Bedrijfsuitje Grote groepen

U zoekt een Bedrijfsuitje voor grote groepen?

Neverrest Teambuilding Experience

Bedrijfsuitje grote groepen van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

the game... tot 500 personen!

Ga voor een stadsavontuur dat dwars door het centrum heen gaat met veel spanning, een beetje paranoia en veel hilariteit: The GAME. Dit is een origineel bedrijfsuitje voor grote groepen dat erg goed ingezet kan worden in alle provincies en grote steden. Tijdens dit bedrijfsuitje lopen realiteit en fictie door elkaar… Er moet goed samengewerkt worden om alle pittige opdrachten op te kunnen lossen! Tijdens dit spel gaat het om de prikkeling in de hersenen; er vindt een maximale beleving op breinniveau plaats.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

social chaos voor grote groepen!

Tijdens Social Chaos draait het om verbazing, een snufje paranoia en een maximale beleving op breinniveau. Het is een spannend onderzoekavontuur waarin het verhaal rondom de hacker gereconstrueerd wordt door de deelnemers. Op een ludieke manier wordt iedereen gedwongen om samen te werken. En het belangrijkste: iedereen kan meedoen aan dit evenement! Ook als deelnemers geen verstand hebben van Social Media, smartphones of tablets. Dit spel laat de speelsheid van Social Media zien en speelt zich binnen af met wat kleine uitstapjes naar buiten. Het is hét bedrijfsuitje voor grote groepen dat iedereen nog lang bij zal blijven!

5/5
SCOH | Social Chaos | Wolfheze | 21 maart 2019 | 80 personen
Met alle schooldirecteuren tussen de inhoudelijke delen een mooie teambuilder gepland. Social Chaos was een topper! Door het persoonlijke karakter zijn namen en gezichten echt beter blijven hangen en zijn er goede verbindingen gelegd.
KWS | Teamuitje Social Chaos vanuit De KapellerPut in Heeze | 85 personen | 5 februari 2019
Onwijs gave middag gehad waar iedereen heel fanatiek te werk ging. Dankzij onze eigen slimmigheid en vaardigheden hebben we gewonnen en een groot gevaar voorkomen. Met een groep van ongeveer 85 man een super middag gehad.
Swietelsky Rail Benelux | The Game | Utrecht | 12 januari 2019 | 96 personen
"Ik vertrouw echt niemand meer in Utrecht, ze kunnen toch niet iedereen hebben ingezet...?" "Dat zei ik net en nu krijg ik daar een smsje over!" "Ik snap niet hoe ze het doen"
DJI| Teamuitje Social Chaos vanuit De Lik in Utrecht | 90 personen | 4 december 2018
De dag was goed georganiseerd, als organisator heb je er geen omkijken naar en daardoor heb ik ook zelf kunnen genieten van het spel. Het spel was inspirerend, afwisselend en de bezoekjes van de organisaties werden als zeer prettig ervaren, zeker als we weer een klein zetje in de goede richting kregen. Medewerkers waren enthousiast en ik heb vanochtend nog wat leuke anekdotes gehoord die gisteren niet genoemd zijn in de afronding. Kortom een zeer geslaagde dag om op terug te kijken.
LVNL | Social Chaos | Scheveningen | 1 oktober 2018 | 90 personen
Enkele mensen kenden The Game al, Neverrest heeft al vele events voor LVNL georganiseerd . Social Chaos was nog niet gespeeld. Een uitdaging voor de meest ambitieuze mensen onder ons. Strak georganiseerd.
Prorail | The GAME… | Rotterdam | 13 september 2018 | 100 personen
Over 18 teams verdeeld een hele dag in hartje Rotterdam een onwijs mooie tijd beleefd! Verbluffend hoe ze ons in de gaten hebben gehouden en gefilmd. Mooie interactieve acts.
Gemeente Zoetermeer | 393 pers | The Game | 29 mrt 2012| Bedrijfsuitje Grote groepen
Het bedrijfsuitje is zeer uitgebreid, verrassend, mysterieus en alles wordt met de grootste zorgvuldigheid voorbereid. De mogelijkheden voor maatwerk zijn geweldig. Neverrest denkt creatief mee om de inhoud van het programma af te stemmen op de wensen en eisen van de opdrachtgever. En als het dan zover is: iedereen doet mee, is zeer fanatiek en er wordt heel wat afgelachen! Er is ook nog lang gesproken over dit bijzondere bedrijfsuitje, ook voor grote groepen.
Ziggo | 100 pers | The Game | 24 jun 2011 | Bedrijfsuitje Groningen
Het is het leukste bedrijfsuitje wat wij ooit hebben georganiseerd, zeer goed in elkaar gezet, volop verrassend en bijzonder verbazingwekkend. De faciliteiten rondom het event zijn van een zeer hoog niveau. Dit bureau verzorgt het gehele bedrijfsuitje echt TOP!
N.v. Nuon Warmte | 180 pers | The Game bedrijfsuitje grote groep Utrecht | 29 mei 2008
Op woensdag 28 mei hebben de medewerkers van Nuon Warmte het bedrijfsuitje "The Game" gespeeld. Ze hebben het nog nooit eerder gespeeld, maar ze hebben het spel als geweldig ervaren. Paranoia, vreemde figuren, vage berichten, "toevallige ontmoetingen", het hoort er allemaal bij. Je weet niet wat je te wachten staat, maar weet wel wat je doel is. Zo snel mogelijk naar de eindbestemming. De reacties varieerden van 'ontzettend gaaf" tot "dit is het leukste bedrijfsuitje ooit". Het leuke van dit spel is dat het voor iedereen toegangkelijk is. Oud of jong de opdrachten maken niet uit. Ze zijn allemaal verschillend, denken, doen, polonaise, hints alles zit erin. De organisatie van Neverrest is Geweldig. Deze mensen weten wat ze doen!!! De prijs/kwaliteit verhouding is het meer dan waard. Dit uitje zou ik zo weer organiseren. Neverrest.... bedankt!!!!
Maxeda IT Services | 100 pers | The Game personeelsdag Amsterdam | 8 jul 2006
Fantastische personeelsdag gehad. Iedereen was zeer enthousiast over het spel. Origineel, spannend, leuk en gezellig. Iemand zei zelfs dat dit het beste bedrijfsuitje was geweest dat hij ooit had meegemaakt. Zeer zeker de moeite waard!

Bijzonder bedrijfsuitje voor maximale beleving en teambuilding bij grote groepen

Voor een echt origineel gaat u naar Neverrest. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen meedoet en dat niemand aan de zijlijn staat. Daarom zorgen wij tijdens onze bedrijfsuitjes voor maximale beleving op breinniveau. Iedereen wordt optimaal geprikkeld waardoor iedereen kan en wil meedoen! Met behulp van Neverrest organiseert u een spannende, originele en ongeëvenaarde dag waarop uw collega’s intensief maar toch ontspannen en ongedwongen met elkaar omgaan!

Voor elke groepsgrootte een passend bedrijfsuitje!

Is de groep groot of klein, Neverrest past het bedrijfsuitje aan op uw groepsgrootte. De teams blijven altijd mooi klein, terwijl het aantal teams op kan lopen tot 60 teams! Groepen van 20 personen, 40 personen of 100 personen zullen in teams van 5 personen worden opgedeeld. Maar ook groepen van 100 personen, 150 personen of 200 personen is natuurlijk geen probleem. Met The Game gaan we tot maximaal 500 tot 550 personen. Met Social Chaos kunnen we met 360 personen aan 60 teams een heel persoonlijk event organiseren! Hoe groot ons eigen team dan is? Niet zelden staat Neverrest dan met meer dan 25 personen om juist die aandacht te geven aan uw mensen zodat het een zeer memorabel event wordt!

#grotegroepen #bedrijfsuitje10personen #bedrijfsuitje20personen
#bedrijfsuitje30personen #bedrijfsuitje40personen #bedrijfsuitje50personen #bedrijfsuitje60personen #bedrijfsuitje70personen #bedrijfsuitje80personen #bedrijfsuitje100personen #bedrijfsuitje120personen #bedrijfsuitje140personen #bedrijfsuitje150personen #bedrijfsuitje175personen #bedrijfsuitje200personen #bedrijfsuitje250personen #bedrijfsuitje300personen #bedrijfsuitje350personen #bedrijfsuitje400personen #bedrijfsuitje450personen #bedrijfsuitje500personen #bedrijfsuitje550personen

7 dagen per week

Game in 28 steden, Social Chaos bijna overal!

Ochtend, middag, avond of gehele dag!

van 5 tot 500 personen

Origineel, zeer uitdagend & echt spannend!