Bedrijfsuitje organiseren

BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN

Neverrest Teambuilding Experience

UNIEK BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN

bedrijfsuitje organiseren

THE GAME...

City game in alle grote steden
nederland en belgie

bedrijfsuitje organiseren

SOCIAL CHAOS

op zoek naar de hacker op veel locaties

Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje?

Neverrest organiseert uw bedrijfsuitje, op vele plekken in Nederland en Belgie, Van Amsterdam tot Rotterdam en van Utrecht tot Maastricht. Een actief bedrijfsuitje, een bijzonder teamuitje, een personeelsuitje met partners of een echte teambuilder?

The Game en Social Chaos zijn hiervoor perfect geschikt!

Waarom een bedrijfsuitje organiseren?

Een bedrijfsuitje levert een positieve bijdrage aan de sfeer

 Een bedrijfsuitje kan medewerkers in een verrassend ander daglicht zetten. Je kunt elkaar op een informele manier beter leren kennen en er kunnen nieuwe contacten ontstaan waar je tijdens het werk weer iets aan hebt. Nieuwe inzichten, samenwerken en een beloning voor de inzet tijdens werktijd.

Advies en hulp nodig bij het organiseren van uw bedrijfsuitje?

We hebben 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in Maastricht. voor diverse organisaties. The Game als spannende city game of Social Chaos als echt gave teambuilder. Onze kennis en ervaring delen we graag met u. Wat voor type mensen zijn het waar ik het uitje voor moet organiseren? Om hoeveel personen gaat het? Waar moet het bedrijfsuitje plaatsvinden? Is het een bedrijfsuitje inclusief of exclusief eten en drinken? Heeft u dit soort vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer 079 33 19 880 of vraag een brochure aan.

5/5
Solvinity | Social Chaos | Amersfoort | 27 september 2018 | 35 personen
We werken als 2 bedrijven (Solvinity en ONVZ)  samen en besloten een teambuildingsmiddag te organiseren. Een collega had al goede ervaringen met The Game. Het concept Social Chaos was super voor onze doel: eens iets heel anders doen met elkaar om elkaar te zien van een andere kant. Met veel fun en mooie herinneringen.
Cliëntenraad Regio Drechtsteden | Bedrijfsuitje The Game | Dordrecht | 11 personen | 17 januari
Normaal gesproken is het erg lastig om voor ons kleine team iets leuk te organiseren. Met The Game van Neverrest is dit prima gelukt. Op een gegeven moment dachten we dat ze wel met 10 man aanwezig waren 🙂
KPN | 74 pers | The Game | 1 sept 2012 | Bedrijfsuitje Groningen
"We zijn zeer content over de wijze waarop jullie het event organiseren, met name de presentatie vooraf, het meedenken voor o.a. de eindlocatie. Event wordt ook onze medewerkers als persoonlijk ervaren door herkenningsact waarbij hun priveverhalen in de dag worden verwerkt. Dit raden wij aan om standaard op te nemen in het programma, want dat is toch echt een ontzettend leuke aanvulling! Zorgt voor extreme verwarring De presentatie op de eindlocatie was hartstikke leuk, echt een climax waar je de hele middag naar toe werkt. Toppresentatie met alle ingehuurde personen erbij. Een Bedrijfsuitje Groningen waar nog weken over gepraat is en nog steeds over gepraat wordt!"
UNET | SOCIAL CHAOS | 25 personen | 26 oktober 2016 | Teambuilding Almere
Na een lange zoektocht om een leuk en origineel teamuitje voor ca 25 man te organiseren, hebben wij gekozen voor het spel Social Chaos van Neverrest.  Want eindelijk eens iets anders dan karten, bowlen of uit eten. Ook de organisatoren was niet helemaal duidelijk wat het spel inhield en wat zij konden verwachten wat het nog veel leuker maakte. Wij hebben gekozen voor de locatie Almere centrum. Voor de organisatoren was dit geen probleem ook al was het voor hun onbekend terrein. We zullen inhoudelijk niets verklappen, echter het was een onvergetelijke middag voor ons hele team. Alle lof voor Neverrest hoe zij dit spel maken, regiseren, en uitvoeren. Tot slot nog de samenvatting waarin we werden meegenomen en wie wat gezegd en gedaan heeft. Hilarisch!!! Dit teamuitje Almere is er een uit het "boekje" en zal ons nog lang bijblijven.
Mazars | 20 pers | The Game | 18 sept 2013 | Bedrijfsevenement Den Haag
Wederom een fantastisch georganiseerd bedrijfsevenement, nu in Den Haag. Heel erg genoten en zeer onvoorspelbaar. De mensen van de organisatie zijn super enthousiast en zorgen voor een erg leuke dag. Iedereen die meegedaan heeft was positief (verrast). Kortom, echt een aanrader om dit als (bedrijfs)uitje te organiseren. Succes verzekerd!
GJVW | 30 pers | The Game Origineel Personeelsuitje te Rotterdam | 11 sept 2010
Een week voor het personeelsuitje werden de deelnemers al nieuwsgierig gemaakt op een bijzonder originele manier. De dag zelf was op een unieke manier in elkaar gezet. De afsluiting aan het eind van de dag maakte het helemaal af en viel alles op z'n plek. Dit was echt een geweldig personeelsuitje en een aanrader voor iedereen die écht iets origineels wil organiseren!

💡 Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje?

✓ Stap 1: keuze The GAME of Social Chaos

✓ Stap 2: Keuze Stad / Plaats

✓ Stap 3: Tijdschema bepalen

✓ Stap 4: Vastleggen locatie (neverrest doet suggesties en legt 1e contact)

GEREGELD!

Vlak voor event

✓ Stap 5: Aanleveren teamindeling en liefst smoelenboek

EEN ORIGINEEL en Spannend EVENT!

💡 Regelen jullie alles: locaties, restaurant, hotel, vervoer?

Wij richten ons op datgene waar we goed in zijn: onze teambuilders! Voor zaken zoals locaties, restaurants en hotels geven wij graag suggesties. Wij hebben een speciale pagina met locatie suggesties https://www.neverrest.net/locaties . Desgewenst leggen wij het 1e contact en plaatsen een optie(s), zodat tijdschema en inrichting ruimte al is besproken. We vragen u vervolgens de definitieve afspraken (soort drankjes, hapjes, diëten ed.) en de financiële afhandeling zelf te regelen. Voor vervoer verwijzen we graag naar vervoersbedrijven die op internet te vinden zijn.

💡 Hoe intensief zijn de bedrijfsuitjes?

Stap 5: Aanleveren teamindeling en liefst smoelenboek
EEN ORIGINEEL en Spannend EVENT!Iedereen kan met onze bedrijfsuitjes meedoen: van jong tot oud, van topfit tot niet fit, valide of minder valide. Bij The Game kunnen mensen tussendoor even pauzeren (als groep, waarbij ze bonusopdrachten kunnen maken). Zo kan ook iemand al eerder naar de eindlocatie komen. Bij Social Chaos is het heel eenvoudig. Iemand kan gewoon als binnendienst fungeren of je kunt een enkele keer mee naar buiten gaan.