Kantooruitje

U zoekt een Kantooruitje?

Neverrest Teambuilding Experience

WAAROM een kantooruitje van neverrest?

Wat organiseert NEVERREST?

Kantooruitjes
Bedrijfsuitjes Teamuitjes

Teambuildingsdagen Verbindingsdagen Samenwerktrainingen

Themadagen Jubileum Heisessie

Wat maakt NEVERREST speciaal?

2 originele zelf ontwikkelde kantooruitjes waaraan IEDEREEN kan meedoen

hoge standaard, 20 jaar ervaring, 3 full time event managers

locatie naar wens in Nederland of België

diepgaande verbazing, spanning en paranoia, zie recensies!

0
JAAR ERVARING
0
KANTOORUITJES
0
DEELNEMERS

De moeder van alle Citygames

the game...

The GAME: een spannend en origineel kantooruitje

Kies bijvoorbeeld voor The GAME, een totaalconcept waarbij realiteit en fictie volledig door elkaar heen lopen. Worden we gevolgd? Wie zei dat? Houdt hij ons in de gaten? Dat zijn vragen die de deelnemers elkaar veel zullen gaan stellen. Maar ze moeten zich concentreren op de pittige opdrachten die alleen door middel van intensieve samenwerking opgelost kunnen worden.

kunt u de h@ck voorkomen?

social chaos

SOCIAL CHAOS: een intensief en verbindend kantooruitje

Of kies voor Social Chaos; een spannend onderzoekspel waarbij het verhaal van de hacker achterhaald moet worden. Met een iPad in de hand wordt er veel gebruik gemaakt van Social Media, maar ook van videobeelden, vingerafdrukken en acteurs. Wie kan de chaos aan?

5/5
Pantar | The Game | Amsterdam | 22 november 2018 | 12 personen
Paranoia in Amsterdam
KeyStone Business Solutions BV | The Game | Utrecht | 9 november 2018 | 13 personen
Topdag!

NEVERREST teambuilding experience

  • 7 dagen per week
  • 28 steden in Nederland en Belgie
  • Ochtend, middag, Avond of Gehele dag
  • Van 5 tot 500 personen
  • Origineel en echt spannend!

Een echt onvergetelijk kantooruitje organiseren

Als u een echt onvergetelijk kantooruitje wilt organiseren, dan boekt u één van de twee prikkelende concepten van Neverrest. Onze concepten gaan namelijk verder waar normale citygames stoppen. Het gaat hier namelijk niet om het uitvoeren van fysieke opdrachten. Het gaat hier om een optimale prikkeling van de hersenen. Onze concepten zorgen voor een maximale beleving op breinniveau, waardoor iedereen bij het kantooruitje betrokken wordt; niemand staat aan de zijlijn tijdens The GAME en Social Chaos!

Uw originele en leuke KANTOORuitje The GAME kan plaatsvinden in alle grote steden:

Kantooruitje The GAME in NEDERLAND: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Maar uw kantooruitje The GAME kan ook in BELGIE: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent

Uw spannende en unieke kantooruitje SOCIAL CHAOS kan OOK plaatsvinden in kleinere plaatsen of afwijkende locaties:

SOCIAL CHAOS als kantooruitje kan onder andere plaatsvinden in: Zaanstad, Haarlemmermeer, Zoetermeer, Ede, Emmen, Westland, Venlo, Helmond, Heerlen, Hilversum, Oss, Amstelveen, Hengelo, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Spijkenisse, Hoorn, Gouda, Vlaardingen, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Roermond, Den Helder, Doetinchem, Hoogeveen, Terneuzen of Middelburg. Maar ook in een plaatsen als Wijk aan Zee, Scheveningen, Noordwijk. Ook dierentuinen als Burger's Zoo of Dierentuin Blijdorp Rotterdam is mogelijk. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen van The GAME of Social Chaos als kantooruitje? Lees dan online onze recensies. U kunt ook een brochure of vrijblijvende presentatie aanvragen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantooruitje op maat. U kunt ook direct boeken door te bellen naar +31 (0)79 3319880.