Bedrijfsuitje Den Bosch

U zoekt een Bedrijfsuitje Den Bosch

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een bedrijfsuitje den bosch van neverrest?

Omdat....

we de 2 meest uitdagende en spannendste uitjes hebben!

we al sinds het jaar 2000 bedrijfsuitjes organiseren met 3 full time event managers en 30+ personeelsteam. En een zeer hoge standaard hanteren

we zeer flexibel zijn qua locatie en tijdschema's

we uw evenement kunnen aanpassen naar uw wens: van laagdrempelig plezier tot zeer intensieve teamtraining

Hoort u het liever van anderen?

We hebben echt een super dag gehad gisteren!! De verhalen van wat iedereen heeft meegemaakt gonzen hier nog door het gebouw en sommige zijn nog steeds een beetje van slag :).
afdelingsuitje WUR
WUR Wageningen University
"Dit personeelsuitje moet je gewoon een keer hebben gedaan!"
ABN AMRO
We werden écht opgeslokt door het spel. Iedereen is verdacht en het is behoorlijk creepy af en toe. Maar… het is vooral een supergoed idee voor een teamuitje! We hebben genoten!
tkc digital teambuilding
TKC Digital
SOCIAL CHAOS is meer dan alleen een speurtocht. Onze directie heeft door Den Haag gerend, over de neus gewreven en vooral veel gelachen. Het was een dag waarin goed werd samengewerkt met gezond competitiegevoel. Mogelijk gemaakt door een goede organisatie en enthousiaste acteurs. De terugblik met leuke anekdotes en de film waren de perfecte afsluiter.
Directie Ministerie I&M
In een overname- of fusieproces is het elkaar leren kennen altijd ontzettend belangrijk én spannend. Wat zijn je nieuwe collega’s voor types, wat zijn raakvlakken tussen de twee fuserende groepen, hoe is de ander gebakken en wat gebeurt er als je ineens ‘gedwongen’ moet samenwerken. Om in no-time antwoord te krijgen op deze vragen raden we iedereen aan: speel Social Chaos!
arteria consulting bedrijfsuitje
Arteria Consulting
0
JAAR ERVARING
0
EVENTS
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

Bedrijfsuitje The GAME: Den Bosch zal nooit meer hetzelfde zijn

Met het spelen van het The GAME als bedrijfsuitje, zal 's-Hertogenbosch nooit meer hetzelfde zijn. Wij geven u graag suggesties voor een geslaagd Bedrijfsuitje in Den Bosch. Kies bijvoorbeeld voor The GAME. Dit is een erg mysterieus spel waarin fictie en realiteit dwars door elkaar lopen. Er wordt flink wat verwarring gezaaid, maar door goed en intensief samen te werken kunnen de pittige opdrachten zeker opgelost worden. The GAME is een zeer prikkelend evenement dat echt wat met de deelnemers doet!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

Social Chaos: een snufje paranoia tijdens Hackers vangen!

Of boek bij Neverrest Social Chaos. Een spannend onderzoekavontuur met een snufje paranoia. Bij het bedrijfs uitje Social Chaos ontstaat er online chaos in Den Bosch. Met een iPad, een iPhone en met behulp van Social Media, Augmented Reality en videobeelden is het aan de verschillende teams om het verhaal van de hacker te reconstrueren. Iedereen wordt optimaal geprikkeld.

5/5
DELA | Teamuitje The Game te Den Bosch | 10 personen | 31 oktober 2018
Het was voor ons een verrassende, enerverende, ludieke, spannende dag, waarbij we als team elkaar weer wat beter hebben leren kennen. Een aanrader !
DJI | The Game | Den Bosch | 11 oktober 2018 | 32 personen
Den Bosch zal nooit meer hetzelfde zijn.
O buro | The GAME | Den Bosch | 68 personen | 25 juni 2018
Wederom mooie Game, voor de verandering geëindigd op een boot.
Bedrijfsuitje Mivar | The Game in Den Bosch 23 juni 2018
Op 23 juni hebben wij ons personeelsfeest gehad in Den Bosch met 3 acts in ons programma. Wat was het gaaf, bijzonder en zo paranoia word je ervan. Het begon al met dat je in de gaten houden wordt tijdens het verzamelen van al onze collega’s (best gek en niet weten waar ze staan of zitten). Op het moment dat de radiografisch bestuurbare auto onze groep in komt rijden is het beginnen geblazen. De groepen verdeeld en iedereen ging vol enthousiasme aan de slag.   Aan het eind van de middag komt iedereen weer bij elkaar en hoor je van iedere groep de verhalen, wat waren ze allemaal enthousiast. De film werd gedraaid en later werden de personen die meespeelde voorgesteld. Wat een ervaring en iedereen vond het een geslaagde middag.  
Máxima Medisch Centrum | Bedrijfsuitje The Game | Den Bosch | 12 personen | 31 mei 2018
Via een collega van een andere afdeling die The Game al eens gespeeld had kwamen wij in contact met Neverrest. En de collega had gelijk: leukste uitje ooit!!
Zelfstroom BV | Personeelsuitje Social Chaos | Den Bosch | 20 personen | 9 mei 2018
Vanuit ons eigen kantoor in de avond Social Chaos gespeeld! Echt te leuk!
Bouwimpex | The Game | 16 personen | 20 juni 2015 | Afdelingsuitje in Den Bosch
Wij hebben een super dag gehad met ons team. De mysterieuze berichten vooraf brachten bij onze medewerkers de nodige vraagtekens. Vanaf het begin tot het eind een dag vol spanning en sensatie gehad! Een mooie dag om naar terug te kijken mede dankzij de super organisatie van Neverrest. Dit is zeker een aanrader! Afdelingsuitje Den Bosch.

Bedrijfsuitje in 's-Hertogenbosch: een dag om nooit te vergeten

Beleef een Bedrijfsuitje in Den Bosch om nooit te vergeten: organiseer dit met Neverrest! Hoe groot of klein de groep ook is, met onze spannende totaalbelevingen wordt elke deelnemer geprikkeld. Het gaat bij ons namelijk niet om fysiek zware of risicovolle opdrachten, maar om maximale beleving op breinniveau. Er staan geen deelnemers aan de zijlijn; iedereen doet mee tijdens het Bedrijfsuitje in Den Bosch. Kies voor The GAME, of voor Social Chaos.

een geweldige activiteit in centrum den bosch of liever in een plaatsje vlakbij?

The GAME en SOCIAL CHAOS kunnen zich afspelen in het centrum van Den Bosch. Over de Markt, Brede Haven of door de gezellige Visstraat. Op de Parade een lekker terrasje en de gezellige Hinthamerstraat in voor weer een nieuwe ontmoeting!
Met Social Chaos kunt u ook denken aan Vught, Boxtel, Zevenbergen, Oss of Veghel.

Vraag onze brochure aan

 

Vraag online onze brochure aan voor meer informatie over Social Chaos of The GAME als personeelsuitje in Den Bosch. Kunt u geen keuze maken? Dan komen wij graag een vrijblijvende presentatie geven over onze teambuilders. Bekijk onze recensies of bel om direct te boeken naar +31 (0)79 3319880. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u!

 

7 dagen per week

Game in 28 steden, Social Chaos bijna overal!

Ochtend, middag, avond of gehele dag!

van 5 tot 500 personen

Origineel, zeer uitdagend & echt spannend!