U zocht een

Bedrijfsuitje Leeuwarden

Bedrijfsuitje Leeuwarden

Beleef een bedrijfsuitje in Leeuwarden om nooit te vergeten: organiseer dit met Neverrest! Hoe groot of klein de groep ook is, met onze spannende afdelingsuitjes wordt elke deelnemer geprikkeld. Het gaat bij ons namelijk niet om fysiek zware of risicovolle opdrachten, maar om maximale beleving op breinniveau. Er staan geen deelnemers aan de zijlijn; iedereen doet mee tijdens het personeelsuitje in Leeuwarden.  We zorgen voor een teamuitje in Leeuwarden met maximale beleving op breinniveau met veel spanning, hilariteit en een snufje paranoia… 

Kies voor The GAME, een spannende city game waarbij fictie en realiteit door elkaar heen lopen. Of voor Social Chaos, een onderzoeksavontuur waarbij de deelnemers de uitdaging van de hacker aangaan om zijn laatste hack te voorkomen.

Een bedrijfsevenement om nooit te vergeten! Klik hieronder om gelijk naar de betreffende pagina te gaan en meer te lezen over onze afdelingsuitjes.

De moeder van alle Citygames

the game...

Bedrijfsuitje Leeuwarden

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

Bedrijfsuitje Leeuwarden

Advies en hulp nodig bij het samenstellen van uw bedrijfsuitje in Leeuwarden?

We hebben sinds 2000 ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in Leeuwarden voor diverse organisaties. THE GAME.. als spannende city game of SOCIAL CHAOS als echt gave teambuilding. Onze kennis en ervaring delen we graag met u. Wat voor type mensen zijn het waar ik het uitje voor moet organiseren? Om hoeveel personen gaat het? Waar moet het bedrijfsuitje plaatsvinden? Is het een bedrijfsuitje inclusief of exclusief eten en drinken? Heeft u dit soort vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer 079 33 19 880, mail naar info@neverrest.net  of vraag een digitale brochure aan. Wilt u weten hoe anderen over onze bedrijfsuitjes denken? Klik op recensies en lees de recensies van klanten die u voor gingen.