | 27 mei 2014 | Teambuilding Groningen
De dag was echt fantastisch en je ging echt helemaal op in het spel. De lunch was voor sommigen een hinderlijke onderbreking. Liever waren ze doorgegaan en hadden wat uit de muur getrokken om verder te gaan met de opdrachten die uitgevoerduitgezocht moesten worden. De acteurs van Neverrest waren niet uit hun rol  te krijgen (wat toch echt geprobeerd werd door ons) en speelden het spel erg goed. Social Chaos zit goed in elkaar en het zorgt er voor dat men onderling goed moet samenwerken wil je snel en effectief door de opdrachten gaan. Al met al een geslaagde dag en een aanbeveling voor alle bedrijven als teambuilding.

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

innovatieve bedrijfsuitjes voor maximale beleving en teambuilding

Voor een echt origineel gaat u naar Neverrest. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen meedoet en dat niemand aan de zijlijn staat. Daarom zorgen wij tijdens onze afdelingsuitjes voor maximale beleving op breinniveau. Iedereen wordt optimaal geprikkeld waardoor iedereen kan en wil meedoen! Met behulp van Neverrest organiseert u een spannende, originele en ongeëvenaarde dag waarop uw collega’s intensief maar toch ontspannen en ongedwongen met elkaar omgaan!