Bedrijfsuitje Gelderland

U zoekt een Bedrijfsuitje Gelderland?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een Bedrijfsuitje gelderland van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

Kies bijvoorbeeld voor onze uitdagende citygame in Gelderland

Tijdens ons prikkelende bedrijfsuitje The GAME in Gelderland draait het om uitdaging en samenwerking. Het bedrijfsuitje is te spelen in alle grote steden in Nederland. Tijdens The GAME worden de teams op een ludieke manier gedwongen om intensief met elkaar samen te werken. Alleen op deze manier kunnen de pittige opdrachten opgelost worden. Maar worden ze nu in de gaten gehouden? Werd er nu herhaald wat er zojuist gezegd was? Worden ze achtervolgd? The GAME is niet alleen spannend en hilarisch, er komt ook een snufje paranoia bij kijken.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

Of onderga dit spannende onderzoeksavontuur in Gelderland!

Een heel andere prikkeling is de super originele prikkeling bij SOCIAL CHAOS. Kan uw team de chaos aan en het mysterie oplossen? In een interactief spel bomvol Social Media, vingerafdrukken, polaroidcamera’s en acteurs moeten de deelnemers goed samenwerken en logisch nadenken om het verhaal te kunnen reconstrueren.

5/5
De Graaf Deenenkamp bv | The Game Apeldoorn | 6 juli 2019 | 43 personen
We hebben in Apeldoorn een super leuke dag gehad!! The game gespeeld, iedereen was op een gegeven moment heel fanatiek en in de war. Met name de acteurs was perfect!! ze tuinden er allemaal in!
Refresco | The Game Arnhem | 13 juni 2019 | 59 personen
We vonden het allemaal een super geslaagd uitje! Mensen hebben het er nu nog over.
Centraal Beheer | Social Chaos | Apeldoorn | 22 maart 2019 | 16 personen
Een paar weken ervoor met een combinatie van 2 bedrijven al Social Chaos gedaan. Nu met mijn eigen afdeling ook gelijk geboekt. Fantastisch hoe hard mijn collega's bezig gingen!
SCOH | Social Chaos | Wolfheze | 21 maart 2019 | 80 personen
Met alle schooldirecteuren tussen de inhoudelijke delen een mooie teambuilder gepland. Social Chaos was een topper! Door het persoonlijke karakter zijn namen en gezichten echt beter blijven hangen en zijn er goede verbindingen gelegd.
Stretto Eten & Drinken | The Game | Arnhem | 29 oktober 2018 | 15 personen
Mooie middag in Arnhem gehad.

Een echt origineel bedrijfsuitje in Gelderland organiseren

Kies voor de prikkelende concepten van Neverrest als u een echt origineel bedrijfsuitje in Gelderland wilt organiseren. Wij hebben namelijk echte teambuilders ontwikkeld die ervoor zorgen dat de deelnemers ongedwongen intensief met elkaar gaan samenwerken. Het gaat bij ons dan ook niet om fysiek zware opdrachten, maar om prikkeling van de hersenen. We zorgen voor een maximale beleving op breinniveau met veel spanning, hilariteit en een snufje paranoia…

The GAME kan in Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn. Social Chaos kan als bedrijfsuitje ook in Doetinchem, Barneveld, Harderwijk of Zutphen.Wilt u in Wageningen, Barneveld of Tiel spelen? Bel ons en we kunnen de mogelijkheden gelijk bespreken!

Intensief samenwerken tijdens bedrijfsuitje gelderland

Kies voor één van onze uitdagende citygames voor uw bedrijfsuitje Gelderland. De deelnemers worden maximaal geprikkeld en dat zorgt voor een dag waar nog lang over gepraat zal worden. Wilt u graag meer informatie over The GAME en Social Chaos als bedrijfsuitje in Gelderland? Vraag onze brochure aan of bel direct om te boeken naar +31 (0)79 3319880.

7 dagen per week

Game in 28 steden, Social Chaos bijna overal!

Ochtend, middag, avond of gehele dag!

van 5 tot 500 personen

Origineel, zeer uitdagend & echt spannend!