U zoekt een Bedrijfsuitje Brabant?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een bedrijfsuitje brabant van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Afdelingsuitjes
Bedrijfsuitjes Brabant Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde bedrijfsuitje Brabant waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
BEDRIJFSUITJES BRABANT
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

bedrijfsuitje The GAME: BRabant zal nooit meer hetzelfde zijn

Met het spelen van het The GAME als bedrijfsuitje, zal Brabant nooit meer hetzelfde zijn. Wij geven u graag suggesties voor een geslaagd personeelsuitje in Brabant. Kies bijvoorbeeld voor The GAME. Dit is een erg mysterieus spel waarin fictie en realiteit dwars door elkaar lopen. Er wordt flink wat verwarring gezaaid, maar door goed en intensief samen te werken kunnen de pittige opdrachten zeker opgelost worden. The GAME is een zeer prikkelend evenement dat echt wat met de deelnemers doet!

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

Social Chaos: een snufje paranoia tijdens Hackers vangen!

Of boek bij Neverrest Social Chaos. Een spannend onderzoekavontuur met een snufje paranoia. Bij het bedrijfs uitje Brabant Social Chaos ontstaat er online chaos in Brabant. Met een iPad, een iPhone en met behulp van Social Media, Augmented Reality en videobeelden is het aan de verschillende teams om het verhaal van de hacker te reconstrueren. Iedereen wordt optimaal geprikkeld.

5/5
[sp_testimonials_slider design="design-9" display_client="false" display_job="false" display_company="false" display_avatar="false" autoplay_interval="3500" speed="800" limit="-1" category="1096"]

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

bedrijfsuitje in brabant: een dag om nooit te vergeten

Beleef een bedrijfsuitje in Brabant om nooit te vergeten: organiseer dit met Neverrest! Hoe groot of klein de groep ook is, met onze spannende totaalbelevingen wordt elke deelnemer geprikkeld. Het gaat bij ons namelijk niet om fysiek zware of risicovolle opdrachten, maar om maximale beleving op breinniveau. Er staan geen deelnemers aan de zijlijn; iedereen doet mee tijdens het bedrijfsuitje in Brabant. Kies voor The GAME, of voor Social Chaos.

Vraag online onze brochure aan voor meer informatie over Social Chaos of The GAME. Kunt u geen keuze maken? Dan komen wij graag een vrijblijvende presentatie geven over onze teambuilders. Bekijk onze recensies of bel om direct te boeken naar +31 (0)79 3319880. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u!

bedrijfsuitje in steden of plaatsjes in brabant:

The Game kan beleefd worden de steden Tilbug, Den Bosch ('s-Hertogenbosch), Eindhoven en Breda. 

Social Chaos als bedrijfsuitje kan ook plaatsvinden in pittoreske plaatsen als Hilvarenbeek, Waalwijk, Oisterwijk, Sint-Oedenrode, Veldhoven, Geldrop, Baarle Nassau of Rosmalen.