Bedrijfsuitje Zuid Holland

Op zoek naar een Bedrijfsuitje in Zuid-Holland?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een Bedrijfsuitje Zuid Holland van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

The GAME bedrijfsuitje zuid-holland

Of ga voor een stadsavontuur dat dwars door het centrum heen gaat met veel spanning, een beetje paranoia en veel hilariteit: The GAME. Dit is een origineel teambuildingsconcept wat erg goed ingezet kan worden als bedrijfsuitje in Zuid-Holland in bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag of Leiden. Tijdens dit spel lopen realiteit en fictie door elkaar… Er moet goed samengewerkt worden om alle pittige opdrachten op te kunnen lossen! Ook tijdens dit spel gaat het om de prikkeling in de hersenen; er vindt een maximale beleving op breinniveau plaats.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

Social Chaos

Tijdens Social Chaos draait het om verbazing, een snufje paranoia en een maximale beleving op breinniveau. Het is een spannend onderzoekavontuur waarin het verhaal rondom de hacker gereconstrueerd wordt door de deelnemers. Op een ludieke manier wordt iedereen gedwongen om samen te werken. En het belangrijkste: iedereen kan meedoen aan dit bedrijfsuitje in Zuid-Holland! Ook als deelnemers geen verstand hebben van Social Media, smartphones of tablets. Dit spel laat de speelsheid van Social Media zien en speelt zich binnen af met wat kleine uitstapjes naar buiten. Het is hét teambuildingspel dat iedereen nog lang bij zal blijven!

5/5
Stadsgehoorzaal | Social Chaos Vlaardingen vanuit de Stadsgehoorzaal | 16 september 2019 | 20 personen
Vanuit onze eigen locatie in Vlaardingen speelde we Social Chaos. Leuke interactie met de acteurs. Vlaardingen zal nooit meer hetzelfde zijn...
KBITE | Social Chaos Scheveningen | 18 mei 2019 | 14 personen
Aan de zee op zoek naar hacks en de hacker. Mooi onderdeel in ons totale programma.
Hagoort Sails | The Game | Leiden | 2 april 2019 | 13 personen
Met ons kleine team zijn we erg verrast door de opdrachten en paranoia van Neverrest.
Oceanco | The Game | Dordrecht | 14 september 2018 | 21 personen
Enorm veel plezier gehad, echt een aanrader!

originele uitje in Zuid-Holland organiseren: ga voor échte spanning

Wilt u graag een bedrijfsuitje in Zuid-Holland organiseren? Doe dit dan bij Neverrest. Het is mogelijk om dit in elke grote stad te organiseren, zoals Den Haag, Rotterdam of Delft. Bij ons weet u namelijk zeker dat iedereen betrokken wordt bij het bedrijfsuitje in Zuid-Holland. Wij concludeerden dat er bij bedrijfsuitjes vaak een deel van het gezelschap aan de zijlijn staat. Wij hebben een manier gevonden waarbij alle deelnemers geprikkeld worden, zonder zwaar fysiek bezig te zijn. We bieden u twee spannende belevingen: The GAME en Social Chaos!

Bedrijfsuitje The GAME is te spelen in de steden Den Haag, Rotterdam, Delft, Dordrecht en Leiden. Social Chaos kan ook als bedrijfsuitje in Noordwijk, Alphen aan de rijn, Zoetermeer, Gorinchem of Spijkenisse. Wilt u een teamactiviteit in Brielle, Hoek van Holland of Kijkduin of Katwijk? Ook dat is mogelijk!

Brochure aanvragen

Vraag online de brochure aan en kom meer te weten over onze bedrijfsuitjes in Zuid-Holland. Of lees onze recensies en maak uw keuze. Organiseer uw perfecte dag bij Neverrest, dan organiseert u een bedrijfsuitje dat niemand snel zal vergeten. Het is ook mogelijk om van ons een vrijblijvende presentatie te krijgen over onze concepten. Bel voor het reserveren of voor meer informatie naar +31 (0)79 3319880.

7 dagen per week

Game in 28 steden, Social Chaos bijna overal!

Ochtend, middag, avond of gehele dag!

van 5 tot 500 personen

Origineel, zeer uitdagend & echt spannend!

💡 Wat is het leukste bedrijfsuitje in Zuid Holland?

✅ The GAME heeft het hoogste PARANOIA gehalte. Big brother is watching you! U vertrouwt niemand meer in de stad… 

✅ Social Chaos is qua verhaallijn weer heel spannend, u raakt steeds meer in de ban van de hacker! 

Kunt u niet kiezen? U kunt het andere concept altijd als volgende bedrijfsuitje kiezen! Dat hebben al vele opdrachtgevers voor u gedaan…

💡 Wat is de top 10 bedrijfsuitjes in Zuid Holland?

Vele opdrachtgevers vertellen ons direct na afloop en zelfs na jaren, dat The Game of Social Chaos echt het meest gave bedrijfsuitje was dat ze hebben gedaan! Wil je meer weten over onze concepten? Kijk snel even rond op onze site!

💡 Waar kan ik een bedrijfsuitje spelen in Zuid-Holland?

The GAME is mogelijk in alle grote steden. In bijvoorbeeld Den Haag, Rotterdam, Delft, Dordrecht & Leiden.

Social Chaos kan ook in deze steden worden gespeeld, maar ook in kleinere plaatsen zoals Naaldwijk, Scheveningen, Noordwijk, Katwijk, Gouda of Gorinchem!