U zoekt het beste bedrijfsuitje?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM het beste bedrijfsuitje van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde bedrijfsuitjes waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
BEDRIJFSUITJES
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

beste bedrijfsuitje the game...

Ga voor een stadsavontuur dat dwars door het centrum heen gaat met veel spanning, een beetje paranoia en veel hilariteit: The GAME . Dit is een origineel teambuildingsconcept wat erg goed ingezet kan worden als beste bedrijfsuitje ooit. Tijdens dit spel lopen realiteit en fictie door elkaar… Er moet goed samengewerkt worden om alle pittige opdrachten op te kunnen lossen! Ook tijdens dit spel gaat het om de prikkeling in de hersenen; er vindt een maximale beleving op breinniveau plaats.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

beste bedrijfsuitje social chaos

Tijdens Social Chaos draait het om verbazing, een snufje paranoia en een maximale beleving op breinniveau. Het is een spannend onderzoekavontuur waarin het verhaal rondom de hacker gereconstrueerd wordt door de deelnemers. Op een ludieke manier wordt iedereen gedwongen om samen te werken. En het belangrijkste: iedereen kan meedoen aan dit beste bedrijfsuitje! Ook als deelnemers geen verstand hebben van Social Media, smartphones of tablets. Dit spel laat de speelsheid van Social Media zien en speelt zich binnen af met wat kleine uitstapjes naar buiten. Het is hét teambuildingspel dat iedereen nog lang bij zal blijven!

5/5
Riemersma | The Game Oss | 28 september 2019 | 36 personen
Wij hebben met ons bedrijf The Game gespeeld in Oss. De plaats Oss stond nog niet op de kaart, maar met een compleet op maat gemaakte Game, hebben wij een fantastische dag gehad!
Bedrijfsuitje Cicero Expertisecentrum voor behandeling en begeleiding| Social Chaos in Heerlen 24 mei 2018
We hebben enorm genoten van het teamuitje, en er wordt nog veel over nagepraat. Ik heb van veel collega’s positieve reacties gehad, en de meesten vonden het het beste teamuitje ooit! Ik kijk zelf ook terug op een zeer geslaagde avond, en mijn doel voor het teamuitje is zeer zeker ook behaald. Ik had al een recensie op Facebook geplaatst, en zal dat ook nog doen op jullie site, weer een tevreden klant erbij voor jullie. Nogmaals bedankt, we vonden het super!

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

beste bedrijfsuitje voor maximale beleving en teambuilding

Het beste bedrijfsuitje al sinds 2000! The Game van Neverrest is al meerdere keren uitgeroepen tot beste bedrijfsuitje. Een unieke ervaring. Boordevol spanning en sensatie! Bekijk onze pagina's van The Game en Social Chaos een snelle indruk.
Veel van onze klanten zijn op basis van mond tot mond. De herinnering blijft heel lang hangen, waardoor mensen die ergens anders komen te werken, ons graag weer contacten!

Anderen zochten voor beste bedrijfsuitje op: