Bedrijfsuitje Rotterdam

U zoekt een Bedrijfsuitje Rotterdam?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een bedrijfsuitje rotterdam van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

The GAME, Top uitje in Rotterdam

Ga voor een stadsavontuur dat dwars door het centrum heen gaat met veel spanning, een beetje paranoia en veel hilariteit: The GAME. Dit is een origineel teambuildingsconcept wat erg goed ingezet kan worden als bedrijfsuitje in Rotterdam. Tijdens dit spel lopen realiteit en fictie door elkaar… Er moet goed samengewerkt worden om alle pittige opdrachten op te kunnen lossen! Ook tijdens dit spel gaat het om de prikkeling in de hersenen; er vindt een maximale beleving op breinniveau plaats.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

Social Chaos tijdens het bedrijfsuitje in Rotterdam

Tijdens Social Chaos draait het om verbazing, een snufje paranoia en een maximale beleving op breinniveau. Het is een spannend onderzoekavontuur waarin het verhaal rondom de hacker gereconstrueerd wordt door de deelnemers. Op een ludieke manier wordt iedereen gedwongen om samen te werken. En het belangrijkste: iedereen kan meedoen aan dit bedrijfsuitje in Rotterdam! Ook als deelnemers geen verstand hebben van Social Media, smartphones of tablets. Dit spel laat de speelsheid van Social Media zien en speelt zich binnen af met wat kleine uitstapjes naar buiten. Het is hét teambuildingspel dat iedereen nog lang bij zal blijven!

5/5
Reyez! | The Game Rotterdam | 15 juni 2019 | 20 personen
Machtig spannend in Rotterdam!
Tandartspraktijk Harms/ Van ‘t Veen, orthodontist | The Game Rotterdam | 7 juni 2019 | 10 personen
Wij hebben een hele gezellige en spannende teamdag gehad. Wij raden iedereen de Neverrest Experience aan die een spannende dag en een leuke dag wil hebben met elkaar.
AmbitionWorks eindklant Hortilux | Social Chaos Rotterdam | 38 personen | 12 april 2019
Alles was prima geregeld. Leuke locatie met tussendoor het nodige vermaak en een heerlijke lunch. De deelnemers renden en vlogen naar buiten op zoek naar...???
Vopak Europoort b.v. | 2x Social Chaos Europoort Rotterdam | 120 personen | 10 april 2019
Unieke speed Social Chaos met 2x 60 personen vanuit een grote tent bij ons eigen kantoor op het parkeerterrein. Coffee to Go wagentje erbij en gaan! Heel fijn dat Neverrest in een korte tijd ons zo heeft weten te verrassen!
Hogeschool Rotterdam | Social Chaos | Rotterdam | 8 maart 2019 | 10 personen
Allemaal al gegamed. Nu Social Chaos. Als afscheidsfeestje. Enorm competitief managementteam. Precies de uitdaging die we wilden!
Facilicom Solutions | The Game | Rotterdam | 30 oktober 2018 | 22 personen
Al eerder The Game gespeeld zelf. Nu met nieuwe collega's weer een TOPdag gehad!
Loyens & Loeff | The Game | Rotterdam | 19 oktober 2018 | 18 personen
The Game is heel erg goed bevallen.

Bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren: ga voor échte spanning

Wilt u graag een bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren? Doe dit dan bij Neverrest. Het is mogelijk om dit in elke grote stad te organiseren, zoals Den Bosch, Breda, Eindhoven of Tilburg. Bij ons weet u namelijk zeker dat iedereen betrokken wordt bij het bedrijfsuitje in Rotterdam. Wij concludeerden dat er bij bedrijfsuitjes vaak een deel van het gezelschap aan de zijlijn staat. Wij hebben een manier gevonden waarbij alle deelnemers geprikkeld worden, zonder zwaar fysiek bezig te zijn. We bieden u twee spannende belevingen: The GAME en Social Chaos!

een geweldige activiteit in centrum rotterdam of liever in een plaatsje vlakbij?

The GAME en SOCIAL CHAOS kunnen zich afspelen in het centrum van Rotterdam. Over de Coolsingel, Weena of Blaak of door de Koopgoot. Struinend over de Nieuwe Binnenweg of naar het Binnenwegplein. In de Markthal of het prachtige nieuwe Centraal Station (ook wel Station Kapsalon of de Frietbak) Op het Stadhuisplen een lekker terrasje en de gezellige Lijnbaan in voor weer een nieuwe ontmoeting!
Met Social Chaos kunt u ook denken aan Vlaardingen, Schiedam, Spijkenisse, Ridderkerk of Capelle aan den IJssel. Rotterdam Zuid is natuurlijk ook mogelijk. Of Diergaarde Blijdorp of het Schip de Rotterdam SS. Ook Kop van Zuid met Hotel New York en Katendrecht is een mooi speelveld!

7 dagen per week

Game in 28 steden, Social Chaos bijna overal!

Ochtend, middag, avond of gehele dag!

van 5 tot 500 personen

Origineel, zeer uitdagend & echt spannend!