U zoekt een Bedrijfsuitje Amersfoort?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een bedrijfsuitje amersfoort van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Amersfoort Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde bedrijfsuitje amersfoort waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
BEDRIJFSUITJES AMERSFOORT
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

bedrijfsuitje amersfoort: speel the game...

We hebben twee activiteiten ontwikkeld met een maximale beleving op breinniveau. Het uitgangspunt bij beide activiteiten is de actieve deelname van iedereen die meedoet. Voor een onvergetelijk bedrijfs uitje in Amersfoort boekt u bijvoorbeeld The GAME. Dit is namelijk een erg origineel concept op het gebied van teambuilding en is een beleving waarin fictie en realiteit dwars door elkaar lopen! Doordat de groep opgedeeld wordt in kleine teams, is en blijft iedereen betrokken. Door de pittige opdrachten ontstaat er een unieke manier van teambuilding. Het gaat hier niet om risicovolle of fysiek zware opdrachten; de spanning en prikkeling speelt zich af in de hersenen. Een spannend en origineel bedrijfsuitje in Amersfoort om nooit te vergeten.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

Ga voor bedrijfsuitje amersfoort social chaos

Social Chaos is hét teambuildingsevenement. Het is een spannend onderzoekavontuur, waarbij een snufje paranoia komt kijken… Een spannend bedrijfsuitje in Amersfoort! Op een ludieke manier worden de deelnemers gedwongen om samen te werken, terwijl ze twee dagen van tevoren al geteased worden voor het evenement. De teams reconstrueren het verhaal dat tot leven komt door middel van video’s en ontmoetingen met acteurs. Het spel zit boordevol gebruik van Social Media maar is voor iedereen te spelen! Op een speelse manier ontdekken de deelnemers de diverse kanten van Social Media. Het gaat tijdens dit spannende uitje in Amersfoort dan ook niet om fysiek zware of risicovolle opdrachten, de spanning en prikkeling speelt zich af in de hersenen.

5/5
Tandheelkunde Eemland | The Game Amersfoort | 4 oktober 2019 | 10 personen
Een geweldige middag! De spanning deed de stromende regen vergeten. We hebben ongelooflijk genoten en nog regelmatig komt deze dag ter sprake.
Roche | The Game Amersfoort | 12 november 2019 | 32 personen
Op 12 november met 30 collega's 'The Game' gespeeld. In aanloop naar deze dag al regelmatig, erg prettig, contact gehad met Neverrest en de benodigde documenten toegestuurd, dit ging allemaal erg makkelijk! Om 13:30 verzameld op de afgesproken plek: niemand van de organisatie te bekennen... Staan we op de goede plek? Ja. Zijn we niet te vroeg? Nee. En dan begint ineens het spel. Een supermiddag gehad met het team; een mix van uitdagende spellen, een beetje sightseeing in de stad van je keuze, een waanzinnig 'Big Brother is watching you'-gevoel ('hoort die man in dat felle trainingspak bij de organisatie? Of die vrouw met die telefoon? Of toch die man in de zwarte auto?') en bij tijd- en wijle de nodige hilariteit. Een absolute aanrader om te spelen en een zeer prettige organisatie om mee te werken!
Arteria Consulting | Social Chaos te Amersfoort | 1 november 2019 | 47 personen
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos! Het spel heeft alle ingrediënten voor een leuke, spannende en zeer vermakelijke middag. Collega’s die je goed denkt te kennen begin je te wantrouwen, nieuwe collega’s die je nog niet kent worden ineens je partner en vertrouwenspersoon en je social en puzzle skills worden behoorlijk op de proef gesteld (maar als je rustig leest kan echt iedereen dit!). Om ‘de puzzel’ op te lossen moet je soms over mentale hordes, maar de druk om te slagen (en liefst ook te winnen) met je team verlegt onvermoede grenzen. Kortom, echt een top spel!
Pon Academy | The Game Amersfoort | 36 personen | 18 april 2019
Met de prijswinnaars van de Audi Cup 's middags The Game gespeeld. 36 mannen zwaar onder de indruk van The Woman in Black haha. Ze houden nauwelijks nog oog voor de opdrachten.

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

Een bedrijfsuitje in Amersfoort om nooit te vergeten

Organiseer eens een bedrijfsuitje om nooit te vergeten bij Neverrest, gewoon in Amersfoort. Bij reguliere bedrijfsuitjes komt het vaak voor dat een deel van de groep, tijdens de activiteit, letterlijk en figuurlijk aan de zijlijn staan. Met onze bedrijfsuitjes, georganiseerd door heel Nederland, wordt elke deelnemer geprikkeld, zonder dat ze actief hoeven te zijn. Hiervoor hebben we twee uitdagende en prikkelende activiteiten ontwikkeld!

Een bedrijfsuitje in Amersfoort centrum of omgeving om nooit te vergeten

The GAME speelt zich af in het centrum van een mooie stad. In Amersfoort laten we de teams lopen langs de Koppelpoort, het Eemsplein, maar ook het mooie Lieve Vrouwenkerkhof en de Lange Gracht. Over het Hof en langs de Groenmarkt. De Muurhuizen niet te vergeten. Kiest u voor Social Chaos, dan kunt u ook kiezen voor een gezellige locatie in Soest, Leusden, Hoevelaken of Nijkerk. Bedrijfsuitjes in de provincie Utrecht zijn erg populair. Met Neverrest maken we er een onvergetelijk event van!